Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
hexx pisze:Mala...heh...odrobaczlam go kiedy sie do mnie wprowadzil,i wet zrobil mu jakies tam zastrzyki,ale przyznaje sie bez bicia,
ze wydawalo mi sie ze skoro nie wychodzi,to nie trzeeba go szczepic...
od tej pory,przez ponad rok czasu byl u weta tylko raz,zbadano go i byl zdrowy..z restza wlasnie nie wiem czy to takie nietypowe ,ale nigdy nie chorowal!?
Jakie sa koszta szczepien??CZy sa jakies roznice w cenach u poszczegolnych weterynarzy??
Mysle ze zdolam to zalatwic w ciagu 3 4 dni.Pytamoe ktore mijesce polecacie??
Jeszcze pare pytan,mimo ze wiem ze to pewnie nie miejsce na to.
CZy koty potrzebuja osobnych kuwet??Czy tez starcza im jedna??Podejzewam ze jezeli beda prychac na siebie to osobno..ale to tylko zdrowy rozsadek tak podpowiada.
CZy mozna prosc o jakis zbior zlootych rad dla poczatkujach
Juz widze ze jest taki zbior,,,bardzo dziekuje..
i niestety juz widze podstawowy problem,mowisz o odizolowaniu jesli bedzie taka potrzeba,a ja niestety mieszkam w kawalerce bez drzwi(poza lazienka a to hsarmonijka i kazdy kot sobie z nimi bez trudu poradzi)
Nie wiem jak to bedzuie,juz zaluje ,bo naprawde nie wiem jak ewentualnie zareaguje kicek.
Mieszkam na bogucicach...W poblizu jest wet.Chyba powedruje jutro omowic sie na szczepiuenia.
Mimo tej kawalerki chcialabym sprobowac.
Obawiam sie ze niestety z 3 czy 4 ma kotami moglby byc problem,moj mezczyzna musi byc lamany stopniowo niestewty.Roznimy sie koncepcja na ilosc kotow u nas w domu..i obawiam sie ze moze dojsc do wniosku ze on ma za malo miejsca.
Ania_J pisze:Poszłam jednak do weta dopytać się o tego advocate czy nie ma przeciwskazań po tych poprzednich specyfikach i Pani wet. powiedziała, że nie ma problemu można podać. Kupiłam więc od razu u niej tubkę na małego kota, bo Timonka zważyła i kruszynka nie ma jeszcze 3 kg.
Waży 2850g , za to apetyt ma jak słońSypię mu dawkę jaką dawałam dorosłemu ważącemu 5kg kotu i znika wszytko, rano jest zły, bo w nocy opróżnia miskę do czysta i czeka już na kolejną porcję
![]()
Jak tam poszukiwania domku dla Timonka? Jest ktoś chętny na szalonego młodego kocurka?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], nfd i 89 gości