S.K.Niekochane XV - dołujące totalne przepełnienie :(

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie paź 17, 2010 14:41 Re: S.K.Niekochane XV - dołujące totalne przepełnienie :(

Korciaczki - ja też chcę takiego psa ! :love: - u mnie tylko "morderca" kotów :oops:

JOMA

Od: Wto cze 08, 2010 14:12

Post » Nie paź 17, 2010 16:24 Re: S.K.Niekochane XV - dołujące totalne przepełnienie :(

noo, mój nie morderca, ale zamęczyciel :o , pogoni, zagoni do kąta i takie tam
kochany Nianiulek dzielny
A Dexter i owszem to ten maluszek z klatki duzej, który za chiny nie chciał się całkiem oswoić, durak jeden
Krzywuś, nareszcie ma sie do kogo tulic :ok:

no i przesyłam pozdrowienia od Figarusi, była zasmarkana, ale juz dobrze, miziasta kicia ponoc w domu z niej :ok: Kochają ją tam

Boenka juz z grubsza zdała relację
agatka-jeszcze nie dzwoniła, ale nie umawiałm sie na tel dziś.
jesli Agatka się sprawdzi to mozliwe jest ,że dom będzie chcial się dokocić, ale to juz w łapkach Agatki jest :wink:
trzymajcie kciuki za tą adopcje, bo domek fajny bardzo, a agatka srednio adopcyjna, bo nie młoda i zwykła, czarna :ok:

Państwo od małego brudasia już się meldowali, małe już po wizycie wet, dostało leki, conwa do dokarmiania.pchełek nie stwierdzono. Wetka okresliła stan jako całkiem niezły, ale tez kciuki potrzebne, bo jak widzieliscie strasznie zabiedzone te koty były.

Kochaną obsrajeczkę białą wzięła na tymczas Lola :1luvu:
To taka grzeczna, cichutka kicia, mrucząca, nienarzucajaca się , cichutko przesiedziała u mnie w transporterze dośc długi czas.Taki cichy kotek, który chyba nie wierzy jeszcze ,że życie może być inne.

czarna mama kiepska, trzymajcie za nią

dzis popracowalismy znów ciut nad ulotka i omawialismy dalsze plany reklamy sterylek :wink:

Mała1

Od: Wto wrz 12, 2006 8:56

Post » Nie paź 17, 2010 18:49 Re: S.K.Niekochane XV - dołujące totalne przepełnienie :(

Kolejna Akcja Adopcyjna w Katowicach

Silesia City Center !!!!

23 - 24 października 2010r

JOMA

Post » Nie paź 17, 2010 19:32 Re: S.K.Niekochane XV - dołujące totalne przepełnienie :(

Może Wy cioteczki mi pomożecie,macie duże skupisko kotów...viewtopic.php?f=1&t=118694
Gosiara

Post » Nie paź 17, 2010 20:25 Re: S.K.Niekochane XV - dołujące totalne przepełnienie :(

trzymam kciuki za kotki w nowych domkach i za Czarną, oby Jej się polepszyło
żałuję bardzo, że nie było mnie na dzisiejszym spotkaniu :( niestety musiałam jechać po odbiór dokumentów od pewnej pani, niestety padło na tą niedzielę, bo potem ona wyjeżdża

mam nadzieję, że przynajmniej przydam się i będę mogła wyprodukować jakieś ulotki

paulinaelzbieta

Od: Nie kwi 11, 2010 15:52

Post » Nie paź 17, 2010 20:32 Re: S.K.Niekochane XV - dołujące totalne przepełnienie :(

I ja żałuję, że mnie nie było, co więcej - nie wiem, czy dam radę pojawić się w weekend :(
Jak się czuje to sreberko w klatce, wiadomo o nim coś więcej?
Obrazek Obrazek Obrazek]Obrazek

Liwia_

Od: Pon wrz 03, 2007 20:01

Post » Pon paź 18, 2010 9:41 Re: S.K.Niekochane XV - dołujące totalne przepełnienie :(

Sreberko to dośc młoda kotak, zabki bialutkie
miła, miziasta
zaczęła w końcu ciutek jeść, niewiele i tylko saszetki whiskasa, ale to zawsze coś, bo nie chciała jeśc wogóle przez kilka dni

Czarna Odetta przestraszyła nas na maxa
miała śliwki wielkości gule przy uchu- w miejscu węzła chłonnego
Okazało się ,że to ogromny ropień, dzis wetka go wycisneła-chyba z kieliszek ropy wylazł :roll:
Jest na antybiotyku

Czarna mama jakby ciut lepiej, ale nadal z apetytem max krucho

no i masa nowych kotów
:crying:

-jest plaskacz- persinka
trikolorowa koteczka, niemłoda
znaleziona niedaleko schroniska, pewnie wywalona
z lekkim katarem i lekko łzawiacymi oczami
moze ktoś? jest kudłata,cały ogon juz zaklejony trocinami :(
bardzo miziasta

-sa dwa chłopaki gdzies 2 miesięczne
pingwinek i czarny z krawacikiem

-jest zabiedzony czarnuszek

- i 4 kociaki, 2,5 miesieczne
znalezione zaklejone w pudle na smietniku :(
domowe, pachnace
dla odmiany 3 czarnych chłopaków
i bura dziewczynka
zdrowiutkie

fotki będą po południu

Mała1

Post » Pon paź 18, 2010 11:23 Re: S.K.Niekochane XV - dołujące totalne przepełnienie :(

Żeby towarzystwu zdrówko dopisało, za kilka dni akcja i zawsze to jakaś szansa - trzymam kciuki :ok:

JOMA

Post » Pon paź 18, 2010 11:30 Re: S.K.Niekochane XV - dołujące totalne przepełnienie :(

A ja juz mam chrupki.
-Intestinal
-dla malców,
-mieszane
i convalescence.

Sponsorze, wielgachne dzięki:))

No i puszkiw zapasie.
Postaram się zorganizować jakoś transport.

Lidka

Od: Wto lut 03, 2004 8:57

Post » Pon paź 18, 2010 13:23 Re: S.K.Niekochane XV - dołujące totalne przepełnienie :(

O matko tyle kotulców:(
Gosiara

Post » Pon paź 18, 2010 14:00 Re: S.K.Niekochane XV - dołujące totalne przepełnienie :(

eh jak można zakleić kotki w kartonie ?? :!: to zrobił jakiś potwór, a nie człowiek,
ten kto to zrobił sam powinien trafić w pudle na śmietnik :!: wzburzam się jak widzę co się dzieje

co do perskiej koteczki znam pewną osobę, która chciała takiego kota, wcześniej też miała persa, ale niestety kot zmarł w wieku 16 lat
nie wiem czy byłby to odpowiedni dom, słabo znam tą osobę
co myślicie?? dzwonić do tej pani ?? może to byłoby jakieś wyjście

paulinaelzbieta

Post » Pon paź 18, 2010 14:26 Re: S.K.Niekochane XV - dołujące totalne przepełnienie :(

Lidka-odezwe sie jakoś
i też :1luvu: dla fundującego i for you też :wink:

paulinaelzbieta- zadzwoń, spytaj, jesli byłaby zainteresowana to ja tez musze z nia pogadać :wink:

W niedziele mam niestety imprezę u rodziny TŻta-nie moge olać
Mam nadzieje ,że dacie radę beze mnie
Będę rano, przywiozą kogo trzeba, dokumenty, ale ktoś musi przejąć dowodzenie do końca dnia, z wypełnianiem umów, załatwieniem odwozu itd. Plissssss

to nowe nabytki
( za za chwile jade do schronu, bo jestem umówiona z ludziem-wiec kto wie, czy nowych nie przybyło jeszcze)

perska-540 / 10
od 17 10
od 17 10

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

czarnuszek- 543/10
od 18 10

Obrazek

dwa-541, 542 / 10
od 17 10
tricat 18 10

Obrazek Obrazek

czterech kartoniarzy-544, 545, 546, 547(bura)/ 10
od 18 10
tricat 18 10
trzech czarnych chłopaków, bura dziewuszka

Obrazek Obrazek
Ostatnio edytowano Pon paź 18, 2010 16:45 przez Mała1, łącznie edytowano 1 raz

Mała1

Post » Pon paź 18, 2010 16:22 Re: S.K.Niekochane XV - dołujące totalne przepełnienie :(

mała1- dzwoniłam do pani, która chciała perskiego kota, już za późno niestety :( wczoraj kupiła z hodowli 3 kotki
będziemy musieli inaczej kombinować...no nic, będę jeszcze orientować się w innych miejscach

paulinaelzbieta

Post » Pon paź 18, 2010 16:44 Re: S.K.Niekochane XV - dołujące totalne przepełnienie :(

do domu pojechała mała burasia z tej wklejonej czwórki :wink:

Mała1

Post » Pon paź 18, 2010 16:51 Re: S.K.Niekochane XV - dołujące totalne przepełnienie :(

Ja tym razem z persiakiem odpadam :evil:
moje towarzystwo zasmarkane po pachy
a że nie są to koty które można razem w jednym transporterku do weta zawieźć
codziennie jeżdzę z innym
a śpiki jak wisiały tak wiszą :evil:

poszukam bo przy Filonie miałam namiar na jedną panią z Tychów
tylko aby kotek był prokoci bo już ma jedną kociczkę i prodziecięcy bo mała latorośl też jest

Mała możesz coś o tej dziewuszce powiedzieć ?
KOT JEST DOMOWY NA TYLE NA ILE MU TO ODPOWIADA
Obrazek
SPRZĄTAM I WYPRZEDAJE
Kupię stare widokówki Katowic

bettysolo

Od: Wto kwi 25, 2006 21:43

[poprzednia][następna]