To ja Ela- lubię zaglądać Dużej co tam znowu gotuje. A moze coś smacznego dostanę?

Mmmmmm nici z przekąsek między posiłkami to jednak pośpię sobie na ulubionej podusi. Stąd widać co się dzieje na dworze :P

Oj to się zacznie
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Elzunia to naprawdę fajna spokojna kicia, ja coraz bardziej się do niej przyzwyczajam, ale przecież jestem DT i Elza blokuje miejsce dla inne biedy, a jest już super spokojnym miziakiem
Korciaczki pisze:Elzunia to naprawdę fajna spokojna kicia, ja coraz bardziej się do niej przyzwyczajam, ale przecież jestem DT i Elza blokuje miejsce dla inne biedy, a jest już super spokojnym miziakiem
Elza - inni też czekają
Ty domku szukaj!
To nie możliwe, że jeszcze nikt niewypatrzył Laluni - toż to koci ideał jest !!!
edit: wysłałyśmy Elzę do metra...
Dorota Wojciechowska pisze:Byłam wczoraj u wta z Elzunia bo niepokoilo mnie jej "strzelanie" wąsikami i taki tiki głową, jak też falowanie skory na grzbiecie.
Pani doktor wyoglądala i uspokoila że te objawy to nic groźnego.
Natomiast zajżala do paszczy a tam zapalenie dziąselek.
Trzeba wyczyścić i najprawdopodobniej ędzie do usunięcia ząb górny lewy tak bardzie trzonowy bo nie wyglada za dobrze.![]()
Tak że chyba narazie musimy wstrzymać się z szukaniem domku i wysprzatać w paszczy.
Elza byla też ze mna na dzialce ogrodniczej której to jestem wlaścicielem od 3 dni.
I wszeleczkach i na dlugiej smyczy zwiedzala i byla bardzo zadowolona z ilości trawy.
Przy powrocie protestowała glośnym i donośnym miaaauuu.
Więc się chyba dziewczynie podobało
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 86 gości