4,5 miesieczny Alex Szczesliwy zostaje u mnie :D

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Śro mar 22, 2006 22:06 4,5 miesieczny Alex Szczesliwy zostaje u mnie :D

Do oddania w dobre raczki piekny 4 miesieczny kocurek.
Jego tymczasowe imie to Alex.
Alex zostal zabrany ze schroniska trzy dni temu.
Jest juz po ogledzinach weterynarza, ktory stwierdzil, ze nic mu nie dolega i ze jest uroczym kotkiem :)
Alex zostal zaszczepiony, odrobaczony i odpchlony.
Jest kotkiem bardzo miziastym, ciekawskim i szukajacym ludzkiego kontaktu.
Ze zwierzetami dogaduje sie bardzo dobrze- juz prawie sie zaprzyjaznil moim psem i kotkiem- dzisiaj nawet odbyli pogon po domu za soba :)

Oto kilka zdjec przestawiajacych Alexa :)

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Alex nie jest dobrym modelem i nie lubi sie fotografowac, ale zapewniam, ze jest to piekny kocur :lol:
Ostatnio edytowano Śro kwi 05, 2006 13:22 przez nataleczka, łącznie edytowano 2 razy
Wszyscy wiedzą, że czegoś nie da się zrobić, i przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da, i on właśnie to robi

nataleczka

Od: Pt gru 30, 2005 11:21

Post » Śro mar 22, 2006 22:19

Ja się w nim zakochałam od pierwszego wejrzenia dzisiaj na kocim życiu :1luvu:
Z chęcią bym go wzięła, ale narazie pertraktuję z facetem....

:roll: próbuję , próbuję

I tak narazie nie mogę, przez najbliższe 2 tygodnie napewno, a co dalej nie wiem :cry:

Myślę, że taki piękny znajdzie domek - jeśli ja nie będę mogła, będę
szczęśliwa jeśli ktoś inny go otoczy miłością....

DIAGRA

Od: Wto lis 22, 2005 19:06

Post » Śro mar 22, 2006 22:46

A i jeszcze pytanie - czy tak jak napisane jest na kocim zyciu odbiór byłby gdzieś za 2 tygodnie ??

DIAGRA

Post » Czw mar 23, 2006 8:01

Tak, odbior za okolo 2 tygodnie- kwarantanna, zeby sprawdzic czy kotek na 100% jest zdrowy.
Tak wiec mozesz namawiac Swojego faceta jeszcze 2 tygodnie a Alex bedzie czekal :lol:
Wszyscy wiedzą, że czegoś nie da się zrobić, i przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da, i on właśnie to robi

nataleczka

Post » Czw mar 23, 2006 9:30

Boszzzzz ... jakie cudo :1luvu:
Jest absolutnie piękny :1luvu:
I te wielkie uszyska :1luvu:

Aga1

Od: Pon lip 05, 2004 20:18

Post » Czw mar 23, 2006 10:19

Wstępnie się zgodził :dance2:
Teraz zobaczymy jak z przeprowadzką.

A póki co kto jest drugi w kolejce, jesli ja nie wezmę kitka ??
No komu takie ciasteczko :?: :D

DIAGRA

Post » Czw mar 23, 2006 14:49

To ja trzymam kciuki za przeprowadzke :D

Dodam ze z Alexa jest wielki przystojniak- nie tylko uszka ma duze, ma takze dlugasny ogonek, wysokie nozki i rozowiutki nosek wysuniety na dlugim pyszczku :)

Taki przystojniak nie zdarza sie codziennie :wink:

nataleczka

Post » Czw mar 23, 2006 15:32

nie piszcie takich rzeczy nooooo :crying:

Aga1

Post » Czw mar 23, 2006 16:00

Aga chyba tez sie zakochala :lol: Ale ja mam blizej :twisted:

DIAGRA

Post » Czw mar 23, 2006 16:19

Bedzie szykowal sie boj o Alexa, ale jeszcze poczekajmy na inny kandydatow aby bylo ciekawiej :P

Dalsze odkrywy sekretow Alexa- uwielbiam on strzelac baranki- najbardziej w glowe upominajac sie o glaskanie a wieczorami kiedy sie poloze uwielbia wtulac sie i lizac wloski- chyba zastepuje mu mame :lol:

I jak mozna sie w nim nie zakochac? :twisted:

nataleczka

Post » Czw mar 23, 2006 16:54

Czyli wygląda na to, że to domowy kotek, a ktoś go oddał do schroniska :evil:

Mój Smyk też wali baranki, najbardziej mokrym nochalem jeździ po moim nosie, a włosy mi wcina jak bawimy sie w niedźwiedzia :lol: No i do spania też mi się wciska pod rękę, albo między mnie a faceta. To by były dwa :P

DIAGRA

Post » Czw mar 23, 2006 19:33

nataleczka pisze:Bedzie szykowal sie boj o Alexa, ale jeszcze poczekajmy na inny kandydatow aby bylo ciekawiej :P

Dalsze odkrywy sekretow Alexa- uwielbiam on strzelac baranki- najbardziej w glowe upominajac sie o glaskanie a wieczorami kiedy sie poloze uwielbia wtulac sie i lizac wloski- chyba zastepuje mu mame :lol:

I jak mozna sie w nim nie zakochac? :twisted:

Ja ze swojej strony mogę zaproponować tylko wymianę wiązaną - biorę Alexa jeszcze dziś ale w zamian oddaję TZta :twisted: Zaszczepiony, odrobaczony, zdrowy, kuwetkowy, przytulasty :twisted: Tylko niewykastrowany :roll:

Aga1

Post » Czw mar 23, 2006 21:07

A Nataleczka też słyszałam się zakochała w Alexie... Przemyśl to dobrze, przemyśl :twisted:

DIAGRA

Post » Czw mar 23, 2006 21:41

Ja sie zakochuje w kazdym nowy kociaku, ale Alex jest niezwykly...nie, nie, nie, nawet nie mysle go zostawiac, nawet nie chce slyszec takich pomyslow! Ale jednak bardzo bym chciala :roll:

Alex zaczyna szalec- w koncu najadl sie porzadnie i zaczal brykac po mieszkaniu. Zaczal bawic sie z dywanikiem w przedpokoju ktory byl nieco zabrudzony :oops: - pelen piachu i wyglada teraz jak kominiarz :twisted:

Co do TZa Agi to pomysle pomysle tylko jakies foto by sie przydalo, bo wiesz zeby wymiana byla rowna- musi dorownac Alexowi :lol:

nataleczka

Post » Pt mar 24, 2006 7:03

nataleczka pisze:Co do TZa Agi to pomysle pomysle tylko jakies foto by sie przydalo, bo wiesz zeby wymiana byla rowna- musi dorownac Alexowi :lol:

Hmmm.. spróbuje coś znaleźć, ale już teraz mogę powiedzieć, ze nie ma tak pięknych uszu i pręgowanego ogonka :?

Aga1

[następna]