Bazylek - w nowej roli, jako... niania :-D Foto str 24

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon lut 12, 2007 15:41 Bazylek - w nowej roli, jako... niania :-D Foto str 24

Filip i Bazyl witają na Kotach :-D
Chłopcy wczoraj się obfukiwali, obsykiwali i pacali łapkami, ale - jak się okazało - cała sytuacja tylko groźnie wyglądała, a tak naprawdę chyba wiecej w tym było zabawy, niż walki :-) Po kilkugodzinnej gonitwie po mieszkaniu obydwaj padli. Przygotowaliśmy im dwa osobne "łóżeczka", ale Bazylek, jak zobaczył, że Filip śpi w innym "łóżeczku" - wpakował mu się niemal na głowę i tak sobie razem spali :-D
Obrazek
Obrazek
Zdjęcia troche kiepskie, bo z telefonu - mam nadzieję, że wieczorem juz bedzie aparat :-)
Bazylek do tej pory zawsze nam sie pakował dom łóżka, a teraz nawet mu do głowy nie przyszło zostawiac Filipka :-)
A dzisiaj rano Filip wstał pierwszy i Bazyl - jak tylko zobaczył, że go nie ma - szybciutko też wstał i poszedł go szukać :-P
Bazylek jest generalnie bardzo zadowolony - Filip juz go nauczył wskakiwać na kredens - aż strach pomysleć, czego go jeszcze nauczy :-P
Filip też raczej wygląda na zadowolonego :-)
W środę idziemy pokazać obu chłopców Panu Doktorowi :-)
Ostatnio edytowano Wto gru 15, 2009 22:38 przez agusiaw, łącznie edytowano 30 razy

agusiaw

Od: Wto lut 06, 2007 15:10

Post » Pon lut 12, 2007 15:51

Pięknie :D

To ja witam chłopaków w nowym wątku jako pierwsza :lol:
Obrazek "Mój dom murem podzielony..."

Kicorek

Od: Pon sie 30, 2004 9:47

Post » Pon lut 12, 2007 16:21

No patrzcie, patrzcie :D witamy na Kotach :)

Filipek, Ty tam nie przesadzaj z tą pedagogiką stosowaną, bo ja nie mam zamiaru znów do Wrocławia dygać, tym razem, żeby Cię zabrać, jak Twojej Dużej nerwy puszczą i każe Ci się wyprowadzić :roll:
Georg ['] Klemens ['] Miriam [']

Georg-inia

Od: Czw lut 02, 2006 12:13

Post » Pon lut 12, 2007 16:37

Georg-inia pisze:No patrzcie, patrzcie :D witamy na Kotach :)

Filipek, Ty tam nie przesadzaj z tą pedagogiką stosowaną, bo ja nie mam zamiaru znów do Wrocławia dygać, tym razem, żeby Cię zabrać, jak Twojej Dużej nerwy puszczą i każe Ci się wyprowadzić :roll:

Eee tam Duża nie jest taka znowu nerwowa, żeby aż mu walizki od razu pakować :-P Poza tym Bazyl by sie chyba śmierlelnie obraził, a co ja bym z takim obrażonym kotem robiła? :-P
Wczoraj jak Filip najpierw ofukał Bazyla na wejściu, a potem mu zaprezentował drogę na kredens mój chłopak stwierdził, że Filip to taki Chłopak z Ulicy:-P W przeciwieństwie do Bazyla - co to niewinna istota prosto od mamusi do nas trafiła i nawet biedny nie wiedział jak ofukać Filipka :-P
To teraz pytanie, czy Bazyl trochę "złagodzi" Filipka, czy Filipek "zdemoralizuje" Bazyla :-D Po tym kredensie to już raczej nie mam wątpliwości :-P

agusiaw

Post » Pon lut 12, 2007 19:43

agusiaw pisze:To teraz pytanie, czy Bazyl trochę "złagodzi" Filipka, czy Filipek "zdemoralizuje" Bazyla :-D Po tym kredensie to już raczej nie mam wątpliwości :-P

no tak :oops: :wink: sama sobie odpowiedziałaś :D

Georg-inia

Post » Pon lut 12, 2007 19:47

No nie, pierwsza noc a chłopaki już śpią razem 8O :D Super dokocenie :)
Oj będzie z nimi wesoło :D jeden od drugiego będzie się uczył broić :D
No ale to najpiękniejsze w kociakach, te nie kończące się pokłady energii :)

mokkunia

Od: Wto gru 20, 2005 18:14

Post » Pon lut 12, 2007 20:31

super, tylko, który jest który? :P
Obrazek

Magija

Od: Sob cze 05, 2004 11:34

Post » Pon lut 12, 2007 20:43

Piekne poczatki :D i tak trzymac Chlopaki :D
Obrazek

goska_bs

Od: Czw mar 23, 2006 18:12

Post » Pon lut 12, 2007 20:56

Śliczne krówki :D a jakie podobne ;) też większy to Bazylek?
Gdyby można było skrzyżować człowieka z kotem, skorzystałby na tym człowiek, a stracił kot.

Aniołek_

Od: Pon sie 14, 2006 17:28

Post » Wto lut 13, 2007 8:01

Magija pisze:super, tylko, który jest który? :P

Magija ten z przodu to Filipek, a w głębi domku siedzi Bazyl :-P

agusiaw

Post » Wto lut 13, 2007 8:02

Aniołek_ pisze:Śliczne krówki :D a jakie podobne ;) też większy to Bazylek?

tak - większy to Bazylek :-)

agusiaw

Post » Wto lut 13, 2007 8:10

Krówki znalazły sobie nową świetna zabawę - gonią sobie nawzajem ogony! :-P Niestety nadal nie mam aparatu, więc nie mogę ich pocykać - a telefonem takie troche niewyraźne wychodzą :-/
Śpią razem i nawet myją się nawzajem :-) Filip jest ogólnie bardziej ciekawski i ma więcej energii - wczoraj Bazyl był juz padnięty i przysypiał sobie w "domku", a Filip chodził wokół i go zaczepiał - więc Bazyl mu tylko łapkę wystawił i sobie spał, a Filip mu ta łapkę atakował :-D
Kocury ogólnie interesuja się tylko soba nawzajem - kiedy biorę któregoś na ręce, to tylko przez chwilę daje się pogłaskać, a potem od razu ucieka do braciszka :-) Normalnie mam wrażenie, że już im nie jestem potrzebna :-D
I podglądają się nawzajem w ubikacji! :-P

agusiaw

Post » Wto lut 13, 2007 8:19

agusiaw pisze:Normalnie mam wrażenie, że już im nie jestem potrzebna :-D

ależ jesteś - przecież nie potrafią same otworzyć puszki z żarciem :twisted: :lol:

Georg-inia

Post » Wto lut 13, 2007 8:30

Georg-inia pisze:
agusiaw pisze:Normalnie mam wrażenie, że już im nie jestem potrzebna :-D

ależ jesteś - przecież nie potrafią same otworzyć puszki z żarciem :twisted: :lol:

:-D :-D No tak - ale paczkę z sucha karmą otworzą bez problemu :-P

agusiaw

Post » Wto lut 13, 2007 15:33

czekamy na foty i wieści po wizycie u weta :) Mój TŻ pyta dwa razy dziennie, co tam u Bazylka i Filipka :roll: 8)

Georg-inia

[następna]