Było: błagam o pomoc dla kotki, Sernik w nowym domu

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie sie 05, 2007 9:20

Sernik to normalny odjazd :love:

masz z metr miłości :1luvu:
Obrazek

Femka

Od: Sob mar 24, 2007 19:56

Post » Nie sie 05, 2007 15:06

Femka pisze: masz z metr miłości :1luvu:

Och, to dlatego że Sernik ma dopiero 5 miesięcy..... Jak Sernik dorośnie będzie miał z 5 metrów i zyska przydomek hodowlany Kot Baskervillów :evil: Sernik usilnie nad tym pracuje i zjada 5 posiłków dziennie. Porcje większe od największego w stadzie Krokera (6kg). Ale jak widać w biodra Jej nie idzie :evil:

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

I dlaczego taki wyjątkowy Aniołeczek nie ma jeszcze domku????? DLATEGO:
Obrazek

PS. Gdyby ktoś nie zauważył to niech się przyjrzy brodzie Sernika- ta piana to efekt mruczenia :evil: :lol:
Do zobaczenia Yennefer- czekaj na mnie w bytowniku przy ognisku.
10.02.2013 mój świat się zawalił.

Kto Ci tam Krokerku brzuch miętosi? Komu ćwierkasz? Do kogo się przytulasz w nocy? W czyich ramionach czujesz się bezpieczny?
09.11.2015r. odszedł Kroker

Slonko_Łódź

Od: Pt cze 10, 2005 7:36

Post » Nie sie 05, 2007 15:26

Slonko_Łódź pisze:
Femka pisze: masz z metr miłości :1luvu:

Och, to dlatego że Sernik ma dopiero 5 miesięcy..... Jak Sernik dorośnie będzie miał z 5 metrów i zyska przydomek hodowlany Kot Baskervillów :evil: Sernik usilnie nad tym pracuje i zjada 5 posiłków dziennie. Porcje większe od największego w stadzie Krokera (6kg). Ale jak widać w biodra Jej nie idzie :evil:

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

I dlaczego taki wyjątkowy Aniołeczek nie ma jeszcze domku????? DLATEGO:
Obrazek

PS. Gdyby ktoś nie zauważył to niech się przyjrzy brodzie Sernika- ta piana to efekt mruczenia :evil: :lol:

jak będzie miał 5 metrów, to się będziecie spotykać w ogrodzie zoologicznym, w dziale dużych kotów :D
Obrazek

Femka

Od: Sob mar 24, 2007 19:56

Post » Nie sie 05, 2007 15:49

PłucoSernik musiała mieć jakiegoś przodka abisyńskiego, somalijskiego albo innego dłuuuugiego orienta.... Nawet twarz ma zupełnie inną niż reszta kotów- olbrzymie uszy, wielkie miodowe oczy i ogon jak bicz :wink:

Niestety Sernik raczej nie ma szans dorosnąć u mnie do tych 5 metrów- za tydzień wyjeżdżam- Sernik pilnie szuka domku.... Najchętniej z innym kotem, najlepiej młodym i z niespożytą energią..... No chyba, że ktoś się chce samodzielnie umęczyć i utarzać zamiast oddelegować do tego celu foootrzastego domownika ;))) A tak wygląda ślad po "przejściach" czyli jedna dziura po odmie a rozprucie po przepuklinie urazowej (śledziona, żołądek?)- Sernik już się raczej jak widać pięknie wygoiła :)

Obrazek

Kto Ci tam Krokerku brzuch miętosi? Komu ćwierkasz? Do kogo się przytulasz w nocy? W czyich ramionach czujesz się bezpieczny?

Slonko_Łódź

Post » Nie sie 05, 2007 18:48

Panna jest śliczna :1luvu: A ogonek Krokerowaty już zrobiłaś ?- może bobtail będzie miał wzięcie :lol:
Obrazek

montes

Od: Śro lut 22, 2006 20:45

Post » Nie sie 05, 2007 19:04

Slonko_Łódź pisze:Obrazek

Bosski Sernik :1luvu: :1luvu:

zosia&ziemowit

Od: Wto maja 04, 2004 18:30

Post » Śro sie 08, 2007 21:14

Sernik dokazuje jak nie wiem co..... Dzisiaj naszykowałam sobie małe reklamóweczki, które jutro planowałam zabrać ze sobą do pracy. Spakowałam je do jednaj większej i powiesiłam zawiązane na klamce drzwi wyjściowych..... Sernik bardzo wiele razy musiała skoczyć zanim udało Jej się je ściągnąć i podrzeć w drobne strzępki :evil: :evil: :evil: I jak tu nie kochać Serniczka :evil: :evil: :lol:

Slonko_Łódź

Post » Śro sie 08, 2007 21:19

Oj co się czepiasz kotecka :evil: :evil:

zosia&ziemowit

Post » Śro sie 08, 2007 21:27

Slonko_Łódź pisze:Sernik dokazuje jak nie wiem co.....
eee... reklamóweczki to pikuś, ale jak "dokazała" w kuwetce to ją ochrzciłem WC-Pierdnik :lol: :lol: :lol:
ObrazekWszystkie prawa do używania, kopiowania, przechowywania oraz rozpowszechniania zdjęć są obwarowane zastrzeżeniami dotyczącymi praw autorskich.

ziemowit

Od: Wto wrz 07, 2004 19:06

Post » Śro sie 08, 2007 21:40

Ale cudo, niesamowity kot!! Ech te 5 m-cy, to zabójczy wiek! Moja tez chalupke roznosiła, rosliny doniczkowe nie mialy prawa stać...

Mysle, że Sernik zbyt długo czekać nie będzie, ale na wszelki wypadek podnoszę...

Margott32

Od: Pt gru 29, 2006 19:34

Post » Czw sie 09, 2007 6:26

Hopsaj na klamkę bliżej dzrwi frontowych :D
Obrazek

graszka-gn

Od: Wto maja 29, 2007 19:04

Post » Czw sie 09, 2007 6:45

Margott32 pisze:Mysle, że Sernik zbyt długo czekać nie będzie, ale na wszelki wypadek podnoszę...

Dziękuję Margott- oby to były prorocze słowa.... Bo Ona u mnie może być tylko do 17tego sierpnia- potem wyjeżdżam i nie wiem co z łobuzem będzie..... Montes (dziękujemy!, dziękujemy!, dziękujemy!) wstawiła Szkodnikowi ogłoszenia- może się ktoś zlituje i da Jej nowe życie......

A co do WC Pierdnika..... Szkodnik mianowicie (codziennie kiedy wracam głodna jak wilk do domu i wpadam do kuchni coś zjeść) właśnie wtedy musi na blacie w kuchni jeść suchą karmę, wylizywać dokładniej pustą miseczkę- słowem przebywać w jedynym miejscu gdzie mogłabym położyć jakiekolwiek produkty. Straciłam w ten sposób:
- pół opakowania masła ze śmietanką
- niezliczoną ilość plasterków sera żółtego
- przynajmniej połowę każdego kubka jogurtu
- NERWY.....
A jak coś mi się uda wyrwać i siadam zjeść to Sernik natychmiast zamienia się w WC Pierdnika i stosuje wobec mnie dietę poprzez aromaterapię.... Przy czym ten aromat jest...... hm..... mocno dietetyczny :evil: Czy myślicie, że to po Maasdamerze ???? :evil: :evil: :evil: :lol: :lol: :lol:

Obrazek
Obrazek

Slonko_Łódź

Post » Czw sie 09, 2007 9:09

O jakie piękne zdjęcia :D A co do WC Pierdnika to zwyczajnie stosuje broń biologiczną 8) I dba o to, żebyś w kostiumie cudnie się prezentowała :lol:
Obrazek

montes

Od: Śro lut 22, 2006 20:45

Post » Czw sie 09, 2007 22:21

montes pisze:O jakie piękne zdjęcia :D A co do WC Pierdnika to zwyczajnie stosuje broń biologiczną 8)
Terrorysta jaka z tego Sernika :lol: :lol:

zosia&ziemowit

Post » Pt sie 10, 2007 5:57

Oj terrorystka to Ona jest..... Nie boi się żadnego fukania, warczenia, łapoczynów- uważa, że to taki głupi rodzaj zabawy.... Ale się nie obraża, że reszta kotów chce tak się bawić 8O Chociaż gryzienie Jadowitej Kocicy Denis w ogon może się kiedyś skończyć tragicznie :lol: Na razie Denisa nie wie co robić- nie spotkała się dotychczas z takim przeciwnikiem. Profilaktycznie leje więc Suffkę- Kangurka- to na pewno Jej wina, że Sernik taki odważny :)

Slonko_Łódź

[poprzednia][następna]