Monika_Krk pisze:
W Krakowie mnóstwo gołębi więc pretenduję do miana znawcy tematu.
No właśnie, tyż o Krakowie pisałam...
Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
Monika_Krk pisze:
W Krakowie mnóstwo gołębi więc pretenduję do miana znawcy tematu.
koteczekanusi pisze:Na Cypr. Koleżanka kiedyś zachwalała. Jak zwykle się nie mogłam zdecydować, ale w końcu stanęło na tym, bo można sobie polecieć samemu. Na jakieś Kanary czy coś, to już lepiej z biurem podróży, bo loty rejsowe są za drogie. A w sumie to kwiecień jeszcze nie jest takim miesiącem, że w każdym miejscu można bez obaw liczyć na dobrą pogodę.
Promocja LOT-u jest teraz - od dziś do piątku. Pewnie im szybciej, tym lepiej, bo ludzie prawdopodobnie wykupują bilety - a od kiedy do kiedy mozna lecieć, to nie wiem. Larnaka była od połowy kwietnia, a do kiedy, nie sprawdzałam. Ale w wiadomościach mówili coś o podróżach wakacyjnych.
PS. Do 27 października. Tylko muszę się spytać TŻ, jak to znalazł, bo ja w zwykłej wyszukiwarce nie widzę zbytnich zniżek... To też nie każdy lot, tylko co któryś.
koteczekanusi pisze:No cóż, Cypr już klepnięty, bilety kupione, więc co najwyżej będę narzekać po powrocie. Zresztą pewnie co innego spędzić tam 2 tyg., a co innego 4 lata.
Bruzdy smarowałam Floxalem - maścią, ale jest na receptę. Chyba jej pomogło - przynajmniej już nie śmierdzą. Pozwala też sobie smarować, więc pewnie i nie bolą. Bo na wygląd to w ogóle źle nie wyglądały.
koteczekanusi pisze:No cóż, Cypr już klepnięty, bilety kupione, więc co najwyżej będę narzekać po powrocie. Zresztą pewnie co innego spędzić tam 2 tyg., a co innego 4 lata.
Bruzdy smarowałam Floxalem - maścią, ale jest na receptę. Chyba jej pomogło - przynajmniej już nie śmierdzą. Pozwala też sobie smarować, więc pewnie i nie bolą. Bo na wygląd to w ogóle źle nie wyglądały.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 8 gości