Gucci, Lancome, G.Sabatini i spółka - KONIEC

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Sob lis 20, 2010 21:09 Gucci, Lancome, G.Sabatini i spółka - KONIEC

Witam serdecznie.

Bazarek na potrzeby stada kociaków pod opieką kini098 - potrzebne są pieniądze na karmę, sterylki, leki ... Wątek :arrow: viewtopic.php?p=4535597#4535597

Pieniądze przelewacie na jej konto, ja pokrywam koszty przesyłki.
Wysyłam listem poleconym, dobrze zabezpieczone rzeczy:) - postaram się to zrobić od razu po zakończeniu aukcji:)

Licytujemy 5 dób po pierwszej ofercie:) - czyli do 25-ego listopada do 21:57

Zapraszam serdecznie:)

P.S. UWAGA! Wrzucam zdjęcia opakowań Gucci, Naomi C. i Lancome, żeby nie było wątpliwości, że oferowane na tym bazarku produkty są oryginalne:)

1.Dezodorant perfumowany Gabriela Sabatini "temperamento" 75ml, psiknięty - zużycie widać na zdjęciu:)

Wklejam piękny opis zapachu ^^

Zapach został stworzony dla pewnych siebie, pełnych energii kobiet, które chcą podkreślić swój pozytywny stosunek do życia. Temperamento przenika skórę niczym ekspresyjna moc ognistych rytmów tanga. Płomienna, żywa kompozycja orzeźwi zmysły kwiatowo-owocowymi nutami. Urzeka ciało i umysł.

Nuta główna: czarna porzeczka, bergamotka i melon.
Nuta środkowa: jaśmin, konwalia i piwonia.
Nuta podstawowa: drzewo sandałowca, amber, białe piżmo i wanilia.

Temperamento jest esencją entuzjazmu i spontaniczności.

Zapach śliczny, świeży i słodki jednocześnie, cieplutki taki, ale lekki. Nosiłabym, ale taaak mi ciężko zmienić perfumy, że praktycznie od kilku lat noszę te same, do znudzenia :)

Obrazek

Na allegro kosztuje z przesyłką jakieś 40 zł.
U nas cena wywoławcza - 8zł:)
Licytuje :arrow: izaz 10zł
Licytuje :arrow: olamichalska 15zł
Licytuje :arrow: izaz 16zł
Licytuje :arrow: edka11 17zł
Licytuje :arrow: olamichalska 20zł
Licytuje :arrow: eski 21zł
Licytuje :arrow: izaz 22zł

2. Kremowe mleczko do ciała pod prysznic Naomi Campbell "Mystery" tuba 100 ml, użyte - widać na zdjęciu. Oryginalne, bez pudełka, ponieważ było w zbiorczym razem z perfumami.

Zapach jest ciepły i zmysłowy. Kusi i uwodzi. Wyczuwalne są w nim nuty hibiskusa, rośliny, która jest nie tylko piękna, ale ma również magiczną moc. Wzmaga pożądanie, rozgrzewa i kusi swoją wonią.

Nuty zapachowe:
nuta głowy: bergamotka, gorzka pomarańcza
nuta serca: śliwka, hibiskus
nuta bazy: drzewo cedrowe, drzewo sandałowe, amber, bób tonka

Bardzo kobiecy i ciepły zapach moim zdaniem, idealny na zimowy wieczór:) Taki otulający, opisywany często jako "pudrowy":)

Obrazek

Opakowanie (nie jest przedmiotem licytacji):
Obrazek

Cena wywoławcza - 10zł
Licytuje :arrow: eski - 10zł
Licytuje :arrow: boni 16zł
Licytuje :arrow: eski 21zł

3. Lancome "Miracle" żel do kąpieli i pod prysznic, tuba 50ml
, nowy - oryginalny, zwykle jest w innym opakowaniu, ale był częścią zestawu (kosmetyczka do kupienia poniżej).

Mój ukochany zapach, od którego nie mogę się "odwąchać":) wklejam opis:

Miracle - kwiatowo-korzenne perfumy dla kobiet, wykreowane przez Alberto Morillasa i Harry'ego Fremonta, wprowadzone do sprzedaży przez firmę Lancome w roku 2000.

Lancome Miracle to zapach symbolizujący kobietę nowoczesną, wyzwolona, samodzielna i dynamiczna. Pierwsza nuta zapachu zachwyca świeżością i delikatnością płatków frezji. Następnie przechodzi ona w lekki aromat magnolii w połączeniu z akcentem korzennym. Mieszankę dopełnia piżmo, ambra, jaśmin, wanilia, napawające kobietę optymizmem.

Nuty zapachowe:
Nuty głowy: liczi, frezja
Nuty serca: magnolia, jaśmin, imbir, pieprz
Nuty podstawy: ambra, piżmo

Co Wam mogę powiedzieć - mój kochany mężczyzna został tym zapachem uwiedziony :) Zawsze miał moje perfumy gdzieś na dłoniach, kurtce, ubraniu - i już nie mógł się ode mnie uwolnić :P Mleczko miałam, cudne, konsystencja średnio gęsta, ale zapach genialny:)

Obrazek

Opakowanie (dowód oryginalności ;) ):
Obrazek

Cena wywoławcza 8zł
Licytuje :arrow: izaz - 10zł
Licytuje :arrow: boni 16zł
Licytuje :arrow: izaz 17zł
Licytuje :arrow: Kot-linka 18zł
Licytuje :arrow: moorland 20zł
Licytuje :arrow: Kot-linka 22zł
Licytuje :arrow: eski 23zł
Licytuje :arrow: moorland 30zł
UWAGA, AUKCJA WYCOFANA - FANT ZNISZCZONY. PRZEPRASZAM :( OPIS SYTUACJI STRONA 5

4. Kosmetyczka Lancome Miracle w kolorze pięknej fuksji, na zamek błyskawiczny, z usztywniającą "ramką" wokół zamka (jak w starej portmonetce), co ułatwia znacznie korzystanie. W środku bez kieszonek, z podszewką bladoróżową. Mięciutka, przyjemna w dotyku, z lekko usztywnianym denkiem. Polyester. W środku meteczka Lancome, Made in China. Nigdy nie używana.

Wymiary: długość 21cm, szerokość 10 cm, wysokość ok 12 -13 cm, idealna na krótkie wyjazdy :)

Obrazek
Obrazek
Obrazek

Opakowanie zbiorcze (dowód, że to faktycznie Lancome :) ):
Obrazek

Cena wywoławcza - 8zł
Licytuje :arrow: galos3max 16zł

5. Mleczko perfumowane do ciała Gucci Guilty 100ml nowe.

Gucci Guilty, to najnowsze perfumy damskie wylansowane przez dom mody Gucci. Perfumy Gucci Guilty zaprojektowano dla kobiet wyzwolonych, zuchwałych, śmiałych i seksownych. Gucci Guilty, to kobieta młoda, silna, pełna życia i zapału. Gucci Guilty to zapach ciepły, zmysłowy, orientalno kwiatowy. Kobieta ubrana w perfumy Gucci Guilty jest uosobieniem elegancji, piękna i pożądania. Reklamowane są hasłem „Nigdy nie czuj się winna, odczuwając przyjemność” ;)
Twarzą nowych perfum jest amerykańska piosenkarka i aktorka Evan Rachel Wood. Nowe perfumy Gucci wylansowano we wrześniu 2010 roku.

Skład perfum Gucci Guilty: mandarynka, bez, brzoskwinia, ambra, różowy pieprz, geranium, paczuli, ambra.

Nie wiem jak was, ale mnie przekonali :D A zapach jeszcze bardziej - baaardzo sexy:)

Obrazek

Pochodzi z zestawu z perfumami (drugie zdjęcie niewyraźne, ale lampa błyskowa była bezużyteczna przy tych błyszczących powierzchniach :) perfumy i pudło nie są przedmiotem licytacji :) ):
Obrazek
Obrazek

W sklepach internetowych cena mleczka to około 150 złotych! Zapach jest świeży na rynku,
mocny, trwały i bardzo zmysłowy! Polecam:)

U nas cena wywoławcza - 10zł
Licytuje :arrow: gosikbaum - 20zł
Licytuje :arrow: boni - 21zł
Licytuje :arrow: gosikbaum - 25zł
Licytuje :arrow: izaz - 30zł
Licytuje :arrow: gosikbaum - 35zł
Licytuje :arrow: eski 36zł
Licytuje :arrow: moorland 40zł
Licytuje :arrow: izaz 41zł
Licytuje :arrow: moorland 50zł

6. Burberry Touch for Women 30ml w bawełnianym woreczku, z drewnianą nakrętką, psiknięte - widać na zdjęciu.

Zmysłowa, orientalna kompozycja zapachowa z delikatną nutą świeżości w pełni oddaje ducha marki Burberry. Zapach łączy w sobie zarówno rozkosz, jak i niewinność, dzięki czemu stanowi kwintesencję kobiecości.

Nuta głowy: czarna porzeczka, żurawina, różowy pieprz, pomarańcza.
Nuta serca: jaśmin, konwalia, tuberoza, brzoskwinia.
Nuta podstawowa: malina, wanilia, drzewo cedrowe, mech dębowy.

Miękki i delikatny niczym kaszmir. - zgadzam się, delikatny i subtelny:) Zapach z roku 2000.

Obrazek

Cena wywoławcza - 10zł.
Licytuje :arrow: Megana - 10zł
Licytuje :arrow: Megana 20zł
Licytuje :arrow: gosikbaum - 25zł
Licytuje :arrow: izaz - 27zł
Licytuje :arrow: gosikbaum - 35zł
Licytuje :arrow: eski 36zł
Licytuje :arrow: galos3max 38zł
Licytuje :arrow: Megana 40zł
Licytuje :arrow: izaz 41zł
Licytuje :arrow: Megana 44zł
Licytuje :arrow: izaz 45zł

7. Sól do kąpieli aromaterapeutyczna - estetyczna, w szklanej butelce, zakorkowana i zalakowana. Metka ma tłustą plamkę - druga butelka poplamiła ją woskiem :oops: Zapach subtelny - mam olejek z tej serii, lekko pomarańczowy:) Skład na drugim zdjęciu, zawartość 100ml, fajne, dekoracyjne, duże kryształy:) Polecam:)

Obrazek
Obrazek

Cena wywoławcza - 8zł.
Licytuje :arrow: Megana - 8zł
Licytuje :arrow: Kot-linka 10zł
Licytuje :arrow: Megana 12zł

8. Korale drewniane w kolorach śliwki (oberżyny?) i brązu, na mocnym, brązowym, woskowanym sznurku. Dwa większe, jaśniejsze korale w kształcie cząstek pomarańczy z lekkiego, egzotycznego drewna.
Nie są ciężke. Długość: pi razy drzwi 46 cm:) Do kompletu proste kolczyki wkręty, lekko wiszące, długość całych 3,5 cm. Idealne do swetrów, lub na lato do strojów hipi i etno.

Pierwsze zdjęcie przekłamuje kolor, drugie z kolei nieco za ciemne, ale mam nadzieję, ze sobie jakoś poradzicie:)
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Cena wywoławcza kompletu 8zł.
Licytuje :arrow: Kot-linka 10zł
Licytuje :arrow: galos3max 13zł

9. Korale drewniane morska zieleń
, (czy takie szmaragdowe, trudno mi określić) z bransoletką. Duże, jeden koralik ma średnicę prawie 2 cm. Na gumce, bez naciągania długość korali to ok 24cm, a bransoletki 10-11cm

Obrazek

Cena wywoławcza 8zł
Licytuje :arrow: galos3max 8zł

10. Misio breloczek na Mikołaja:) W szaliku i czapce, uzbrojony na zimową aurę:) Sam miś ma 10cm, z breloczkiem 14. Mięciutki, uroczy:) Nówka sztuka nie śmigana :)

Obrazek

Cena wywoławcza - 5zł.

11. Misio breloczek retro - maleńkie, beżowe cudo z miękkim futerkiem w stylu retro, z kokardą "love Teddy" :) Sam miś ma 8 cm, z brelokiem 12cm. Nowy. Kto pokocha Teddyego?:)

Obrazek

Cena wywoławcza - 4zł.
Licytuje :arrow: galos3max 4zł

12. Kolia / obroża w stylu goth.
Druciane obręcze owinięte czarnym, połyskliwym cienkim drucikiem, przeplatane czarnymi koralikami z "naftowym" połyskiem. Średnica 10cm, jednak bardzo elastyczna.

Obrazek
Obrazek
Obrazek

Cena wywoławcza - 6zł.
Licytuje :arrow: milu - 6zł
Licytuje :arrow: wildhoney - 15zł

13. Oryginalna smycz turystyczna firmy Carry. Czerwona, metalowa, z parcianym paskiem zakończonym karabińczykiem. Na pasku nity i dwa kółka. Zakończona metalowym "chwytakiem" - wygląda na mocną. Dobra do podczepienia kubka do plecaka turystycznego, przyda się do podwieszenia lampy turystycznej w namiocie, albo do roweru - na pęk kluczy. Da się doczepić do smyczy zwierzęcej, może też posłużyć jako efektowna smycz na klucze:)
Wymiary: całość 20cm, karabińczyk 5cm; pasek parciany 8cm, chwytak metalowy 7cm.

Nie używana, elementy ruchome noszą jednak ślady "ruchu" - widać na zdjęciu:)

Obrazek
Obrazek

Cena wywoławcza - 6zł.

14. Teczka pod rękę na dokumenty, czarno - pomarańczowa, tekstylna, nowa. Z wierzchu ozdobiona siateczką duża kieszeń. Wewnątrz szczęki segregatorowe, kieszonka na wizytówki/dokumenty i dwie na długopisy. Może służyć jako pokrowiec na netbooka:) Praktyczna, elegancka. Nie używana, z metką, jednak lekko przybrudzona na rogach "od leżenia":)

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Cena wywoławcza - 10zł.
Licytuje :arrow: galos3max 10zł

15. Idealny na prezent: portfel Billabong model Horizon (już nie do dostania na rynku). Czarno - pomarańczowy, turystyczny, z mocnego materiału (tak jak np.; plecaki turystyczne). Oczywiście oryginalny, nowy, z metkami. Pojemny, dlatego sporo mi zejdzie na opisanie wszystkich kieszonek:)

Z zewnątrz, "na plecach" kieszonka na zamek.
Główna część na rzep. W środku długa kieszeń na banknoty, zamykana na zamek (zameczki ładne, uchwyciki zdobione logo) Po lewej kółko na klucze, kieszonka na bilon zamykana na zamek i pod spodem jeszcze jedna, otwarta kieszonka. Pośrodku 2 miejsca na plastiki. Po prawej 3 kieszonki otwarte w lewo, w tym jedna na zdjęcia, z przezroczystym wierzchem. I do tego genialne rozwiązanie: gumowe "etui" np. na plastiki, ruchome, wyjmowane (można szybko wyjąć i wziąć na zakupy do kieszeni np tylko dowód i kartę płatniczą) ze "skrzydełkiem, dzięki któremu "zahaczymy" je o którąś z kieszeni. W sumie w portfelu zmieścić się może min. 7 kart plastikowych plus oczywiście bilon i banknoty:) Billabong to dobra firma, bardzo popularna wśród snowboardzistów, mają ciekawy design i wysokie ceny :D Portfele tego typu kosztują u nich od 45 do 80 złotych:) Polecam na idealny prezent dla panów i chłopaków ;)

Obrazek
Obrazek
Obrazek

Cena wywoławcza - 10zł.
Licytuje :arrow: izaz - 10zł
Licytuje :arrow: magicmada - 12zł
Licytuje :arrow: ewkaa - 15zł
Licytuje :arrow: magicmada - 17zł
Licytuje :arrow: ewkaa - 20zł
Licytuje :arrow: izaz 22zł
Licytuje :arrow: magicmada - 25zł
Licytuje :arrow: izaz 26zł
Licytuje :arrow: ewkaa - 30zł
Licytuje :arrow: izaz 31zł

16. Odblaskowe misie z Sagi - Twoje dziecko samo chodzi do szkoły? Przydadzą mu się misie, zwłaszcza teraz, kiedy tak szybko robi się ciemno. Jeden miś na sznureczku, do doczepienia do plecaka (będzie się kołysał i mrugał odblaskiem - nie do przegapienia przez kierowców), drugi z szerokim rzepem - idealny na ramiączko plecaka - dziecko będzie widoczne z każdej strony. Misie będą świetne dla dziewczynki - są w sukieneczkach :) Misie nowe, lekko przykurzone, jak widać :wink:

Obrazek
Obrazek
Obrazek

Cena wywoławcza obu misiów - 6zł.

MIŁEGO LICYTOWANIA! :kotek:
Ostatnio edytowano Czw lis 25, 2010 22:24 przez Miscorpio, łącznie edytowano 40 razy

Miscorpio

Od: Pon lis 01, 2010 18:11

Post » Sob lis 20, 2010 21:57 Re: Gucci, Lancome, G.Sabatini i spółka dla darłowskich kociaków

nr 1, 2 i 3 za wywoławczą proszę
Obrazek

eski

Od: Sob lip 25, 2009 13:29

Post » Sob lis 20, 2010 22:01 Re: Gucci, Lancome, G.Sabatini i spółka dla darłowskich kociaków

1 i 3 - 10

izaz

Od: Czw gru 04, 2008 0:16

Post » Sob lis 20, 2010 22:01 Re: Gucci, Lancome, G.Sabatini i spółka dla darłowskich kociaków

eski pisze:nr 1, 2 i 3 za wywoławczą proszę

Dziękuję :1luvu: Już zmieniam:) Zapraszam ponownie, ciągle wrzucam nowe rzeczy, walcząc z awaryjną wtyczką firefoxa:)

Miscorpio

Post » Sob lis 20, 2010 22:02 Re: Gucci, Lancome, G.Sabatini i spółka dla darłowskich kociaków

i 5 na start

izaz

Post » Sob lis 20, 2010 22:02 Re: Gucci, Lancome, G.Sabatini i spółka dla darłowskich kociaków

no to się będzie działo

izaz

Post » Sob lis 20, 2010 22:07 Re: Gucci, Lancome, G.Sabatini i spółka dla darłowskich kociaków

nr 5 20 zeta
Obrazek Obrazek Obrazek
Koty są stworzeniami skończonymi, reszta świata jest wadliwa, taki jest obiektywny stan rzeczy. Jerzy Pilch
wyprzedaż szafy, zapraszam :)

gosikbaum

Od: Pt sty 30, 2009 21:43

Post » Sob lis 20, 2010 22:16 Re: Gucci, Lancome, G.Sabatini i spółka dla darłowskich kociaków

Kocham Was :1luvu: zaraz będzie coś jeszcze:) Ale się kinia ucieszy :P A koty :mrgreen:

Miscorpio

Post » Sob lis 20, 2010 22:45 Re: Gucci, Lancome, G.Sabatini i spółka dla darłowskich kociaków

Ja rozpocznę 6 i 7. Święta idą, cholera...

Megana

Od: Śro gru 31, 2008 1:14

Post » Sob lis 20, 2010 22:56 Re: Gucci, Lancome, G.Sabatini i spółka dla darłowskich kociaków

Megana pisze:Ja rozpocznę 6 i 7. Święta idą, cholera...

Zgadzam się z powyższą cholerą :D Ja już się głowię nad prezentami niemal tydzień :(

Miscorpio

Post » Sob lis 20, 2010 23:00 Re: Gucci, Lancome, G.Sabatini i spółka dla darłowskich kociaków

1,2,3,4,5,6 za 15 zł każdy
Filuś ['] - moje Serce..
Obrazek

dolabra

Od: Pt wrz 04, 2009 20:13

Post » Sob lis 20, 2010 23:08 Re: Gucci, Lancome, G.Sabatini i spółka dla darłowskich kociaków

olamichalska pisze:1,2,3,4,5,6 za 15 zł każdy

Dziękuję :1luvu:
Zmieniłam, z tym że za nr 5 gosikbaum dała wcześniej 20zł.

Miscorpio

Post » Sob lis 20, 2010 23:14 Re: Gucci, Lancome, G.Sabatini i spółka dla darłowskich kociaków

12 za wyw proszę :mrgreen:

milu

Od: Nie lis 30, 2008 10:47

Post » Sob lis 20, 2010 23:53 Re: Gucci, Lancome, G.Sabatini i spółka dla darłowskich kociaków

2 , 3 i 5 -1 zl wiecej
IKE
Świat jest taki, jaki myślisz, że jest.

boni

Od: Nie wrz 24, 2006 21:02

Post » Sob lis 20, 2010 23:58 Re: Gucci, Lancome, G.Sabatini i spółka dla darłowskich kociaków

Miscorpio pisze:
Megana pisze:Ja rozpocznę 6 i 7. Święta idą, cholera...

Zgadzam się z powyższą cholerą :D Ja już się głowię nad prezentami niemal tydzień :(

Cholera była na temat kasy. Teraz można kupić właściwie wszystko, tylko za co?
A za 6 dam 20 zł. :twisted:

Megana

Od: Śro gru 31, 2008 1:14

[następna]