
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Tez_Kaska pisze:Mam kolejne pytanie z serii podstawowych - po co mam przemrazac mieso przed podaniem kotom?
maijka pisze:Ja mroże w zwykłej na 24 godziny lub 48 godzin. Ale jak mówicie, że mrożenie w zwykłej i tak nie zabija, to może sobie odpuszczę i będę jej gotować wszystko?
Tez_Kaska pisze:Ale przeciez to mieso zostalo przemrozone w zakladzie jesli zostala stwierdzona niewielka ilosc pasozytow wiec i o to nie powinnismy sie martwic chyba?
Bonkreta - chodzi wylacznie o choroba Aujeszky?
Tez_Kaska pisze:Wiec tak naprawde to wieprzowina, przy 4 przypadkach/50 lat choroby Aujeszky'ego jest bezpieczniejsza chyba niz nafaszerowane hormonami i antybiotykami kurczaki?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot] i 145 gości