Dorota pisze:Paulaaa pisze:Dorota pisze:...błyczoł...
Tylko 1 (slownie: jeden) kot?
Fajna łeszta towarzycha!
Koko to u mnie jest Kokodacznosc
lub Kokodupsko
To kocica. Po zlamaniu kłegoslupa.
Pozdławiam!
Młu
Tak Mru jestem tylko jeden bo Duzi mają alergie na sierść i powody rodzinne

a tak ogólnie to dopiero od niedawna polubili koty prędzej to były tylko psy

Ale to nowe miejsce jest dla kota bo jest miejsce i cała reszta

ale duża sie jeszcze zastanawia czy nie lepiej zostać DT
jak myslisz? niko
Nikusiu,
alergia i powody rodzinne to moga (ale nie musza) byc problemy.
O szczegolach jutro pogadamy. I o DT.
Cieszysz sie, ze masz kochajacy domek?
Powiedz wiecej o swojej przeszlosci, prosze.
Ja tez jestem ze schroniska
Z Gdanska.
A teraz jestem kotem warminsko-mazurskim
Glaski serdeczne!
Mru
Te problemy to wiem ale Duzi Dużej uważają że i tak jest nas dużo ale zgadzają się na jeszcze jednego kota, Duży chciał dzisiaj wziąć takiego czarnego tylko mu uciekł

ale poczekamy na pewno jakis nas tak wybierze jak ja Duzych
A o DT to może byc jutro
O mnie nie ma co pisać, jestem u Dużych dzięki Boo77 i Buffy za co ogromnie im dziękuje

Przyjechali do mnie do Opola jeszcze nie wiedząc kogo wezmą i weszli do mnie do boksu a ja od razu położyłem się u Dużej na kolanach, zasnąłem i zaczęłam mruczeć więc nie mieli wyboru

a co działo się ze mną prędzej to nikt nie wie, tylko ja ale o tym nie chce pisac bo boli

W domku od razu sie zaaklimatyzowałem i polubiłem pieski...choć Duża nas nie rozumie bo w dzień sie gryziemy a w nocy przytulamy

... a najbardziej lubie w nocy kłaść swój tyłeczek na buzi Dużej tylko zawsze się musi obudzić bo sie dusi moim footerkiem

....i to chyba tyle o mnie
Duża się dzisiaj załamała bo była na działkach i widziała 5 ciężarnych kotek dzwoniła do weta i jej powiedział że zrobi aborcje jeśli kotka zaszła w ciąże w ciągu 2 tygodni no i jeden zabieg kosztuje 250zł i Duża się strasznie martwi i nie wie co robić
EDIT: Link do Scgronika w Opolu
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=65436&start=525