BARDZO PILNE!!!!APELUJĘ O POMOC!!!

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Śro maja 17, 2006 12:25 BARDZO PILNE!!!!APELUJĘ O POMOC!!!

TRZY KOCHANE 1,5 ROCZNE KOTKI PILNIE POSZUKUJĄ DOMKU! KOTKAMI ZAJMUJE SIĘ MOJA BABCIA KTÓRA JEST OSOBĄ STARSZĄ I NIE DAJE SOBIE RADY Z UPILNOWANIEM TEJ GROMADKI.NAJWIĘKSZYM PROBLEMEM JEST JEJ SĄSIAD KTÓRY BEZUSTANNIE POLUJE NA NIE.JEST TO CZŁOWIEK NIEPOCZYTALNY ZABIJAŁ KAŻDEGO KOTA NAD KTÓRYM SIE ULITOWAŁA.CZŁOWIEK TEN CECHUJE SIE WYJĄTKOWYM OKRUCIEŃSTWEM I NIE PRZEJMUJE SIĘ CIERPIENIEM ZWIERZĄT OSTATNIEGO KOTA POTURBOWAŁ DO TEGO STOPNIA ŻE POMIMO DZIAŁAŃ WETERYNARZA ZDYCHAŁ TYDZIEŃ W MĘCZARNIACH. KOTKI POCHODZĄ Z JEDNEGO MIOTU JEDEN KOCUREK I DWIE KOTKI.BEZ PROBLEMU KORZYSTAJĄ Z KUWETY SĄ ZDROWE I NIE MAJĄ PCHEŁ.KOTKI DOSTAJĄ ZASTRZYKI PRZECIW RUI.ZWIERZAKI SĄ SPRAGNIONE MIŁOŚCI BARDZO LUBIĄ BYĆ GŁASKANE I PRZYTULANE.LICZYMY NA TO ŻE NIE PODZIELĄ LOSU TAMTYCH ZWIERZĄT I ZNAJDZIE SIE DOBRY CZŁOWIEK KTÓRY BĘDZIE CHCIAŁ PODZIELIĆ SIE Z NIMI SERCEM I ZAPEWNI IM GODNE KOCIE ŻYCIE POZBAWIONE STRESU.KOTKI DO ODEBRANIA W RUDNIKU NAD SANEM LUD KRAKOWIE!!!!!

ZACZYNA SIĘ ROBIĆ CIEPŁO I KOTKI TRZEBA ZACZĄĆ WYPUSZCZAĆ NA DWÓR BO NIE MOGĄ SIEDZIEĆ CAŁY CZAS W ZAMKNIĘCIU!!A SĄSIAD KRĄŻY I CZEKA :cry:

KOTKÓW W SUMIE BYŁO 4 SAMA WZIĘŁAM JEDNĄ KOTKĘ BYŁA NAJMNIEJSZA I NAJSŁABSZA I WIERZCIE MI NIE ODDAŁABYM JEJ ZA WSZYSTKIE CUDA ŚWIATA.MIESZKAM W BLOKU I NIE MOGĘ WZIĄŚĆ ICH WIĘCEJ.NAPRAWDĘ SĄ TO PRZYMILNE FUTRZACZKI ONE CZEKAJĄ NA KOGOŚ KTO NAPRAWDĘ JE POKOCHA!!!!

NIE WIERZĘ ŻE NIKT NIE POKOCHA TYCH UROCZYCH KOTKÓW,ONE BARDZO POTRZEBUJĄ POMOCY SPRAWA JEST PILNA BO CZAS DZIAŁA NA NIEKORZYŚĆ!!!URATUJCIE TE ZWIERZAKI!!!

STRACIŁAM JUŻ NADZIEJĘ :(

Obrazek
Obrazek TO JEST KOCUREK ;)
Obrazek
Ostatnio edytowano Śro cze 21, 2006 10:42 przez tigrissa, łącznie edytowano 14 razy

tigrissa

Od: Wto maja 16, 2006 16:00

Post » Śro maja 17, 2006 20:06

Skąd jesteś Tigrissa? W jakiej miejscowości są kotki? Podaj namiary. Może ktoś z najbliższej okolicy będzie mógł Ci pomóc? Może chociaż uda się znaleźć dom tymczasowy. Poczytaj forumowe wieści. Jest tam sporo sposobów na znalezienie nowego domu dla kotków.
Zachowanie sąsiada podpada pod kodeks karny a dokładnie paragraf o karach za znęcanie się nad zwierzętami. Może warto faceta postraszyć, albo zgłosić sprawę na policję.
Życzę powodzenia. :ok:
Obrazek]Obrazek

Modjeska

Od: Pt mar 31, 2006 20:52

Post » Śro maja 17, 2006 20:49

Zgadzam sie. Moze rzeczywiscie nalezy zgłosic fakt na policji. U mojego taty w zakładzie karnym juz nie jeden wylądował za znęcanie sie nad zwierzętami. Biedne kotki co one winne :( są sliczne. Trzymam kciuki za kiciki by znalazly szybko domek. :ok:
Izabela
ObrazekObrazekObrazek

Izabela27

Od: Pon maja 08, 2006 18:21

Post » Pon maja 22, 2006 14:50

do gory koteczki :) sliczniaste sa ale ja nie moge pomoc, wogole z naszych okoilc malo tu ludzi zaglada, ja sama szukam domow dla moich koteczkow piwnicowych :(

velvet

Od: Wto kwi 11, 2006 16:27

Post » Pon maja 22, 2006 15:11

koniecznie zgłoś to na policję !!!!!

iskra666

Od: Wto sty 10, 2006 12:13

Post » Pon maja 22, 2006 23:55

podnoszę

queen_ink

Od: Nie lis 20, 2005 17:45

Post » Wto maja 30, 2006 14:47

Co u kocurków? :?:
Obrazek]Obrazek

Modjeska

Od: Pt mar 31, 2006 20:52

Post » Wto maja 30, 2006 19:47

Tigriss jeśli masz możliwość podjechania do Stalowej, bo widzę, że wymieniłaś Rudnik to zrób większe ogłoszenie ze zdjęciami i wywieś w lecznicy na Jana Pawła. Tam ma gabinet super wetka i możesz wywiesić u niej ogłoszenie. Ludzie czytaja i czesto biorę dorosłe koty. Są juz nauczeni że tam zawsze wiszą ogłosznia więc jest spora szansa, że kocurkom się uda:)

jogi

Od: Sob mar 19, 2005 22:20

Post » Śro maja 31, 2006 7:59

Piękne koteczki. Ta z białym żabocikiem ma spojrzenie księżniczki. Do góry, śliczności!

Anka

Od: Sob mar 08, 2003 21:23