Malinka to około 2,5 letnia kotka. Jest wykastrowana, zaszczepiona przeciwko wściekliźnie, zakroplona Strongholdem. Za 2 tygodnie otrzyma szczepionkę Nubivac Tricat. Ma uszkodzoną rogówkę prawego oka i na dzień dzisiejszy nie wiem czy jest do wyleczenia. Jest u mnie od 27 stycznia i jak na razie czas spędza na jedzeniu i odsypianiu ponad miesięcznego pobytu w schronisku. Malinka jest bardzo ładna i sądzę, że równie miła. Wiem, że potrafi mruczeć, lubi lizać dłoń głaszczącego a nawet ssać odzież. Malinka potrzebuje spokojnego domu.
Ostatnio edytowano Czw lut 16, 2006 18:08 przez mirka_t, łącznie edytowano 4 razy
Malinka ma respekt przed kotami. Boi się odgłosów dochodzących z klatki schodowej. Jest jeszcze trochę zagubiona. W tej chwili śpi na fotelu obok Klementynki i to właśnie Malinka położyła się z własnej woli obok Klemci.
Byłam dziś u Mirki wygłaskać jej kociska i widziałam Malinkę- jest naprawde ślicznym kotkiem, choć jeszcze troszeczke nieśmiałym..... Bardzo ale to bardzo mocno chciałaby mieć swój domek........