http://www.allegro.pl/show_item.php?item=84615376
wrzucam tutaj, napisalam do osoby wystawiajacej, zeby ja zachecic do zamieszczenia i na kociarni ogloszenia, bo widac ze chce zwierzakowi pomoc
Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
Ta aukcja ma charakter ogloszenia. Poszukiwany jest nowy wlasciciel dla kota. Najlepsza bylaby osoba, ktora ma doswiadczenie z tymi zwierzetami. Powod: Kuba (piaskowy pers, ok 8 lat, wykastrowany) jest spokojny i dobrze wychowany. Jego wlascicielka jest obecnie starsza pani, ktora ani troche nie radzi sobie z pielegnacja jego siersci. Dlatego tez przyjela metode strzyzenia kota raz do roku (pod narkoza). Zwierze w ogole nie jest czesane. Reszty nie trzeba chyba dopowiadac... Mimo swojego dojrzalego wieku ma ochote na zabawe, lecz jego pani jest na to zbyt leniwa i nie rozumie, ze opieka nad kotem nie ogranicza sie tylko do jego karmienia i czyszczenia kuwety. Kuba jest pod jednym dachem z psami, z ktorymi zyje na stopie neutralnej. Zalaczam kilka zdjec, ktore zostaly wykonane, gdy kot wygladal przyzwoicie (jedno po ostrzyzeniu). W najblizszym czasie zostanie ostrzyzony. Kontakt mailowy: aamen@op.pl Telefoniczny (po godzine 18:00): 022 844 16 63
eurydyka pisze:aamms juz wie, ale nie widziala, dzwonilam do niej
tyle, ze aamms juz nie ma mozliwosci przyjecia kolejnego persa/kota, chociaz ten faktycznie jest zarabisty:)
eurydyka pisze:aamms juz wie, ale nie widziala, dzwonilam do niej
tyle, ze aamms juz nie ma mozliwosci przyjecia kolejnego persa/kota, chociaz ten faktycznie jest zarabisty:)
bbd2 pisze:a może by tak połaczyć wątki o persach w jeden, na te piekności chętni się znajdą, np. jaale jak pisałam w wątku z Łodzi muszę porozmawiać z TŻ i córką ona też musi sie zgodzić (na zmianę czyścimy kuwetę
) będę wiedziała chyba wieczorem, ale dostęp do kompa jutro rano
aamen pisze:P.S. Czy to on nim byly w\poprzednie wypowiedzi, ze jest niebrzydki?
aamen pisze:P.S. Czy to on nim byly w\poprzednie wypowiedzi, ze jest niebrzydki?
bbd2 pisze:jest cudny a obcięty wyglada jak pluszowy miś![]()
ciekawe jak wyglądają te z łodzi? mnie się też wszystkie persy podobają
Użytkownicy przeglądający ten dział: Agnieszka-, Google [Bot] i 32 gości