Daszek,Bodzio i Kocida mają dom,Achaja,Aldo,Trusia szukają

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Sob maja 23, 2009 19:33 Daszek,Bodzio i Kocida mają dom,Achaja,Aldo,Trusia szukają

[color=black]Marzy nam się niemożliwe. Szukamy domów dla dorosłych kotów, które choć dla nas są najpiękniejsze, nie są zbyt... efektowne. Nie są rude, puchate, młode... Są po przejściach, okaleczone, chore... Wszystkie kontaktowe, spragnione ciepła, bezpieczeństwa, miłości. Koty, którym zawalił się świat, bo umarła ich ostoja, ich opiekunka, pani Ada. Dzięki pomocy Ani Wydry i wolontariuszy udało się zapewnić im domy tymczasowe, ale bardzo pragniemy, aby znalazły swoje domy stałe, takie na zawsze...
To koty z tego wątku:
viewtopic.php?t=91 ... sc&start=0

1. Achaja - biało czarna koteczka w wieku ok. 5 lat. Zdrowa, miziasta, wysterylizowana, zaszczepiona, testy FELV/FIV ujemne. Przebywa w DT u nieocenionej Maryli.
Obrazek

2. Aldo - czarny kocurek w wieku ok. 5 lat. Jedyny FIV+, wykastrowany (był jednostronnym wnętrem), zaszczepiony. Ma piękną brytkowatą mordkę, jest cudownym misiem, który uwielbia mizianie i przytulanie.
Przebywa w DT u kochanej Agneski. Jest kuwetkowy.
Obrazek

3. Bodzio - ok. 5-letni burasek. Po przebytym KK Bodzio na poważnie uszkodzone oba oczka i praktycznie nie widzi. Uległ także wypadkowi lub ktoś go skrzywdził - w chwili zabierania z działek miał zmasakrowaną przednią łapkę, którą trzeba było amputować. Jest wykastrowany, testy ujemne. W chwili obecnej Bodzio przebywa w cudownym domu tymczasowym u Hanelki, gdzie radzi sobie coraz lepiej. - Bodzio ma cudowny dom u Hanelki :)
Obrazek

4. Daszek - niespełna roczny burasek. Przebywa w świetnym DT u ASK@, gdzie znakomicie dogadał się z innymi kotami. Zdrowy, wykastrowany, testy ujemne, gotowy do adopcji. Daszek znalazł DS!
Obrazek

5. Kocida - ukochana koteczka p. Ady. Wiek niepewny, prawdopodobnie ok. 6-7 lat. Łagodna i ufna Kocida spotkała na swojej drodze złego człowieka, który zaatakował ją kosą. Umierającą koteczkę, z odciętym ogonkiem, uratowała pani Ada. Dzisiaj Kocida jest pełną życia śliczną koteczką, a brak ogonka wręcz dodaje jej uroku. Jest wysterylizowana, zaszczepiona, testy ujemne. Przebywa w DT u niezastąpionej Ani Wydry. Od 25.07 Kocida jest już w swoim domu u Hanelki :)
Obrazek

6. Trusia - to dystyngowana kocia seniorka. Piękna złocista buraska, ok. 8 lat. Jednak cała jej powaga pryska, gdy tylko na horyzoncie pojawi się człowiek, bo człowiek to mizianie i przytulanie, a tego koteczce nigdy dosyć. Trusia jest wysterylizowana, zaszczepiona, testy ujemne. Przebywa w DT u Agneski.
Obrazek

Warunkiem adopcji wszystkich kotów jest podpisanie umowy adopcyjnej.
Pomóżmy im znaleźć dobre domy, gdzie zapomną o koszmarze działek, złych ludziach, głodzie i zimnie...
Ostatnio edytowano Pon paź 12, 2009 8:51 przez Jowita, łącznie edytowano 8 razy
Obrazek
Devon, Gizmo i Dzidzia

Jowita

Od: Wto paź 19, 2004 19:35

Post » Sob maja 23, 2009 20:12

Zapisuję się do wątku. :)
Obrazek

Agneska

Od: Wto paź 26, 2004 12:28

Post » Sob maja 23, 2009 20:15

I ja :D

Bazyliszkowa

Od: Wto sty 31, 2006 15:47

Post » Sob maja 23, 2009 20:36

I ja :)
Obrazek

hanelka

Od: Nie lut 24, 2008 19:33

Post » Sob maja 23, 2009 21:13

i ja :D
Obrazek

monika794

Od: Sob kwi 18, 2009 1:24

Post » Nie maja 24, 2009 8:57

Hop!

Bazyliszkowa

Post » Nie maja 24, 2009 12:38

my z Daszkiem tez sie meldujemy!
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Nie maja 24, 2009 13:22 Re: Achaja, Aldo, Boguś, Daszek, Kocida, Trusia szukają domó

Jowita pisze:Marzy nam się niemożliwe. Szukamy domów dla dorosłych kotów, które choć dla nas są najpiękniejsze, nie są zbyt... efektowne.

Jak to "nie są zbyt... efektowne"? Są naprawdę piękne. Daszek jest podobny do mojego Pancusia, a Kocida i Trusia - podobne do Filunia. Oba moje kotuchy mają dobre serduszka, są przemiłe i kochane. Jeżeli Daszek, Kocida i Trusia też są tacy wspaniali, to domki wygrają los na loterii, mając tak cudowne zwierzaczki.

vega013

Od: Czw lut 22, 2007 20:00

Post » Nie maja 24, 2009 13:33

Ludzie, niech mi ktoś wytłumaczy, dlaczego opisy Bodzia i Daszka zamieniły mi się w linki do zdjęcia Aldo i ni hu-hu nie mogę tego poprawić? :strach:
Obrazek
Devon, Gizmo i Dzidzia

Jowita

Post » Nie maja 24, 2009 14:20

Podrzuce jeszcze po południu!

I przypomne.
Szukamy pilnie DS dla kociastych!
Jak kazdy widzi ,jest w czym przebierać, bo i płec róznorodna i wiek do wyboru, a o masci (sierśći nie na pryszcze :wink: ) nawet nie wspomnę :lol:
:!:

Wszystkie nasze koty bedą dla Was cudownymi towarzyszami!!!
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Nie maja 24, 2009 15:19 koty

Kocida to bardzo przyjazna, spokojna kotka, uwielbia miziaki, wywraca się na plecki i daje głaskać po brzuszku.
Obrazek
Obrazek Obrazek

wydra

Od: Pt gru 22, 2006 18:20

Post » Nie maja 24, 2009 17:14

Aldo dzisiaj spędził trochę czasu na kanapie.
Pasuje, prawda? :D

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek

Agneska

Od: Wto paź 26, 2004 12:28

Post » Nie maja 24, 2009 17:22

Jowita pisze:Ludzie, niech mi ktoś wytłumaczy, dlaczego opisy Bodzia i Daszka zamieniły mi się w linki do zdjęcia Aldo i ni hu-hu nie mogę tego poprawić? :strach:

Zrobiłas drobny błąd :D Trudno by mi było wytłumaczyć, po prostu wysyłam Ci na pw poprawną wersję.

Bazyliszkowa

Post » Nie maja 24, 2009 17:46

Aldo - rycerz bez zbroi. Cudo chłopak :1luvu:
Obrazek

hanelka

Od: Nie lut 24, 2008 19:33

Post » Nie maja 24, 2009 17:56

Bazyliszkowa pisze:
Jowita pisze:Ludzie, niech mi ktoś wytłumaczy, dlaczego opisy Bodzia i Daszka zamieniły mi się w linki do zdjęcia Aldo i ni hu-hu nie mogę tego poprawić? :strach:

Zrobiłas drobny błąd :D Trudno by mi było wytłumaczyć, po prostu wysyłam Ci na pw poprawną wersję.

ale jak ją skopiować? przy ctrl +C nie kopiują się linki...
Obrazek
Devon, Gizmo i Dzidzia

Jowita

[następna]