Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
mamucik pisze:Tweety, przepraszam nie doczytałam - czy Oleńka coś dostaje, czy też czekacie na wynik drugiego testu
Patsi pisze:Co słychać u Oleńki?
*anika* pisze:pytałam się wetki czy ewentualnie Oleńka może zamieszkać razem z Tygryskiem.
pani weterynarz nie widzi przeciwskazań, mówi że przecież jakieś zarazki równie dobrze można przenieść do domu na ubraniu, więc...
ps. czy Tygrysek jest wykastrowany?![]()
(bo jeśli Oleńka nie będzie...)
mamucik pisze:Przede wszystkim buziaczki dla Oleńki. Tyrgyś jako jedyny ze starego stada nie został wykastrowany, bo już wtedy jakoś tak biednie zaczał wygladać, schudł, a ja sądziłam, że to kolejne przeżycia, czy też może zarobaczenie..
Ale jak tylko dr Włodarczyk pozwoli to zostanie ciachnięty..
Olusiu - wiesz, jaki Tygryś jest fajny. Jest z gatunku tych mężczyzn, co i garki umyją, i kobietę przytulą
Tweety pisze:mamucik pisze:Przede wszystkim buziaczki dla Oleńki. Tyrgyś jako jedyny ze starego stada nie został wykastrowany, bo już wtedy jakoś tak biednie zaczał wygladać, schudł, a ja sądziłam, że to kolejne przeżycia, czy też może zarobaczenie..
Ale jak tylko dr Włodarczyk pozwoli to zostanie ciachnięty..
Olusiu - wiesz, jaki Tygryś jest fajny. Jest z gatunku tych mężczyzn, co i garki umyją, i kobietę przytulą
ja mam póki co dwie opinie wetów, że nie ciachać a jedną, że można i dwie opinie, żeby powtórzyć test i jedną, że nie ma potrzeby. Rozpytuję dalej
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], kasiek1510 i 101 gości