Czy ja się mogę dopisać z moimi dwoma pannami? :
Półdługowłosa dziewusia:
Koteńka ma około 1,5 roku. Jest szczepiona, wysterlizowana i odrobaczona. Kicia trafiła do mnie na tymczas po nieudanej adopcji. Po tejże został w niej silny strach przed innymi kotami i nietolerancja na dzieci. Koteńka jest nieco płochliwa - ale gdy już się przyzwyczai do nowego miejsca staje się wręcz namolna i nie można się od niej opędzić - najchętniej mnóstwo czasu spędzałaby na mizianiu. Oprócz miziania bardzo lubi jeść i wygrzewać się na słonku na parapecie. Będzie wielkim szczęściem dla osoby któa ją adoptuje. Szukamy domu niewychodzącego, bez dzieci i innych zwierząt. Warunkiem adopcji kota będzie podpisanie umowy adopcyjnej,
kontakt:
email
zirrael@o2.pl
tel: 501 642 192
i po brzusiu tez mnie miziaj
Charakterna Yoko
Yoko ma około 2lat. Jest szczepiona i wysterlizowana. Kicia trafiła do mnie na tymczas z Katowickiego schroniska. Ewidentnie nie radziła tam sobie - osowiała siedziała w klatce. Yoko ma aktualnie doleczaną szyję po uczuleniu na obróżkę przeciwpchelną. Istnieje niestety ryzyko że zostaną blizny (link do zdjęcia szyi po zabraniu kotki ze schroniska - teraz jest już duuużo dużo lepiej
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/59a ... 81c90.html ) . Koteńka jest odważna i doskonale czuje się w domu. W 100% kuwetkowa, bardzo lubi głaskanie i leżenie na kanapie.Jest dominująca w stosunku do innych kotów. Toleruje psy. Będzie wielkim szczęściem dla osoby która ją adoptuje i na pewno odwdzięczy się wielką miłością. Yoko podobno potrafi drapnąc - u mnie sięto jeszcze nie zdarzyło, ale ponoć zdarzało się w schronisku. Szukamy domu niewychodzącego, bez małych dzieci. Warunkiem adopcji kota będzie podpisanie umowy adopcyjnej.
kontakt:
email
zirrael@o2.pl
tel: 501 642 192