Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Koci Tata pisze:Holender, to ja źle pamiętam? Wydawało mi się, że w "Kocich Sprawach" stało jak byk, że azyl jest OPP... i tamże napisane, że "można korzystać z odpisów podatkowych"... Sam zresztą polecałem wystąpienie o ten status OPP pani z azylu, która zbierała datki w "Geancie" - a to było b. dawno temu.
W takim razie pardon - Jul-Kot, chyba wiesz, co piszesz. A zatem - daj znać forumowiczom, gdy sprawa będzie aktualna - trochę możemy poczekać!
Koci Tata
jul-kot pisze:Witam!
Z przyjemnością pragnę poinformować wszystkich zainteresowanych, że wniosek o przyznanie statusu organizacji pożytku publicznego dla Kociego Azylu pani Ireny w Konstancinie czyli dla Fundacji Św. Franciszka został już złożony w Krajowym Sądzie Gospodarczym.
Wcześniej był wielokrotnie konsultowany przez przedstawicieli prawa i został zaakceptowany. Najprawdopodobniej decyzja w sprawie przyznania OPP zostanie wydana na początku przyszłego tygodnia, o czym niezwłocznie zawiadomię.
Pozdrawiam, Juliusz.
Aguteks pisze::D
może by zmienić w tytule wątku ?
Koci Tata pisze:Zamierzam go potem zmienić na "...już możliwy - jak go zrobić?".
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 314 gości