Moderator: Estraven
MariaD pisze:Warszawiacy - do dzieła!
Odsuwać meble, wygarniać spod lodówek, kredensów i szaf! Tam znajdziecie mnóstwo zapomnianych kocich zabawek.
Odbierać z pazurków, wyjmować z pyszczków - schroniskowe zwierzaki czekają!
Zbiórka trwa do końca lipca (potem wyjeżdżam na urlop i w W-wie będę jeden dzień przed wyjazdem na wystawę)!
Piszcie na PW - podam adres, ew. mogę gdzieś podjechać!
Sydney pisze:Na razie jest tak. Jedna zbiórka będzie w Poznaniu na spotkaniu 17 lipca, a drugą trzeba jakoś zorganizować w Wawie, żeby na wystawie w sierpniu w Bydgoszczy można było zabrać.
Z góry bardzo dziękuję za każdą zabawkę
Kitka pisze:Sydney pisze:Na razie jest tak. Jedna zbiórka będzie w Poznaniu na spotkaniu 17 lipca, a drugą trzeba jakoś zorganizować w Wawie, żeby na wystawie w sierpniu w Bydgoszczy można było zabrać.
Z góry bardzo dziękuję za każdą zabawkę
A może zróbmy jakąś zbiórkę w Krakowie?
Agi pisze:A w Warszawie to nie potrzeba? W Azylu np? Ja mam FURE zabawek do oddania
Sydney pisze:Wiem, że wszędzie potrzeba ale nas kociarzy z Bydgoszczy jest tylko dwóch już terazpomyślałam, że może raz dla bydgoskich kociaków i psiaków moglibyście się zrzucić
![]()
?
Agi pisze:A w Warszawie to nie potrzeba? W Azylu np? Ja mam FURE zabawek do oddania
Użytkownicy przeglądający ten dział: Baidu [Spider], Google [Bot], Majestic-12 [Bot] i 50 gości