Domowy kastrat na wolności

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt lut 27, 2009 7:27

Chlopie wez sie w garsc ,wylacz kompa i caly swoj free czas poswiec zeby kicie znalezc .Pozniej juz na spokojnie porob ogloszenia w necie i znajdz mu nowy domek a wtedy na pewno lepiej poczujesz sie psychicznie i nie beda cie dreczyc wyrzuty sumienia .

kya

Od: Śro mar 14, 2007 17:09

Post » Pt lut 27, 2009 8:42

fanaberia pisze:Czegoś tu nie rozumiem 8O 8O 8O . Gnojek odgrywa młodego Wertera, audytorium sobie znalazł, narcyz pieprz..., A wy z nim jeszcze dyskutujecie!

Następnym razem na forum zarejestruje się jakiś sodomita i też będzie płakał, że on tak z miłości i litości...

Niektórzy powinni być ignorowani i nie powinno być dla nich miejsca w porządnym towarzystwie.

Dlatego piszę do forumowiczów a nie do tego skurczybyka. Jego nie ma. Nie istnieje!

Na pewno nie gnojek. Faktycznie tak nieopanowane osoby jak Ty powinny ignorować w ogóle ludzi - Po Twoim języku widać że potrafisz tylko bluzgać innych. Nie użalam się nad sobą po prostu popełniłem błąd i wstydze się tego czynu ale miałem odwage o tym napisać czego oczywiście Ty i Tobie podobni nie są w stanie zrozumieć a może nawet docenić. Jesteś taki/a idealny/a... nigdy nie popełniasz błędów nie działasz impulsywnie GRATULUJĘ!

fabi1980

Od: Pt gru 01, 2006 21:46

Post » Pt lut 27, 2009 8:48

Happy pisze: A więc: dlaczego nie pójdziesz już teraz szukać kota, tylko siedzisz na forum i zastanawiasz się nad swoimi uczuciami?

Tylko dlatego że przez prawie cały dzień go szukałem. Teraz pisząc na forum siedzę przed komputerem z gorączką i ledwo widzę.... Jutro(dziś) mimo wszystko ruszam dalej... Rozwiesze jeszcze więcej kartek, popytam ludzi.... zrobi wszystko co w mojej mocy/

PROSZĘ O ZAMKNIĘCIE TEGO WĄTKU

fabi1980

Post » Pt lut 27, 2009 11:07

Faktycznie tak nieopanowane osoby jak Ty powinny ignorować w ogóle ludzi

Tak nieopanowane osoby, jak Ty nie powinny mieć zwierząt. Skoro skazałeś kota na śmierć 'pod wpływem impulsu'...

Drogi fabi1980 zaprzeczasz sam sobie. Praktycznie w każdym poście. Raz piszesz, że tak bardzo Ci przykro, innym razem, że kot 'po prostu wybrał wolność'. Albo nawet to i to w jednym poście. Śmiech na sali.
Skoro jesteś tak obłożnie chory, to idź do lekarza, a nie pisz na forum odpowiadając na każdego posta, bo to, znowu, śmieszne.

Porównanie do Wertera - bezcenne :lol:

bloo

Od: Pon cze 02, 2008 18:01

Post » Pt lut 27, 2009 12:30

bloo... nie widzę w tym nic śmiesznego. Nie wydaje mi się abym w którykolwiek z moich postów zaprzeczał temu co napisałem wcześniej. Pisanie o wyrzutach sumienia czy żalu z powodu wypuszczenia kota na wolność jest po prostu wyrażeniem tego co naprawdę czuję/ A to że mój kot pragnął tej wolności za wszelką cenę to fakt. Zrobiłem źle wybierając takie wyjście a niewątpliwie jak czytam posty co niektórych to faktycznie największe pośmiewisko zrobiłem z siebie pisząc o tym na forum- NIE WIEM CZEGO OCZEKIWAŁEM!!!

Proponuję zamknąć ten wątek. Widocznie tu są sami idealni ludzie - jeżeli tak jest to macie prawo "rzucać kamieniami"

żegnam.

fabi1980

Post » Pt lut 27, 2009 12:57

fabi1980 nie dziw sie, że własnie tak reagujemy na to co zrobiłeś z kotem.
Nie wyobrażam sobie, aby domowego kota wypuścić w nieznane dla niego miejsce 8O Dla niego to pewna śmierć!

Czy pomyslałeś jaki to stres dla niego?
Szkoda, ze szukałeś dla niego innego domu :(
Wiesz, wątpie czy go znajdziesz :(

Fredziolina

Od: Śro kwi 13, 2005 19:24

Post » Pt lut 27, 2009 12:59

Chcesz zamknąć wątek ,bo to najlepsze rozwiązanie dla Ciebie teraz.
I kota pewnie wcale nie będziesz już szukał, tylko piszesz tak, aby zaspokoić nasze oczekiwania.
Żenada!

violavi

Od: Pt kwi 07, 2006 15:34

Post » Pt lut 27, 2009 13:22

Zamykam wątek na prośbę autora.
Obrazek

LimLim

Od: Sob lut 23, 2002 20:08

[poprzednia]