Nasi Ukochani Goście

W kolejnej z kolei części - 28
CIeszymy się ogromnie,ze nadal z nami jesteście,nawet wtedy kiedy nas niemoc zastaje i brak weny
DLa Was

U naszych dzieci jak na razie wszystko w porządku i zdrowotno ( oby jak najdłużej!!!) i tak ogólnie.
Czasem albo u jednego albo drugiego wkrada się głupawka,ale na szczęście zaleczalna

STarsze z dzieci KOcórunia w czerwcu skończyła już 6 latek.ALe ten czas pognał.Cały czas pamiętam ją jako małego goowniarza puchatego jak ją pierwszy raz zobaczyłam.A teraz toć to kawał kotaaaa,niebylejakiego jak mało skromnie sobie zatwierdzę

Młodsze z dzieci 4 dni temu skończył latek 2,5,też nie wiem kiedy zleciało.Nie dawno jeszcze w brzuchu mi kopy sprzedawał,że hoho,a teraz jaki kolo i jeszcze pyskuje matce

Ostatnio tylko mi się nieco zapomniało jak się nazywam,bo zachrzan w pracy do potęgi.Ale teraz na szczęście w firmie wszyscy już zdrowi,to myślę i mam nadzieję na więcej luzu.Jak zwykle zobaczy się w praniu
Po tym krótkim streszczeniu co we Myszolandzie słychować pozostaje nam tylko zaprosić do nowej części przypominając stare i nasze jutube
PIERWSZY NASZ WĄT
POPRZEDNI
NASZE FILMIKI NA YOU TUBE