Najmilsi,
Chciałbym Was prosić gorąco o pewien umiar w upowaniu wątków. Można zrozumieć jeden up co jakiś czas, ale seryjne upowanie grupy wątków bez treści jakiejkolwiek, 6 upów w ciągu dnia w jednym wątku, to już, wybaczcie, szkodnictwo. Także dla upowanych kotów, bo nikt po kolejnym upie nie wejdzie do wątku, bo nauczył się, że nie ma po co...
Możecie mi powiedzieć po lekturze tego posta, że się czepiam i że mi żal, ale to jest naprawdę nie fair wobec innych kotów, których opiekunowie piszą o kotach w wątkach, a te informacje przez upowców spadają raz dwa na kolejne strony.
Takie upowanie oducza ludzi czytania wątków, bo przecież nie ma po co zaglądać, skoro tam ciągle up i up i up... I czasem w górę, a czasem hop.
Jeden z wątków został dzisiaj podniesiony 6 razy upem! 6 razy w ciągu jednego dnia!
11 wątków dzisiaj zostało podniesionych upami w 8 minut! Same upy.
To naprawdę nie pomaga kotom, także tym upowanym. Siłą wątków ma być pisanie o kocie, który szuka domu, bo to pisanie o nim ma przekonać kogoś, że to ten kot właśnie ma być jego. Informacje zaś mają pomóc w wyborze. Upy w tym nie pomagają...
No, a teraz możecie mnie zlinczować... przyzwyczaiłem się już, że nie zawsze to co piszę musi się podobać...