KONIEC - Przegonić chmury znad Etiopii....

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Śro mar 16, 2011 17:16 KONIEC - Przegonić chmury znad Etiopii....

Dochód zostanie przeznaczony na leczenie futrzastych u Etiopii. Czarne chmury to faktury za leczenie opiewajace na ponad 1000zł - a to jeszcze nie wszystko, szczegóły na wątku:
viewtopic.php?f=1&t=72149

Dary od anonimowej dobrej duszyczki :) Dziękujemy!

Zasady:
- licytacja przedmiotu trwa dokładnie tydzień od pojawienia się pierwszej oferty na dany przedmiot
- możliwość zakupu 'kup teraz' znika, gdy rozpocznie się licytacja
- bazarek trwa do momentu sprzedania się wszystkich fantów
- koszty przesyłki pokrywa osoba kupująca; postaram się owe koszty ograniczyć do minimum oraz dostosować do życzeń kupującego na tyle, na ile to będzie możliwe
- gotówka wpływa na moje konto, po odjęciu funduszy na wysyłkę, przesyłam je na konto Etiopii. rozliczam się z gotówki tutaj oraz w wątku głównym Etiopii. jeśli ktoś życzy sobie odbiór osobisty w Krakowie - możliwa jest wysyłka bezpośrednio na konto Etiopii.

1. zapach Ralph Lauren "Romance"
cena rynkowa: ok. 150-200zł
cena wywoławcza: 50zł
cena kup teraz: 150zł

licytuje dolabra za wywoławczą, aukcja zakończy się 24.03 o 23.00 :)

2. Misterny wisiorek za labradorytem, kamieniem wspomagającym wewnętrzną przemianę, dodającym odwagi.
cena wywoławcza: 30zł
cena kup teraz: 65zł

rozpoczęła Advene za 65zł, licytacja potrwa do 22.03 do 22.30 :)
przebija Fliege za 70zł :)
przebija sama siebie Fliege za 75zł :)
przebija sama siebie Fliege za 80zł :)

3. książka Stefan Mani "Statek"

Obrazek
Obrazek

"Hipnotyzująca, wstrząsająca historia, statek pełen złoczyńców, koszmar morskiego żywiołu... Frachtowiec „Per Se" płynie z Islandii do Surinamu. Jego załoga to dziewięciu mężczyzn, z których każdy coś ukrywa, a tylko jeden z nich zna prawdziwą historię statku. Gdy wskutek sabotażu jednostka traci łączność ze światem i zaczyna dryfować, zdani na siebie marynarze muszą podjąć walkę z żywiołem, własnymi słabościami i czającym się straszliwym losem. "

http://www.students.pl/kultura/details/ ... ego-statku

cena rynkowa: ok. 50zł
cena wywoławcza: 15zł
cena kup teraz: 30zł

4. książka Jo Nesbo "Pierwszy śnieg"
cena rynkowa: ok. 35zł
cena wywoławcza: 10zł
cena kup teraz: 20zł

kupione przez lutrę za kup teraz :1luvu:

5. książka Börge Hellström , Anders Roslund "Dziewczyna, która chciała się zemścić"
cena rynkowa: ok. 35zł

rozpoczęła pluskwa za wywoławczą, licytacja potrwa do 22.03 do godziny 21.00

Wszystkie książki w bardzo dobrym stanie, posiadaja nieznaczne ślady użytkowania [powstające całkiem naturalnie w trakcie czytania], żadnych plam czy zagnieceń. Pochodzą z niepalącego, ale kociastego domu :)

6. puszka :mrgreen: Modern Chocolates, czerwono-zielona
cena wywoławcza: 7zł
cena kup teraz: 17zł

rozpoczęła pluskwa za wywoławczą, licytacja zakończy się 22.03 o 22.00 :)
przebija kocuria za 10zł
przebija dolabra za 12zł

7. puszka :mrgreen: Krakowski Kredens, krówki krakowskie

rozpoczęła dolabra za wywoławczą, aukcja zakończy się 24.03 o 23.00 :)

8. kolczyki na srebrze, koraliki crackle żółto-zielone, zamykane bigle

licytuje pluskwa za wywoławczą, aukcja zakończy się 24.03 o 23.00 :)

9. kolczyki na srebrze, brązowa lawa i malachit (?), zamykane bigle

Obrazek
Obrazek

10. kolczyki srebrne amorki :)
cena kup teraz: 25zł

kupiła pluskwa za kup teraz :1luvu:

11. cień do powiek opalizujący fioletowy Pupa Luminys, Ombretto Mono - Due Risultati (Pojedyncze cienie wypiekane)

Obrazek
Obrazek

za KWC:
Cienie pojedyncze w kompakcie, do stosowania na sucho i mokro.
Technologia cieni LUMINYS polega na ich wypiekaniu w temperaturze 60°C przez około godzinę. Proces ten gwarantuje utrzymanie części wody oraz zachowanie naturalnych właściwości aktywnych składników zawartych w cieniach, co pozwala na uzyskanie produktu w kompakcie bez gniecenia: iskrzące perełki pozostają nienaruszone i zachowują swą naturalną połyskliwość. Makijaż w rezultacie jest zdecydowanie bardziej efektowny, błyszczący i połyskujący.
Zawarta w formule woda zapewnia niesamowicie delikatną konsystencję, łatwą do mieszania oraz aplikowania.
Dzięki innowacyjnej technologii cienie LUMINYS to bardziej intensywny kolor, super błyszczący efekt, łatwiejsza aplikacja, ultradelikatna konsystencja, długotrwały efekt.
Produkt hypoalergiczny, testowany oftamologicznie.

cena rynkowa: ok 50zł
cena wywoławcza: 20zł
cena kup teraz: 35zł
Ostatnio edytowano Nie maja 08, 2011 18:32 przez Kocuria, łącznie edytowano 11 razy

Kocuria

Od: Nie kwi 02, 2006 12:47

Post » Śro mar 16, 2011 17:17 Re: Przegonić chmury znad Etiopii - książki, biżuteria, kosmetyk

- dolabra - perfumy za 50zł, puszka za 12zł, puszka za 7zł = 69zł :aniolek: wpłacone
- pluskwa - 'dziewczyna, która...' za 10zł, kolczyki crackle za 7zł = 17zł :aniolek: wpłacone 25zł, przekazane
- lutra - 'pierwszy śnieg' za 20zł :aniolek: wpłacone
- fliege - labradoryt za 80zł :aniolek: wpłacone, wysłane
- pluskwa - kolczyki amorki za 25zł :aniolek: wpłacone 30zł, fant przekazany
Ostatnio edytowano Wto kwi 05, 2011 10:56 przez Kocuria, łącznie edytowano 4 razy

Kocuria

Post » Śro mar 16, 2011 17:23 Re: Przegonić chmury znad Etiopii - książki, biżuteria, kosmetyk

Pierwszy śnieg za kup teraz. I przestańcie wystawiać ciągle fajne książki.
Obrazek Obrazek

lutra

Od: Czw kwi 05, 2007 13:02

Post » Śro mar 16, 2011 17:26 Re: Przegonić chmury znad Etiopii - książki, biżuteria, kosmetyk

lutra pisze:Pierwszy śnieg za kup teraz. I przestańcie wystawiać ciągle fajne książki.

:ryk:
przepraszam, mamo :lol:
mogę ci zanieść na kociarnię, co ty na to?
a wpłać do etiopii :ok: masz numer?

Kocuria

Post » Śro mar 16, 2011 17:30 Re: Przegonić chmury znad Etiopii - książki, biżuteria, kosmetyk

na kociarnię nie, ponieważ w najbliższym czasie nie będę na kocimskiej, ale może zaczekać u Ciebie aż doczytam, co czytam, oko?
etiopii wpłacę, cę.
Obrazek Obrazek

lutra

Od: Czw kwi 05, 2007 13:02

Post » Śro mar 16, 2011 17:31 Re: Przegonić chmury znad Etiopii - książki, biżuteria, kosmetyk

Zaznaczam :) a ten "Romansik" ile ma mililitrów?

Pasibrzucha

Od: Sob lis 06, 2010 10:32

Post » Śro mar 16, 2011 17:37 Re: Przegonić chmury znad Etiopii - książki, biżuteria, kosmetyk

lutra pisze:na kociarnię nie, ponieważ w najbliższym czasie nie będę na kocimskiej, ale może zaczekać u Ciebie aż doczytam, co czytam, oko?
etiopii wpłacę, cę.

może zaczekać :ok:

Pasibrzucha pisze:Zaznaczam :) a ten "Romansik" ile ma mililitrów?

wg. internetów ma 30ml: http://wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=1219&next=1
jakiej wielkości jest, widać na zdjęciu. odrobinkę zużyty, ale niewiele. a butelka jest dość 'gruba', więc chyba co najmniej 25-27ml zostało :ok:

Kocuria

Post » Śro mar 16, 2011 18:47 Re: Przegonić chmury znad Etiopii - książki, biżuteria, kosmetyk

Labradoryt :1luvu: :1luvu: :1luvu: cud nad cuda, powiadam Wam!
Jeszcze się nim nikt nie zainteresował?
Obrazek Hexe
Obrazek Obrazek

wildhoney

Od: Wto paź 03, 2006 11:25

Post » Śro mar 16, 2011 18:52 Re: Przegonić chmury znad Etiopii - książki, biżuteria, kosmetyk

wildhoney pisze:Labradoryt :1luvu: :1luvu: :1luvu: cud nad cuda, powiadam Wam!

Ja się zainteresowałam i zakochałam!
Kupuję teraz, ale chcę zapłacić w przyszłym tygodniu. Czy jest to możliwe?
Obrazek
Mruczek i Inka

Advena

Od: Pon lut 08, 2010 22:00

Post » Śro mar 16, 2011 19:04 Re: Przegonić chmury znad Etiopii - książki, biżuteria, kosmetyk

ja tez się zakochałam - 10 minut za późno :-(

Fliege36

Od: Śro wrz 01, 2010 16:32

Post » Śro mar 16, 2011 19:16 Re: Przegonić chmury znad Etiopii - książki, biżuteria, kosmetyk

Advena pisze:
wildhoney pisze:Labradoryt :1luvu: :1luvu: :1luvu: cud nad cuda, powiadam Wam!

Ja się zainteresowałam i zakochałam!
Kupuję teraz, ale chcę zapłacić w przyszłym tygodniu. Czy jest to możliwe?

:P
Obrazek
Maciuś ['], Kubuś ['], Filemon ['], Pimpuś ['], Maksiu ['], Nikitka ['], Tosia ['], Filip ['], Ina ['], Zoja ['] :( kiedyś się spotkamy
To i owo na dług u weta - viewtopic.php?f=20&t=216152

ametyst55

Od: Pon sie 16, 2010 14:04

Post » Śro mar 16, 2011 20:11 Re: Przegonić chmury znad Etiopii - książki, biżuteria, kosmetyk

Advena, Fliege - jako absolutnie opętana przez labradoryty napiszę, że te kamienie warte są każdej ceny. Nie mają może karatów co dyjamenty, ale dla mnie są cenniejsze niż najlepsi przyjaciele kobiet :wink: No i jest to kamień niebanalny, na pewno będzie się świetnie nosił - tego życzę nowej właścicielce:)
Obrazek Hexe
Obrazek Obrazek

wildhoney

Post » Śro mar 16, 2011 20:25 Re: Przegonić chmury znad Etiopii - książki, biżuteria, kosmetyk

wildhoney pisze:Advena, Fliege - jako absolutnie opętana przez labradoryty napiszę, że te kamienie warte są każdej ceny.

no właśnie trzeba było go zlicytować, anie tak fiku miku za kup teraz :placz:

Fliege36

Od: Śro wrz 01, 2010 16:32

Post » Śro mar 16, 2011 20:27 Re: Przegonić chmury znad Etiopii - książki, biżuteria, kosmetyk

Była wywoławcza, ale Advena była szybsza...
Obrazek Hexe
Obrazek Obrazek

wildhoney

Post » Śro mar 16, 2011 20:45 Re: Przegonić chmury znad Etiopii - książki, biżuteria, kosmetyk

proszę książkę o kobiecie, która chciała się zemścić za wywoławczą
fajny macie sklepik :smokin:
Ostatnio edytowano Śro mar 16, 2011 20:49 przez pluskwa6, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek

pluskwa6

Od: Pt maja 21, 2010 12:50

[następna]