Dzięki pewnej osobie z forum i montes, która wystawiła bazarek oraz Karoluch, która wylicytowała fant udało się uzbierać całą kwotę na sterylkę ciężarnej kotki. Bardzo Wam dziękuję
Polowałam na tą spryciulę trzy dni, udało się, kotka dochodzi do siebie w klatce, wczoraj miała sterylkę.
Nie chciała wejść do klatki, chodziła wokół niej, próbowała przez pręty wyjąc jedzenie jak się nie udawało to odchodziła, przedwczoraj jak pojechałam znów próbować ja łapać okazało się, że kota siedzi w pomieszczeniu piwnicznym z którego jest wyjście tylko przez drzwi tym razem to ja miałam fuksa

) , zatrzasnęłam ją tam z klatko-łapką i czekałam ponad dwie godziny, nie weszła do klatki. Zdecydowałam się zostawić łapkę na noc, wymyśliłyśmy z Janką zabezpieczenie aby jej nikt nie ukradł i nie wypuścił kotki, wczoraj rano jak pojechałam trikolorka siedziała zamknięta w klatce.
Została tam jeszcze jedna niewysterylizowana kotka, bura szylkretka, ale będzie ją bardzo trudno złapać, rzadko się pojawia, ja widziałam ja tylko dwa razy. Ale nie poddam się tak łatwo i będę próbowała ją najpierw spotkać, później złapać.
Niestety biało-rudy kocur zginął pod kołami tira [']

„Dla zwierząt wszyscy ludzie to naziści, a ich życie – to wieczna Treblinka”. -Isaac Bashevis Singer
"Zawsze warto być człowiekiem,
Choć tak łatwo zejść na psy!" - Ryszard Riedel, Mirosław Bochenek
“Kupujemy rzeczy, których nie potrzebujemy, za pieniądze, których nie mamy, żeby zaimponować ludziom, których nie lubimy.” — Dave Ramsey
https://www.gismeteo.ru/weather-lodz-3203/