puszatek pisze:Aluś, też Ci odmachuję![]()
![]()
wczoraj nie załapałam ale się dziś uśmiałam z Was
![]()
![]()
![]()
tego mi było trzeba bo noga mi się gotuje....
jesteście cudowne...![]()
Pusiu ja taka przygorączkowana że pot mi oczęta zasłania a ty mi ciągle na myśli

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
puszatek pisze:Aluś, też Ci odmachuję![]()
![]()
wczoraj nie załapałam ale się dziś uśmiałam z Was
![]()
![]()
![]()
tego mi było trzeba bo noga mi się gotuje....
jesteście cudowne...![]()
alab108 pisze:No rzeczywiście u Ciebie na tej górze to można odjechać, a ja siedzę przed kompem i chyba założę skarpetki bo mi coś chłodno![]()
Wiesz co rozmawiałam dzisiaj z Dominiką i ona mówi, że najpierw trzeba dać steryd żeby to wszystko się zagoiło, a później można bawić się w ustalanie na co ma alergię, bo odstawianie kolejnego składnika w karmie i sprawdzanie czy uczula czy nie to jest kwestia czasu, a przy takich ranach wda się zakażenie
morelowa pisze:Rany, Lidka. Pogadać to se możesz tu, wszyscy Cię podziwiają. Ale pomoc fizyczna by sie przydała.. Ile mieszkańców ma to Twoje miasteczko, czy co to jest? Nie ma jednej drugiej osoby do pomocy?? Choć jednej?
Może jakieś dzieciaki, może przez szkołe??? no, teraz wakacje... Wiem, bredzę, ale skoro nie da sie na odległość pomóc , to trzeba wymyślać - może jakiś pomysł sie uda zrealizować
iwoo1 pisze:Tak mi przykro, sytuacja nie do opanowania bez czyjejś pomocy
horacy 7 pisze:Lidko dzielna wojowniczko szkoda ,że w pojedynkę.Znam ten ból niestety.
Karolek(ona) pisze:pisałam na swoim wątku w środę, że jak szłam z działki na budowie widziałam owczarka który słaniał się na nogach, ledwo 2 kroki robił i opadał bezwładnie, nie zwróciłam uwagi czy ma wodę.
Od wczoraj już psa nie widzę![]()
mam brzydkie przeczucie, że biedak jednak wody nie miał i wykończył się na tej Saharze a te chuje go zakopali gdzieś, może nawet jeszcze żyłbo gdzie nagle wsiąkł ?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], olabaranowska, puszatek i 1586 gości