W sobote ma przyjechac pani po Kacperka

Mam nadzieje ze jej sie spodoba. Wie o lapkach i sikaniu bez zwirka. Mowi ze jej to nie przeszkadza. Niestety Kacper nie zmienil sie jesli chodzi o plochliwosc. Jest niedotykalski
za to...
Iwonka2 ma nowego tymczasa! Ma na imie OSKAR. Nie jest schroniskowy, ale to cudny kot z piwnicy z bloku mojego kolegi z pracy. Powiedzial mi 2 dni temu, ze gdy schodzi do piwnicy to zawsze spotyka tam czarnego, chyba mlodego kota. Jest bardzo ufny i zawsze sie prosi o glaski. Moglam go sprawdzic dopiero dzis i powiem wam, ze gdybym go tam zostawila to nie moglabym spac spokojnie
Chodzilam po tych piwnicznych korytarzach i wolalam kicikici i nic... mowie do Arka, chyba go nie ma a on, ze niemozliwe, bo od poltora miesiaca jest zawsze! wiec szukam dalej i hmmm, dziwne... slysze tupanie, a nikogo nie widze... juz sie balam ze to szczur
Podnosze glowe i widze pod sufitem cien kota

co sie okazalo? nad moja glowa byly rury. a on po nich szedl tam gdzie ja

sledzil mnie

wzielam go na rece i tak sie zaczal tulic, mruczec, lizac, ssac, ugniatac ze mi sie serce pokroilo

Zabralam... Pojechalam od razu do weta zeby go obejrzal i zaszczepil. W kontenerku najpierw plakal, ale szybko sie przekonal, ze to nic strasznego. Za 2 tygodnie, jesli tfu tfu nic nie wylezie, bedzie kastrowany, a potem doszczepiony. Ma tak wspanialy charakter, ze szybko znajdzie ukochany dom. Nie ma roku wiec latwo sie domyslec, ze juz mieszkal w domu, ale gdy zaczal znaczyc to sie go pozbyli

Jest bardzo miziasty, wesoly, bawi sie, nie drapie nawet w zabawie reka - lapie poduszkami

ma apetyt, ale nie sikal jeszcze do kuwety, za to wielokrotnie ja odwiedzal i np zakopywal kupke Buni (bo zapomniala

) Oczywiscie Wampir na niego poluje, Kacper tez, nawet zrobili taka akcje, ze go osaczyli z dwoch stron i byla mala kotlowanina. Oskar warczy, troche sie boi, ale nie bardzo. Ma troszke przekrwione oczy, swierzba w uszach, pchel brak, lsniace futerko i piekne zeby.
Malo zdjec robilam, bo bylam zajeta
wkleje za chwilke...