Do zobaczenia Yennefer- czekaj na mnie w bytowniku przy ognisku. 10.02.2013 mój świat się zawalił.
Kto Ci tam Krokerku brzuch miętosi? Komu ćwierkasz? Do kogo się przytulasz w nocy? W czyich ramionach czujesz się bezpieczny? 09.11.2015r. odszedł Kroker
A co do sekcji, wiem,że to trudna decyzja, ale może powinnaś się nad tym zastanowić, choćby ze względu na bezpieczeństwo innych kotów, które mieszkają bądź kiedys zamieszkają u Ciebie.
Mam drugiego kota, brata Puska. Pusiek to w papiarach Abedon zostal Aragorn arakis czyli Misiek. Koty mieszkaja tylko w domu nie wychodza jadaly to samo ostatnio RC.
Wspolczuje To, ze koty nie wychodzi to nie znaczy, ze jest odciety od swiata wirusow. Na pewno wychodzicie Wy i jak kazdy z nas przynosicie rozne rzeczy na butach. Niewychodzenie to nie jest argument braku stycznosci ze swiatem zewnetrznym.
Zgadzam sie na butach mozna cos przyniesc ale kot sie zawinal w ciagu nocy, wczoraj byl w formie, mial apetyt, jadal to samo co brat. Mialam 2 kty z jednego miotu.