Własnie sie dowiedziałam - roczny, piękny, rodowodowy! i mądry oraz delikatny pers szuka domu PILNIE!!!!
właścicielka ma astmę - własnie wyjechała i kotek jest pod opieką koleżanki u niej w domu, później ona wraca na 1 dzień i znowu wyjeżdza - koleżanka również i kotek zostanie sam!!! - właścicielka chce go oddać do schroniska - on tam nie przeżyje albo ciężko zachoruje!!!!!!

w każdym razie należy go zabrać w tym tygodniu

nie mam jego zdjęcia jeszcze - ma mi przysłać na telefon komórkowy -
w każdym razie dopiero się o tym dowiedziałam i chciałabym pomóc biedactwu, z tego co wiem, kotek jest bardzo przytulasty i delikatny, mądry i nie sprawiajacy kłopotu, korzysta z kuwety
właścicielka dostała go na prezent.....

sama chętnie bym go wzieła na przechowanie ale oprócz swoich kotów mam jeszcze kilka maleństw do adopcji i psa a poza tym wyjeżdżam i moja kolezanka bedzie zajmowała sie całym towarzystwem, nie mogę jej dokładać jeszcze jednego kota w tej sytuacji a poza tym moja najstarsza kicia jest bardzo agresywna do nowych i zawsze musze poswiecic czas aby ją do nich przekonac
KOTEK BARDZO PILNIE SZUKA DOMU!!!!!! - choćby zastępczego na terenie Warszawy
Błagam w imieniu tego kicia - niech mu ktoś pomoże. Ja mogę zasponsorować jego jedzenie i inne rzeczy, jeżeli jego właścicielka nie będzie mogła.
nie mam teraz dostępu do netu - mój telefon 0504 850 452