Moderator: Moderatorzy
Którą Chmielewską?moś pisze:to ja chmielewska poprosze za 10zlAcha, czy ta rózowa substancja barwi wlosy na tenze kolor? Bo ciekawam
![]()
redaf pisze:To ja poprosze Massive Guma!
Na razie za 6
Powyobrazam sobie na razie do czego by tu Plastik Elastik można było uzyć...
Kicorek pisze:Którą Chmielewską?moś pisze:to ja chmielewska poprosze za 10zlAcha, czy ta rózowa substancja barwi wlosy na tenze kolor? Bo ciekawam
![]()
Kicorek pisze:Którą Chmielewską?moś pisze:to ja chmielewska poprosze za 10zlAcha, czy ta rózowa substancja barwi wlosy na tenze kolor? Bo ciekawam
![]()
dakota pisze:skoro się wskrzesiło, zmartwychwstało, zostało wygrzebane, to wystawimy co nieco![]()
czytadła na lato, idealne na wypoczynek, umysł nie męczy się nic a nic![]()
1. "Kocie worki" - Joanna Chmielewska - kupiona na bazarku, stan bardzo dobry, rozmiar 12,3 x 18,5 cm (informacja dla tych, którzy chcą mieć "równą" biblioteczkę), stron 305
2. "Duża polka" - Joanna Chmielewska - stan idealny, rozmiar 12,3 x 18,5 cm(pasuje do "Worków"), stron 316
3. "Osobowość ćmy" - Katarzyna Grochola - stan idealny, rozmiar 11,5 x 17,5 cm (prawie pasuje do pozycji 1 i 2 ), stron 302
I coś co nie nadaje się do czytania raczej:
4. Massive Guma Plastik Elastikfirmy Wella - tubka 75 ml, w środku różowa substancja do maksymalnego formowania i deformowania włosów, idealna do włosów krótszych, nakłada na sucho, nieużywana jako że ja zakitkowana na gładko jestem, więc leży marnując się, data ważności 11.09
Każdą sztukę licytujemy od 5 złotych, tydzień od pierwszej oferty, pokrywam koszty przesyłek.
No i na koty zdrojowe joli.goc oczywiście.
Ale dwie sąmoś pisze:Kicorek pisze:Którą Chmielewską?moś pisze:to ja chmielewska poprosze za 10zlAcha, czy ta rózowa substancja barwi wlosy na tenze kolor? Bo ciekawam
![]()
no co? poprawilam
moś pisze:chodzi mi o pozycje z kotami
Użytkownicy przeglądający ten dział: bea3 i 20 gości