dużo kotków do adopcji

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pon wrz 26, 2005 11:32 dużo kotków do adopcji

witam serdecznie,

przyjechały do mnie 2 koteczki z wrocławskiego schroniska. miały trafić do nowych domków, tak jak i 3 inne, które razem z nimi odbyły tę podróż. niestety osoba, która je 'zamówiła', wycofała się z adopcji. niestety i tak się zdarza... nie mogę mieć więcej kotów, ponieważ co chwilę ktoś mi podrzuca znajdy... po kuracji staram się znajdować dla nich nowe domy. oprócz tego zamieszkała u nas ciężarna kotka i teraz mam 5 miesięcznych maluchów...

oto kotki, które szukają swojego człowieka:

- czarny roczny wykastrowany kocurek ze schroniska, bardzo przestraszony i nie potrafiący się odnaleźć w tak licznym kocim gronie;

- czarno-biały wykastrowany wielki 5-letni kocur także ze schroniska. potrzebuje wyjątkowo kochającej rodziny - nie potrafi się pogodzić z tym, że został 'wyrzucony z domu';

- około półroczna koteczka a la ryś - ma pędzelki na uszach, jest egzotycznie ubarwiona i ma bardzo puchatą sierść. olbrzymi pieszczoch;

- 4-miesięczny bury kocurek; straszny łobuz :)

- 5 miesięcznych kociąt - wkrótce będą do oddania: czarno-białe, biało-rudy, trikolorka.

więcej info oraz zdjęcia na maila: a.zera@swiatkoni.pl lub pod nr tel. 693 135 440
w tym momencie nie mam dostępu do swojego komputera, ale może w środę uda mi się wkleić zdjęcia na forum

kotki mieszkają aktualnie w jastrzębiu zdroju, woj. śląskie

pozdrawiam serdecznie,
agnieszka zera
a.zera

Post » Pon wrz 26, 2005 12:13

moge tylko kciuki potrzymac z domki...
Nie robię już drapaków.
Sprzedaję chusty do noszenia dzieci

covu

Od: Nie sty 09, 2005 9:56

Post » Pon wrz 26, 2005 13:29

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
a.zera

Post » Pon wrz 26, 2005 13:44

Piękne koty :D
Obrazek

saskia

Od: Pon gru 06, 2004 16:51

Post » Pon wrz 26, 2005 14:48

Mogę zaadoptowac dwa malutkie kotki, najchetniej rudego i jakiegoś 3 kolorka albo malucha z dłuzszą sierścią Jeśli masz takie obecne lub wiesz kto ma do oddania to daj mi znac.

Nadira

Od: Nie wrz 25, 2005 10:09

Post » Czw wrz 29, 2005 10:11

Nadira, to z Tobą rozmawiałam? i rudzielec, i trikolorka są z nieco plaskatymi nochami i dłuższą sierścią (hihihi, nie wiem, z kimż to puściła się mamuśka - dachowiec rasowy - że takie dzieci wyszły :) )
a.zera

Post » Sob paź 01, 2005 12:50

BARDZO PILNE!

właśnie do Komitetu Pomocy dla Zwierząt w Tychach zostały podrzucone 2 małe kotki, ok. 3-miesięczne. nie mamy jeszcze zdjęć. są to 2 koteczki biało-szara i biało-czarna. nie mogą tam zostać, bo aktualnie i tak jest w KPdZ 'przekocienie' :cry:

szukamy domku, POMÓŻCIE!!!
a.zera

Post » Pon paź 03, 2005 1:39

a co tam, pomęczę Was jeszcze, bo kotki są naprawdę śliczne :P i te ich oczyyyy rll
rudy i trikolorka mają już Panią we wrocławiu, tylko jeszcze czekają na podróż do nowego domu :)
najgorsze jest to, że ja wcale nie chcę się z nimi rozstawać crrr

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
a.zera

Post » Pt paź 07, 2005 14:28 przygarnę

Hej , hej , pisałam wczoraj @ , ale jak na razie jest bez odp. Jestem świeżo po stracie mojej ukochanej kotki :( ( którą zabił pirat drogowy ) i szukam dla moich dwóch pozostałych kotów młodszej siostrzyczki . Jestem z Rybnika ( czyli blisko ) . Napisz na moje gg : 554983 ,
Małgosia
_hipcia

Post » Śro paź 19, 2005 10:52

2 maluchy (trikolorka i czarno-biały) znalazły nowe domki... czy to możliwe, że nikt nie chce biało-rudego kocurka? :cry:
a.zera