!!!Koty z Borów Tuch.- WIELKA PROŚBA STR 40!!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie kwi 17, 2005 13:07

Mru Mru, może racja. Koteczka jest miła, ale nie wiemy, jak zareaguje na dzieci, bo z takowymi nigdy kontaktu nie miała. Swoją drogą szkoda, bo miałaby dobry dom. Ale może sprawa się jeszcze wyjaśni. Jeśli przypadła do serca temu panu, niech jeszcze chwilkę poczeka. Myślę, że w poniedziałek - wtorek wszystko się wyjaśni.
Moja pierwsza kocia miłość
za TM
Obrazek Obrazek
Nie tworzysz świata, jest on zastany. Można tylko ruszyć tyłek i coś zmieniać. (Anda)

kota7

Od: Czw sty 27, 2005 20:19

Post » Pon kwi 18, 2005 9:05

Przepraszam ale w weekend nie zajęłam się tą sprawą ponieważ moja babcia miała drugi zawał... potem operacje... i jakoś tak nie było mi w głowie... dzisiaj tą sprawę załatwię i dam Wam znać jak tylko będę wiedziała co i jak...
Amiś, Antoś, Bambosz, Pepsi i Cola

Sydney

Od: Pt mar 19, 2004 10:28

Post » Pon kwi 18, 2005 9:44

Sydney, nie przepraszaj... :( Jak zdrowie babci?

Co do kotka to w tej sytuacji raczej nie bede przekonywac mojego znajomego, zeby jednak wzial Mimi - tez nie chce brac odpowiedzialnosci za ta adopcje. Myslalam, ze porozmawia z p. Krystyna, dowie sie wszystkiego i bedzie mogl zapytac o co bedzie chcial.
Bede sie dalej rozgladac na forum, moze znajdzie sie jakas tricolorka do wziecia z Krakowa...

Mru Mru

Od: Pon gru 22, 2003 14:08

Post » Pon kwi 18, 2005 15:09

Dziękuję. Do babci dzisiaj jadę. Zobaczymy jak wygląda systuacja...

Za chwilę postaram się wstawić zdjęcia kotek które zostały wysterylizowane... no i cały czas czekam na wieści od Dominiki...

Sydney

Post » Pon kwi 18, 2005 19:42

Sydney :(

Kasa skierowana - będzie za dzień, dwa. 8)

KTO JESZCZE?
Obrazek

dakota

Od: Wto lis 16, 2004 15:06

Post » Wto kwi 19, 2005 8:05

No to wszystko już wiem... może najlepiej będzie jak zacytuję Dominikę, która wczoraj rozmawiała z P. Krystyną... Dominka mam nadzieję, że nie będziesz miała mi za złe? :wink:

Pan z Krakowa dzwonil do p. Krystyny, rozmawiali długo (jak na telefon) bo z 10 min, zadawał pytania, otrzymywał odpowiedzi; zginął mu kot, ma pieska i trójkę dzieciaków i chce znów równowagi, chce znów kotka; nie był jednak zdecydowany.
P, Krystyna rzekła mu na koniec, że ma się zastanowić (doskonale to rozumiem, też bym nie chciała oddać zwierza do kogoś, kto jeszcze się waha) nad tą adopcją, bo są prawdopodobnie jeszcze inni chętni na tę akurat kotkę :) (najpierw gość powie, że chce, a potem się rozmyśli, przyblokuje, a w międzyczasie może inny dobry domek "pójdzie bokiem")
Jak tak to raczej nie - powiedział pan i wygląda na to, że mu ochota przeszła - może przeraża go odległość, a może brak pewności co do charakteru kotki (przypominam, że Mimi jest leśna, nie domowa!) i trudność w ewentualnej reklamacji....
No nie wiem, ale wiem, że niezdecydowanemu ja bym nie dała, ale Krystyna mówi, że brzmiał sympatycznie, jednak wygląda na to, że się wycofał (prawdziwy powód nieznany, jednak zpełną nieprawdą jest jakoby Krystyna oówiadczyła, że żadnych kotów nie wydaje, wręcz przeciwnie, była bardzo szczęśliwa, że te ktosie dzwonily ;))

I to by było tyle na ten temat :D Mam nadzieję, że teraz jest wszystko jasne :) Cieszę się, że tak to wszystko wygląda :D I szukamy dalej domków a ja zaraz wstawię zdjęcia.

Sydney

Post » Wto kwi 19, 2005 8:24

Mimi po sterylce: http://upload.miau.pl/1/10707.jpg
Burka po sterylce: http://upload.miau.pl/1/10708.jpg Burka była w domu kiedy byłyśmy na wizycie, ma naprawdę oryginalne umaszczenie ale jest już na nią chętny, zobaczymy czy się uda :D
Klementynka, kolejna trikolorka do adopcji, na zdjęciu po sterylce: http://upload.miau.pl/1/10709.jpg
Gwiazdeczka po sterylce: http://upload.miau.pl/1/10710.jpg

Sydney

Post » Wto kwi 19, 2005 8:30

Jak ta Mimi jest piękna. :1luvu: Chociaż pozostałym panienkom też nic nie brakuje. :love: A z jaką ciekawością Klementynka ogląda swój 'inny' brzuszek. :lol: :wink:

Wawe

Od: Pt wrz 24, 2004 21:14

Post » Wto kwi 19, 2005 8:34

Wawe pisze:Jak ta Mimi jest piękna. :1luvu: Chociaż pozostałym panienkom też nic nie brakuje. :love: A z jaką ciekawością Klementynka ogląda swój 'inny' brzuszek. :lol: :wink:

Jest jej nowe zdjęcie w pierwszym poście, widziałaś? :D

Sydney

Post » Wto kwi 19, 2005 8:38

Sydney są jeszcze jakieś biedulki do adopcji wirtualnej???

Tika

Od: Pon sie 02, 2004 9:04

Post » Wto kwi 19, 2005 8:45

Tika pisze:Sydney są jeszcze jakieś biedulki do adopcji wirtualnej???

Są są tylko, ze zdjęcia trochę nie za bardzo i niestety brak mi do nich opisu. Jedną z charakterystycznych kotek jest tam, trikolorka z przedłużanym włosem, jest bardzo dzika. Niestety ma w bardzo złym stanie oczy, jedno już chyba wcale nie widzi, drugie nie wiadomo... mi się wydawało, że nie widzi na oba... ale trudno powiedzieć bo trudno do niej podejść, a P. Krystyna bała się o niej mówić, żeby nikt nie pomyślał, że jest nieodbra do kotów. Podobno nie da się jej w ogóle złapać... nie wiadomo co zrobić, ślepy kot w środku lasu... no i nie wiadomo co się tak dokładnie z tymi oczami dzieje... Niestety nie mam zdjęcia... mam kilka kotów jeszcze na zdjęciach ale na razie nie jestem w stanie nic o nich napisać... może wstawię zdjęcia a opisy dam później :)

Sydney

Post » Wto kwi 19, 2005 8:49

Sydney pisze:może wstawię zdjęcia a opisy dam później :)

Dawaj zdjęcia :D !!!!!!

Tika

Post » Wto kwi 19, 2005 8:55

Tika pisze:
Sydney pisze:może wstawię zdjęcia a opisy dam później :)

Dawaj zdjęcia :D !!!!!!

No wkleiłam takie koty które w miarę łatwo uda mi się rozpoznać przy następnej wizycie :) żeby czasem mi się potem nie pokręciły bo mało ich tam nie ma.

Sydney

Post » Wto kwi 19, 2005 9:00

I jak? Nie wpadł żaden w serduszko? :twisted:

Sydney

Post » Wto kwi 19, 2005 9:02

Wszystkie są piękne :1luvu: !!!!!!!!!!!!

Czy ja mogę adoptować Gwiazdeczkę albo Burke do czasu aż nie znajdą domku :oops: ???

Tika

[poprzednia][następna]