Pisze bo nie wiem co robić bo Misiulka , bura z białymi znaczeniami około 5 - 6 mieś. ma białaczke a ja mam w domu 20 kotów , zdjęcia Misi na watku prowadzonym przez Korciaczki --- Pomóż odzyskać nadzieje Misi ! Pilny DT Tychy ---
Misia ma FIP i jak do środy nie znajdzie domu to zostanie uśpiona bo zaraża moje stado a Marmurek i Szafirek mają powiększone węzły chłonne i kk i jest podejrzenie że one też mogą być chore i w czwartek będą miały robione testy Błagam pomocy , czy naprwade nikt jej nie może przyjąć , ja niechce aby odeszła , ona jest taka kochana Błagam o pomoc Misiunia uwielbia gdy monitor jest załączony to wtedy jej ciepło , ja jak tylko ktoś ją przygarnie to ja pokryje koszty leczenia i bytowe , błagam Was o pomoc
Ostatnio edytowano Sob cze 06, 2009 12:55 przez Justa&Zwierzaki, łącznie edytowano 6 razy
nie masz zadnej mozliwosci izolacji?
kuchnia? łazienka?
ja mam kota z FIV, na co nie ma szczepionki, więc siedzi w łazience
wiem ile kosztuje szczepienie gdy jest bialaczka, bo sama to robiłam u kilkunastu kotów - ale moze w domu w ktorym pojawiaja sie tymczasy warto to zrobic jednak? bo nie zawsze bialaczka wychodzi od razu
Niestety nie mam takiej mozliwości , moje mieszkanie to garsoniera 19 m i mam tylko 1 pokój i wnęke kuchenną razem z łazienka i przedpokojem Jak tylko ktośby mógł ją przygarnąć to ja naprawde pokryje koszty utrzymania
****"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."Théophile Gautier
Misiu na górę
Bardzo prosimy o pomoc!!!!!!!!!!!!!!!!!!
****"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."Théophile Gautier
Misiunia zjadła odrobinke nutry i nie zwymiotowała a teraz siedzi na monitorze i mruczy i ja jej nie dam rady uśpić , Misia walczy i wiem ze inne koty mogą też być chore i tego sie bardzo boje a w czwartek Marmi i Szafirek będą miały robione testy ale wiem że wszystkie koty by musiały mieć testy a ja nie mam z czego to zrobić a jest ich razem 19