Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Jowita pisze:Czy ktos z warszawiaków czytał wczorajszy Duży Format? Jest tam artykuł Slums polski i opowieść o kobiecie, która żyje na Woli w zrujnowanej kamienicy. Z 480 zł renty utrzymuje siebie i 8 kotów. Chcę się wybrać tam w weekend i podrzucić jej trochę jedzonka dla tych kotów. Może ktos sią przyłączy?
Blues pisze:Mam do oddania pełnowartościową karmę dla kotów, około 5kg. Niestety nie mam jak jej zawieźć. Gdy ktoś chciał ja odebrać ode mnie i darować na przykład tej pani, to bardzo chętnie przekaże jedzonko.
Agneska pisze:Ja zmotoryzowana...
Chetnie podjade w okolicy sobotniego poludnia.
Prosze daj znac na pw
Jowita pisze:Czy ktos z warszawiaków czytał wczorajszy Duży Format? Jest tam artykuł Slums polski i opowieść o kobiecie, która żyje na Woli w zrujnowanej kamienicy. Z 480 zł renty utrzymuje siebie i 8 kotów. Chcę się wybrać tam w weekend i podrzucić jej trochę jedzonka dla tych kotów. Może ktos sią przyłączy?
Magdalena pisze:Jowita pisze:Czy ktos z warszawiaków czytał wczorajszy Duży Format? Jest tam artykuł Slums polski i opowieść o kobiecie, która żyje na Woli w zrujnowanej kamienicy. Z 480 zł renty utrzymuje siebie i 8 kotów. Chcę się wybrać tam w weekend i podrzucić jej trochę jedzonka dla tych kotów. Może ktos sią przyłączy?
przeczytałam dzisiaj i też miałam ten sam pomysł![]()
mam suchą karmę Purina i kilka puszek. Chętnie się przyłączę w weekend.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Murraynah i 37 gości