W ogrodzie Zakoconej

Tu piszemy o imprezach forumowych

Moderator: Estraven

Post » Pon wrz 11, 2006 0:52 W ogrodzie Zakoconej

Ogród w jesiennej szacie, goscie i rezydenci ktorzy zechcieli sie pokazac :)
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek Po lewej Pirat, powyzej Swiergotka, Kawa, Pompon

c.d.n.
Ostatnio edytowano Sob sty 19, 2008 3:12 przez nongie, łącznie edytowano 1 raz

nongie

Od: Nie wrz 26, 2004 14:39

Post » Pon wrz 11, 2006 12:23

Jak zwykle było wspaniale. Dziekuje Zakoconej za zaproszenie. Objedzona byłam do nieprzyzwoitości.
Tylko moje zdjęcia sa kiepskie, i coś nie powychodziły.
Dopiero dzisiaj je zgrywałam i nie wiem czy to ja cos zmaściłam czy aparat cos nie tak.
Wcześniej był w uztykowaniu przez TŻ-ta. I nawet bateria była wykonczaona. Jak wróce ( teraz wychodze z domu) to może pare fotek, tych co sa jako takie też wsadzę.
Obrazek
Obrazek

Iburg

Od: Wto sty 04, 2005 21:52

Post » Pon wrz 11, 2006 13:56

Ja chyba coś nie w temacie jestem - a któż to jest Świergotka? 8O

I co tak mało tych zdjęć i obiektów? :D Iburg, nie świruj :wink: , zawsze masz fajne fotki, wrzucaj. :D

kropka75

Od: Śro lut 09, 2005 11:15

Post » Pon wrz 11, 2006 14:49

Świergotka to mój nowy kot. :wink: Przywiozłam ją z Gliwic w sierpniu, bo błąkała się po ulicy i zaczepiała przechodniów. Była bardzo głodna. Miałam ją zaraz sterylizować, ale problemy z Malwinką mi przeszkodziły. Jutro będzie u mnie wetka, zaszczepi ją i orzeknie czy mała nadaje się już do sterylki, bo kocia jest najmniejsza i nachudsza a moich kotów. Za to jest bardzo towarzyska. Będę jej szukała domu. Może... :wink:

Zakocona

Od: Czw lut 03, 2005 22:19

Post » Pon wrz 11, 2006 14:49

Świergotka to mój nowy kot. :wink: Przywiozłam ją z Gliwic w sierpniu, bo błąkała się po ulicy i zaczepiała przechodniów. Była bardzo głodna. Miałam ją zaraz sterylizować, ale problemy z Malwinką mi przeszkodziły. Jutro będzie u mnie wetka, zaszczepi ją i orzeknie czy mała nadaje się już do sterylki, bo kocia jest najmniejsza i najchudsza a moich kotów. Za to jest bardzo towarzyska. Będę jej szukała domu. Może... :wink:

Zakocona

Od: Czw lut 03, 2005 22:19

Post » Pon wrz 11, 2006 21:54

Wreszcie uporałam sie ze zdjęciami. Naprawde nie sa najlepsze. I sama nawet nie wiem dlaczego tak sie stało. Oczywiście jak mój TŻ mial aparat to oddal go z prawie pustymi bateriami i po zrobieniu paru zdjęc aparat przestał działać, musiałam ładowac baterie a w tym czasie koty sie pochowały i zrobiło się ciemno. Więc zdjęcia sa jakie sa i jest ich mało.
Na poczatek piekna Fredzia troche niezadowolona że jej przeszkadzam w łapaniu ostatnich promyków słońca
Obrazek Spadaj nie zasłaniaj mi słońca Obrazek Obrazek Nie chce żadnych zdjęć Obrazek Bardzo mi sie to nie podoba że mi przeszkadzacie Obrazek Obrazek
A to nowa panienka Świergotka, bardzo przymilna i śliczniutka, najmniejsza z całego stada. Cały czas była z nami w ogrodzie.
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Prawda że sliczna z niej panienka Obrazek Obrazek Kochana buźka Obrazek Obrazek Obrazek
W ogrodzie razem z nami był tez cały czas Pomponik, to naprawde wspanialy i wesoły kot. Obrazek Obrazek Obrazek

cdn.
Obrazek
Obrazek

Iburg

Post » Wto wrz 12, 2006 8:02

Pompon w rowku i Fredzia w plamie śłońca - przepiękne!

Przyjemnie bylo posiedzieć w ogródku z zadowolonymi z zycia kotami, zobaczyć znowu Tangerine, Irmę i promieniejącą Jojo. Dzieki gospodyni, dzieki dziewczyny :)

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

nongie

Od: Nie wrz 26, 2004 14:39

Post » Wto wrz 12, 2006 9:04

czesc dziewczyny :D
jak miło Was zobaczyć chociaż na zdjęciach :D ...i ten piękny ogród....buuu, i te piękne koty,. buuuu...., strasznie mi żal ,ze nie mogłam z Wami być :(
To pisałam ja -Mała1-czyli dawna Mała 8) (coś mnie wywaliło z forum i nie mogłam się zalogowac od 2 miesięcy)

Mała1

Od: Wto wrz 12, 2006 8:56

Post » Wto wrz 12, 2006 10:52

To prawda co napisala Nongie Bardzo lubie sie z Wami spotykac. Szkoda tylko że nie wszyscy mogli przyjechac. Szkoda też że ten czas tak szybko ucieka. A szczególne podziekowania należa sie Gospodyni że organizuje takie spotkania. Ja ogromnie ciesze sie że mogłam Was Wszystkie poznać a to wszystko dzieki Danusi że wpadła kiedys na taki pomysł i mnie zaprosiła.
Teraz jeszcze troche szczęśliwych kotów, niestety i tym razem nie udało sie porobic zdjęć wszystkim rezydentom i najwięcej fotek ma Świergotka , Fredzia i Pompon.
Ulubieniec wszystkich gości Pomponik Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Świergotka Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Suto zastawiony stół z pysznosciami Obrazek
Liska to udało mi sie tylko tyle złapać zanim schowal sie do budy, a zza samochody wygląda ciekawski Puszek Obrazek
Puszek w calej okazałości, podobno wędrując na panny stacza po drodze bitwy - zazdrosnik jeden Obrazek Obrazek Przyczajony i drzemiący pod samochodem Kacperek Obrazek Obrazek Jeszcze portret Puszka Obrazek Obrazek
cdn.
Obrazek
Obrazek

Iburg

Post » Wto wrz 12, 2006 12:37

Fajne te foty. :) A Świergotka jest śliczna. :D Umaszczona mniej więcej jak moja Kropcia. I taki słodki pysio ma. :)

A ja jej nie widziałam. :( Zdjęć grilowanego żarcia proszę nie zamieszczać, bo mnie już całkiem poskręca. :twisted:

kropka75

Od: Śro lut 09, 2005 11:15

Post » Wto wrz 12, 2006 20:29

Świergotka Obrazek W ogrodzie Obrazek Znowu Świergotka Obrazek Obrazek Obrazek W ogrodzie Obrazek Obrazek Obrazek
Takie pyszne miesiwa Gospodyni kładła na nasze talerze Obrazek Obrazek
Pomoc przy grillowaniu Obrazek Pyszności Obrazek A może tak na drzewko Obrazek Obrazek

Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek
Obrazek

Iburg

Post » Śro wrz 13, 2006 16:17

Zazdroszcze, ze znow moglyscie byc w ogrodzie Danusi.

Nie darowalabym sobie, gdybym pojechala i staloby sie to co sie stalo. Tak przynajmniej zdaje mi sie, ze pomagalam mojej biednej Chudzince.
Mam nadzieje, ze bedzie nastepny raz i nie bedzie zadnych przeszkod.
Koty jak zwykle sliczne.
O stole nawet nie myslę:)) Przeciez sie odchudzam (bez efektu:((()

Lidka

Od: Wto lut 03, 2004 8:57

Post » Śro wrz 13, 2006 18:32

A ja wczoraj byłam znowu u Zakoconej tym razem jednak bez aparatu ale z Matylda. Moja "dzika baba" wprawiła mnie w zdumienie taka byla grzeczna. Zabki ma wyczyszczone. A dzisiaj zauważyłam że Odi i Cyryl tez czyba chca budowac dom bo kamienie zbieraja. I jak i tu wytłumaczyć że nie ma takiej potrzeby. Nastepnym razem bedę musiała zabrac z wizyta chłopaków. Może im sie jakaś dziewczyna u Zakoconej spodoba.
Obrazek
Obrazek

Iburg

Post » Pt wrz 15, 2006 20:05

Ja równiez dziekuję Gospodyni za wspaniałe spotkanie. Trochę spóźnione podziękowania ale dopiero dzisiaj byłam w stanie dowlec sie do kompa (choruję troszkę). Koty Zakoconej są przekochane i bardzo zadbane. Bardzo miło spędziłam czas :D
Obrazek

Irma

Od: Czw kwi 28, 2005 10:09

Post » Pon lis 20, 2006 0:15

No i znowu bylysmy u Zakoconej, tym razem nie w pieknym ogrodzie bo trochę zimno. Jak zwykle Zakocona przyjela nas pysznościami że przejęść nie mozna było. Skład gości częściowo taki sam częściowo inny. Szkoda że nie wszyscy mogli dojechac. Koty wspaniale ale nie wszystkie chciały pozowac, jednak parę fotek tym odwaznym udało sie zrobic. Czas zbyt szybko ucieka, zwłaszcza jak przyjemnie sie rozmawia. Dziekuję za zaproszenie i serdeczne przyjęcie.
Narazie tylko tyle fotek resztę dorobie w innym terminie
Urodziwy Feluś
Obrazek
Obrazek
To chyba Świergotka
Obrazek
Anemonn dorwała Fredzię
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Iburg