Dziewczynka jest zupełnie zdrowa, rozbrykana i radosna. Chłopczyk jest troszeczkę mniejszy i spokojniejszy. We wszystkim słucha siostrzyczki i próbuje ja naśladować. Niestety ma chore oczka, które wymagają leczenia. Możliwe że pozostanie mu bielmo na oczkach. Przyznam, ze nie miałam nigdy do czynienia z takim kotkiem i nie wiem czym go najlepiej leczyć...będę wdzięczna za wszelkie sugestie...
Koteczki trafiły do mnie wczoraj. Dziewczyna, która się nimi zaopiekowała musi wyjechać na 2 tygodnie. W związku z tym, ze wyjeżdżam na weekend Anastasia zgodziła się zaopiekować Maluszkami. Anastasio dziękuję raz jeszcze!
Koteczki są wspaniałe. Ładnie się bawią, apetyty im dopisują. Korzystają z kuwetki. Mrucza donośnie jak wielkie kociska i wywalają brzusie do miziania Maluszkowi muszę zakraplać oczka. Jest taki słodki i bezbronny...wygląda jak mały aniołek!
Bardzo proszę o pomoc w ogłoszeniach
Dziewczynka, to kobieca odmiana Antosia, któremu niedawno szukałam domku

Chłopczyk

Niestety w pewnym momencie zaczęlam robis zdjecia sama sobie trzymaja maluszka w jednej rece, a druga aparat i cos pozajaczkowałam w funkcjach i nie zauwazyłam