Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
MOJE OGŁOSZENIE
Chętnie przygarnę za darmo kota rasy perskiej lub brytyjskiej pleć i maść jest bez różnicy ale lepiej jeśli bylaby to mloda kotka niewysterylizowana ale oferty z kocurami tez przyjmuję.Mieszkam w giżycku więc bede w stanie odebrać kotka jedynie z miasta i okolic.Czekam pod adresem e mail olusiatkd@wp.pl
![]()
mircea pisze:Olusiu, znalazlam w twoim blogu taka oto wersje zamieszczonego na forum ogloszenia:
MOJE OGŁOSZENIE
Chętnie przygarnę za darmo kota rasy perskiej lub brytyjskiej pleć i maść jest bez różnicy ale lepiej jeśli bylaby to mloda kotka niewysterylizowana ale oferty z kocurami tez przyjmuję.Mieszkam w giżycku więc bede w stanie odebrać kotka jedynie z miasta i okolic.Czekam pod adresem e mail olusiatkd@wp.pl
![]()
i odnosze NIEODPARTE wrazenie, ze marzy ci sie mala (??) hodowla persow lub brytyjczykow (dochodowa zapewne) - i mimo najszczerszych checi nie jestem w stanie zrozumiec, co jest w tym ogloszeniu i blogu wazniejsze: twoja milosc do zwierzat, twoja naiwnosc, czy tez twoje wyrachowanie![]()
?
Skoro znasz sie na rasowych kotach, to pewnie orientujesz sie takze, ze koty te (a szczegolnie rozplodowe kotki) nie sa oddawane za symboliczna zlotowke?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 123 gości