nie wygląda mi to na grzyba, a nawet jeśli to smarowany grzyb nie zaraża. moich nie odizoluję bo chatę rozniosą, poza tym nie ocierają się o siebie więc jestem spokojna. świerzb na bank nie. wyjazdu chyba nie ma co odwoływać, bo nie wiadomo kiedy trafi się transport. a nawet jeśli to grzybek, to smarowanie uszek to chyba nie problem?
Franek & Rysia Zabezpieczenia okien i balkonów 3miasto- R E A K T Y W A C J A.
do weta startujemy po 11. zostanie oglądnięty, obmacany. kya, mam do ciebie prośbę- jak tylko będzie wiadomo co z uszkami spytaj nowy domek czy mały ma jutro jechać czy nie. to ważne. a teraz zdjęcia, które wczoraj się nie doczekały wklejenia:
ataken!
tak, mieszkam w kartonie. nie pukać w parapet!
łóżko piętrowe dodam, że jak Biedron siedział u góry, to karton ani drgnął, ale jak położyła się Rysia, to mały Biedron tego o mało co życiem nie przypłacił
zzzz....
mmm jedzonko?
Ale to zalezy wszystko od weta,od tego co on powie bo jesli to cos zarazliwego to przeciez kot nie moze pojechac dziecka ,ktore az kwiczy zeby juz go glaskac .
jednak grzybek. do smarowania imaverolem. i na bródce wągry czy coś, w jednym miejscu, do smarowania jodyną. i jeszcze 2-3 zastrzyki z antybiotykiem.
kya, Biedron oczywiście może u mnie zostać, ale proszę poinformuj przyszłych właścicieli i spytaj o ich decyzję. ja go całuję, przytulam i głaszczę i nic nie mam, a od smarowanego grzyba to już w ogóle ciężko się zarazić.
Oczywiscie ,ze zaraz napisze i poinformuje ich o sytuacji .Niestety musze tez im napisac ,ze jest mozliwosc zarażenia sie . Czy wet cos mowil jak dlugo to moze trwac? A antybiotyk na co dostal?
Biedron dostaje antybiotyk i na wzmocnienie, bo zanim go wzięłam trochę kataru miał, katar dawno przeszedł. z grzybem nie sposób określić- może być kilka dni, może być 3 tygodnie. dziś zacznę smarować i zobaczę co się dzieje dalej. kya- ja się kiedyś zaraziłam grzybem od kota, kilka dni smarowania maścią i wszystko pięknie zeszło. ale kot był mega-grzybiarz.