napisz o sobie coś więcej
skąd jesteś, jakie warunki możesz zapewnić maluchowi, gdzie będzie mieszkał, czy masz jakieś zwierzęta? masz/miałaś już kota?
vita, moze najpierw napisz cos o sobie i o tym w jakich warunkach zylby kot bo lakoniczne "przyjme rudzielca" bez zadnych dodatkow forumowiczow poprostu nie przekonuje....
Wczoraj i dzis na lamach forum pojawilo sie sporo osob "poszukujacych kota" i niezalogowanych. Wyglada to poprostu troche podejrzanie...
Nie bierz tego do siebie, poprostu napisz cos wiecej..
już rozumiem....dziś dopiero znalazłam to forum dlatego nie jestem tu obyta...widzę, że informacje rozchodzą się tu błyskawicznie...więc już wyjaśniam, jestem z ternowskich gór, kotek mieszkałby w domku (z możliwością wychodzenia do ogrodu), wolałabym kocurka z wiadomych względów...od zawsze miałam koty więc to dla mnie żadna nowość, ale ostatni odszedł od nas ze starości:((pomożecie?
Ja też mam rudego do oddania. Mogę dowieźć. Ma ok. 2 lat. W tej chwili leczę jego ucho. Nie jest wykastrowany ze względu na to ucho.Ma dużo koloru rudego i trochę białego. Był wychodzący zanim trafił do mnie. Pcha się do domu i jest bardzo miziasty. Rodzina nie chce się zgodzić na 11 kota.
Mogę z domu wysłać jego fotki, bo w pracy ich nie mam w komputerze.
Kotek Ryśki jest cudny. No i bliżej go masz. Prawie pod domem. Zastanów się. Na całkiem rudego kota będziesz musiała czekać. Może nawet długo, a tego malucha pokochasz.
vita pisze: kotek mieszkałby w domku (z możliwością wychodzenia do ogrodu), wolałabym kocurka z wiadomych względów...
Cześć,
z jakich względów wolisz kocurka?
Możesz mi powiedzieć, w jakich okolicy T. Gór mieszkasz - na jakiej ulicy? Chodzi mi o to, czy okolica jest spokojna - ruch samochodowy (skoro kociak miałby wychodzić).
Czy wszyscy domownicy chcą i zgadzają się na kota?