W-wa OchotaPKP-sukcesy sterylizacyjne,DT PILNIE POTRZEBNE!!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon kwi 27, 2009 17:24

http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=92409

Czy ktoś z Was jest w stanie pomóc?
Mam tylko kontener, a pewnie klatka łapka by się przydała.. Nie mówiąc o doświadczeniu w łapaniu kocich mamuś..

Kaprys2004

Od: Śro kwi 02, 2008 15:53

Post » Czw kwi 30, 2009 11:59

seniorita pisze:Mogę łapać w piątek lub sobotę :)

jutro tak do 11 z hakiem jestem Twoja:) Potem jadę do Kafki;)
Filemon, Nuteńka [*] kocham na wieki....
Franuś [*] w moim serduszku na zawsze
Dzwoneczku [*] Kochanie, pamiętam...
Bokiruniu [*] dziękuję...
Obrazek
Obrazek

Satoru

Od: Czw sie 21, 2003 13:32

Post » Pon cze 21, 2010 23:34 Re: W-wa OchotaPKP-sukcesy sterylizacyjne,DT PILNIE POTRZEBNE!!!

Niedaleko jest opuszczony budynek pl zawiszy niedaleko lindleya mieszka tam dużo kociaków jadąc busem zauważyłam maleństwo pod murem rozpaczliwie próbowało się wdrapać wysiadłam żeby dać puszkę i złapać ale bał się. Zagoniłam go ostrożnie bo to blisko ulicy w stronę bramy niestety następnego dnia poszłam nakarmić kocięta bo widziałam ich więcej ale ten maluch leżał rozjechany przez auto. Daliśmy im jeść ale przez bramę bo niestety nie ma tam jak się dostać. I obawiam się czy nie będą burzyć tego budynku..
Obrazek

nuwa_dragon

Od: Śro lis 11, 2009 15:02

Post » Wto cze 22, 2010 1:17 Re: W-wa OchotaPKP-sukcesy sterylizacyjne,DT PILNIE POTRZEBNE!!!

nuwa_dragon pisze:Niedaleko jest opuszczony budynek pl zawiszy niedaleko lindleya mieszka tam dużo kociaków jadąc busem zauważyłam maleństwo pod murem rozpaczliwie próbowało się wdrapać wysiadłam żeby dać puszkę i złapać ale bał się. Zagoniłam go ostrożnie bo to blisko ulicy w stronę bramy niestety następnego dnia poszłam nakarmić kocięta bo widziałam ich więcej ale ten maluch leżał rozjechany przez auto. Daliśmy im jeść ale przez bramę bo niestety nie ma tam jak się dostać. I obawiam się czy nie będą burzyć tego budynku..

jeśli mogę mieć prośbę- założyłabyś proszę nowy wątek w tej sprawie podając dokładny adres? Wtedy będzie większa szansa, że uda się tym kociakom pomóc i pokastrować ich matki. Z góry dziękuję :)

Dziękuję, że zainteresowałaś się nimi :)
chętni na kota
-
Pozytywne myślenie wszystko odmieni - ja wierzę w świat bez bezdomnych, cierpiących psów i kotów jeszcze przed 40.
---
Poszukuję osoby która może pomóc w sterylizacji kotów bezdomnych w Polanowie oraz Nowym Miasteczku oraz osoby która odwiezie wiejską kotkę na zabieg pod Kielcami. Proszę o info na pw. Dziękuję :-)

VeganGirl85

Od: Śro gru 29, 2004 9:09

Post » Wto cze 22, 2010 8:57 Re: W-wa OchotaPKP-sukcesy sterylizacyjne,DT PILNIE POTRZEBNE!!!

XAgaX pisze:
nuwa_dragon pisze:Niedaleko jest opuszczony budynek pl zawiszy niedaleko lindleya mieszka tam dużo kociaków jadąc busem zauważyłam maleństwo pod murem rozpaczliwie próbowało się wdrapać wysiadłam żeby dać puszkę i złapać ale bał się. Zagoniłam go ostrożnie bo to blisko ulicy w stronę bramy niestety następnego dnia poszłam nakarmić kocięta bo widziałam ich więcej ale ten maluch leżał rozjechany przez auto. Daliśmy im jeść ale przez bramę bo niestety nie ma tam jak się dostać. I obawiam się czy nie będą burzyć tego budynku..

jeśli mogę mieć prośbę- założyłabyś proszę nowy wątek w tej sprawie podając dokładny adres? Wtedy będzie większa szansa, że uda się tym kociakom pomóc i pokastrować ich matki. Z góry dziękuję :)

Dziękuję, że zainteresowałaś się nimi :)

założyłam nowy wątek
Opuszczony budynek siedlisko kociaków ul. Koszykowa
Obrazek

nuwa_dragon

Od: Śro lis 11, 2009 15:02

Post » Śro cze 23, 2010 10:59 Re: W-wa OchotaPKP-sukcesy sterylizacyjne,DT PILNIE POTRZEBNE!!!

HOP

Kaprys2004

Od: Śro kwi 02, 2008 15:53

[poprzednia]