iwona_35 pisze:Lidka pisze:Jeśli nie głosowaliście na kraskvecie to bardzo prosze o głosy na Szczecinek. Jest maluska przewaga ale do północy jeszcze trochę czasu zostało.
zagłosowałam
ja także, już zagłosowałam

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
iwona_35 pisze:Lidka pisze:Jeśli nie głosowaliście na kraskvecie to bardzo prosze o głosy na Szczecinek. Jest maluska przewaga ale do północy jeszcze trochę czasu zostało.
zagłosowałam
ko_da1 pisze:.....matko kochana ręce opadają do samej ziemi
UWAGA WAŻNE
zbierane są podpisy na petycji ... .... ja już się podpisałam i mam nadzieje ze tych ********** dopadnie sprawiedliwość
http://www.petycjeonline.pl/petycja/pet ... -czynu/161
bardzo się cieszę że wszystkie kotusie znalazły domki , jak wczoraj wychodziłam były jeszcze w klatkach ... że se tak zawołam ... HIP HIP HURA![]()
![]()
Marta jak tam szeleczki ???
takie małe OT .. to nasz Duszek nowy członek rodziny, opowiadałam troszkę o nim na akcji![]()
Mała1 pisze:na kociarni 21![]()
w klatkach 13![]()
a było koło setki
teraz z miesiąc, dwa mam nadzieję w miarę względnego spokoju ( bo przychodzą przecież i tak ciągle nowe)- no chyba ,że bedzie jakas ,,zbiorówka,, gdzieś odbierana, tfu, tfu, tfu, tfuuuuu, odpukać![]()
i za chwilę znów się zacznieod nowa
![]()
ko-da-fajne to coś![]()
Lidka puszki
Notus miał byc wypuszczony na wolność, ale akurat po kastracji były okropne mrozy, dlatego został na kociarni
Bardzo bym chciała znależc mu gdzieś dobre miejsce do życia, to na prawde dzik
Mała1 pisze:na kociarni 21![]()
w klatkach 13![]()
a było koło setki
teraz z miesiąc, dwa mam nadzieję w miarę względnego spokoju ( bo przychodzą przecież i tak ciągle nowe)- no chyba ,że bedzie jakas ,,zbiorówka,, gdzieś odbierana, tfu, tfu, tfu, tfuuuuu, odpukać![]()
i za chwilę znów się zacznieod nowa
![]()
ko-da-fajne to coś![]()
Lidka puszki
Notus miał byc wypuszczony na wolność, ale akurat po kastracji były okropne mrozy, dlatego został na kociarni
Bardzo bym chciała znależc mu gdzieś dobre miejsce do życia, to na prawde dzik
iwona_35 pisze:Echh, Mała ,podziwiam Was dziewczyny, odwalcie kawał dobrej roboty.
A ja ostatnio na wątku koniarzy, muszę się wkurzać, nawet nie wiecie, jakie głupoty tam wypisują, o chorych kotach.
Powiem szczerze, że są tam ludzie, których powinno się ...nie będe tutaj, pisać.
Echhhh.wiem,że tutaj nie miejsce o tym, ale samo zobaczcie...np:
cytat:Mam kota w piwnicy nie jest to domowy kotek tylko po prostu mieszkam w domku jednorodzinnym i jest on w w piwnicy żeby nie było myszy i szczurów, kotek od długiego czasu wychodzi na dwór i wraca przez otwarte okienko [które sami mu udostępniliśmy] 3 dni temu wrócił cały poharatany !! - nie ma oka i kuleje na łapkę nie pójdę do weterynarza bo niestety nie stać mnie na to aby wydać masę pieniążków aby weterynarz dawała drogie leki i pytanie do was ,myślicie że kotek się "sam z tego wyliże" ? czy lepiej załagodzić mu ból ? i go uśpić ? ogółem jest normalny chodzi na trzech łapkach i jedną podkurcza jedynie ropa mu leci z miejsca pod okiem ale tata mu wyciera to miejsce lekko nie wygląda na smutnego wręcz przeciwnie chętny jest aby go głaskać i się tuli
Jeżeli napisałam to w złym miejscu bardzo przepraszam !!
odpisałam, co ma zrobić...ale oczywiście cicho
Albo to:
Na szczęście kot był pod opieką met i znalazł dom(był bardzo chory)
i jeden z ''koniarzy'' napisał tak:
cytat:
oglądałem jakiś polski serial z lat 70 tych i tam dowiedziałem się że najlepszym lekiem na zaburzenia typu łamanie w krzyżu jest skórka z kotka ...
może jest ktoś potrzebujacy z bólem w krzyżu to kotek jest jak znalazł od ręki i to gratis ... hahaha ...
wątek brzmi koń w potrzebie ... haha ... kotkom dziekujemy
A potem się dziwić, że tyle kotów w schroniskach nie tylko...sorrki, kochani,ale jak widzę takie posty to krew mnie zalewa
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Meteorolog1, Monikkrk, Murraynah i 46 gości