S.K.Niekochane-XIV-tak strasznie ich dużo:(, za dużo:(

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt lip 09, 2010 22:35 Re: S.K.Niekochane-XIV-tak strasznie ich dużo:(, za dużo:(

Ja się wybieram...

osspdg

Od: Wto sie 05, 2008 9:09

Post » Pt lip 09, 2010 23:07 Re: S.K.Niekochane-XIV-tak strasznie ich dużo:(, za dużo:(

Ja też będę, chyba że zaśpię. ;-)
Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek
---
Każdy ma takiego kota, na jakiego sobie zasłużył. ;-)

siriwan

Od: Wto sty 08, 2008 16:33

Post » Sob lip 10, 2010 9:12 Re: S.K.Niekochane-XIV-prosze nie pisac chwilkę

imie- 293 / 10
od 6 07
rudy kocurek młody
kastr 7 07

Obrazek

to RAMON
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

mama tri- 301 / 10
od 6 07 w schr

Obrazek

A to pani MAGDALENKA
KOT JEST DOMOWY NA TYLE NA ILE MU TO ODPOWIADA
Obrazek
SPRZĄTAM I WYPRZEDAJE
Kupię stare widokówki Katowic

bettysolo

Od: Wto kwi 25, 2006 21:43

Post » Sob lip 10, 2010 13:36 Re: S.K.Niekochane-XIV-tak strasznie ich dużo:(, za dużo:(

I nie dotarłam dzisiaj do schroniska :x

osspdg

Post » Sob lip 10, 2010 13:46 Re: S.K.Niekochane-XIV-tak strasznie ich dużo:(, za dużo:(

osspdq i co Cię nie było...

bettysolo-rudziaszek został odebrany przez właścicieli :wink:

domki znalazła oczywiscie biało-ruda dziewczynka od tri mamy i biały z czarnym jej synek
oba domki chyba fajne

w domkach tez dwa buraski-nie poznałam duzych

za to jest czwórka nowych maluchów :?
wiec rachunek sie wyrównał a pewnie w wekeend jeszcze jakies przyjdą z interwencjii :|
Obrazek Obrazek Obrazek

Z niejedzacych mamy Kacperka i Mruczka i Ziutka
Ziutek nawet zaśliniony ze stresu :(

Cejlonkowi fundnęliśmy zylexis

Dobrochna po ciachu juz na kociarni

Kudłata wygladała też już kiepskawo, dlatego zmusiłam Liwie_ to dania jej DT :wink:
mam nadzieje,ze w domu sie pozbiera

ratunku potrzebuje też maleńka czarna z łapką chorą-bedą fotkii filmik-bardzo, bardzo potrzebujemy dla niej DT

Kacperek-moze złożę mu wątek, bardzo potrzebuje tymczasu
ech ,żeby tylko on
Obrazek Obrazek Obrazek

Kicia lepiej, zaczyna chyba ciut przywykać
Obrazek Obrazek

Mała1

Od: Wto wrz 12, 2006 8:56

Post » Sob lip 10, 2010 15:52 Re: S.K.Niekochane-XIV-tak strasznie ich dużo:(, za dużo:(

Mała1 pisze:osspdq i co Cię nie było...

Z przyczyn niezależnych ode mnie niestety nie mogłam podjechać! :evil:

Ale może uda mi się zajrzeć następnym razem (w czwartek), szczególnie, że zależy mi poza odwiedzeniem futerek, spotkaniem Miaukowiczek i Miaukowiczów, na spotkaniu z mamaja, bo chcę jej przekazać książki, które kupiła na bazarku :D

osspdg

Post » Sob lip 10, 2010 16:35 Re: S.K.Niekochane-XIV-tak strasznie ich dużo:(, za dużo:(

załozyłam Kacperkowi wątek viewtopic.php?f=1&t=114069

Mała1

Od: Wto wrz 12, 2006 8:56

Post » Sob lip 10, 2010 16:47 Re: S.K.Niekochane-XIV-tak strasznie ich dużo:(, za dużo:(

Mała, dziękuję za fotki i numery :). Zaktualizowałam, pododawałam.

Przy okazji chciałam też poinformować, że chrzani się strona schronisko.net
Admin się nie odzywa. Nie reaguje na pytania, reklamacje.
W poniedziałek będę dzwonić do firmy, którą prowadzi, może tak go złapię. Cholera .
Najpierw poznikała część artykułów.
Potem dodane filmiki nie chciały (i nadal nie chcą) się wyświetlać.
Teraz wszystkie strony w panelu administracyjnym otwierają się po 10 minut albo w ogóle się nie otwierają. Wyskakują jakieś błędy, niewiele da się zrobić.
Uprzedzam zatem, że w najbliższym (tylko jak długim?!) czasie może nie być aktualizacji, nowych zdjęć, a nawet nowych zwierzaków...

maciaszek

Od: Sob sie 04, 2007 13:23

Post » Sob lip 10, 2010 17:15 Re: S.K.Niekochane-XIV-tak strasznie ich dużo:(, za dużo:(

Parę zdań o moich bazarkach ;-) a konkretniej rozliczenie allegro:

Jak do tej chwili na konto allegro przelałam na konto allegro 50zł - mniej 24zł jest przedpłacone, reszta (~26zł) pokryła koszty dotychczasowych aukcji.
Saldo bieżące konta to 37,26zł.

Wpływy z bazarków:
10zł Lola
7,26zł Fonja (przelew 11 w tym 3,75koszt przesyłki przelany na moje konto)
7zł Agonis
14zł Tysiek
15zł Ewaa6
10zł Manu
20zł Jasdor
i 5zł ode mnie przelane na dobry początek, żeby do czasu wpływów z bazarku nie było całkiem pusto ;-)

Spodziewany jest jeszcze jeden spory wpływ z bazarku (zakup dokonany, ale nie zapłacony, więc nie piszę, żeby nie zapeszać ;-) )
i przelew od aries - 100zł ze sprzedanych kocich kubeczków :) - starczy na sporo ogłoszeń, w tym przez jakiś czas na podwieszenie :)

Niestety nie mam kiedy robić ogłoszeń :(
ale jak ktoś ma chwilę czasu... po hasło (jeśli ktoś nie ma) można się oczywiście nadal zgłaszać do mnie lub Siriwana na pw.

charm

Od: Nie paź 26, 2008 20:07

Post » Sob lip 10, 2010 19:37 Re: S.K.Niekochane-XIV-tak strasznie ich dużo:(, za dużo:(

Zdjęć część pierwsza:

Cejlon
Obrazek

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek

Kacper - karmienie
Obrazek

Obrazek

Mała - po karmieniu Kacpra ;-)
Obrazek

Pusiu
Obrazek

Biedronek
Obrazek

Obrazek Obrazek Obrazek

Tygrysek
Obrazek

Inga
Obrazek

Obrazek Obrazek Obrazek

Sipetek
Obrazek

Forest
Obrazek

Natan
Obrazek

Obrazek Obrazek Obrazek

Karolek
Obrazek

Obrazek Obrazek Obrazek

Kicia
Obrazek

Obrazek Obrazek Obrazek

Saba
Obrazek

Obrazek Obrazek

Rusałka
Obrazek

Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek
---

siriwan

Post » Sob lip 10, 2010 19:56 Re: S.K.Niekochane-XIV-tak strasznie ich dużo :(

Też chciałyśmy przyjechać dzisiaj, ale nie wyszło.
siriwan pisze:Obrazek

Fantastyczne zdjęcie Erin, ten fajny cień i jej głębokie oczy...

Cejlon, Kacperek, Kicia... no i Inga - szkoda, że wróciła.

Dom dla Briny i Margaretki - marzenie, ale pomarzyć można.

Strasznie ich duuuuuuuuużo w schronisku. A domów mało.

Obrazek
Gaja - ['] -09.06.2010 | Miya - ['] -05.05.2012 | Krzywy - ['] - 30.09.2012 | Niania - ['] - 19.01.2013 | Thaja - ['] - 04.02.2013 | Gaspar - ['] - 18.07.2013 | Kora - ['] - 21.06.2014
Obrazek Obrazek

Korciaczki

Od: Sob lip 26, 2008 19:52

Post » Sob lip 10, 2010 19:57 Re: S.K.Niekochane-XIV-tak strasznie ich dużo:(, za dużo:(

Piękne zdjęcia....
ale dlaczego tak dużo.... dlaczego ludzie tak beztrosko pozbywają się zwierząt..... :evil: :cry:

A ja pomarudzę... na samą siebie... bo wiem, że nie można mieć wszystkiego, ale przykro mi, że nie mogę przyjechać do schronu (jak tylko dam radę to będę, obiecuję...), że nie mam kiedy zrobić ogłoszeń, itp :(
Wiem, że gdybym nie pracowała, to miałabym nadmiar czasu, ale wtedy nie dość, że nie mogłabym robić bazarków, itp, to nie miałabym kasy na leczenie moich własnych futer (Guree'ego...), o jedzeniu, opłatach itp nie wspominając... :(
:oops:

charm

Od: Nie paź 26, 2008 20:07

Post » Sob lip 10, 2010 20:02 Re: S.K.Niekochane-XIV-tak strasznie ich dużo:(, za dużo:(

Fajne zdjęcia :) Cejlonek tak dzisiaj miziankował i barankował :1luvu: cudny Kot :)

paulinaelzbieta

Od: Nie kwi 11, 2010 15:52

Post » Sob lip 10, 2010 20:10 Re: S.K.Niekochane-XIV-tak strasznie ich dużo :(

Korciaczki pisze:Fantastyczne zdjęcie Erin, ten fajny cień i jej głębokie oczy...

Też lubię to zdjęcie, że się sam pochwalę - ładnie mi wyszło. ;-)

charm pisze:A ja pomarudzę... na samą siebie... bo wiem, że nie można mieć wszystkiego, ale przykro mi, że nie mogę przyjechać do schronu (jak tylko dam radę to będę, obiecuję...), że nie mam kiedy zrobić ogłoszeń, itp :(

Grunt to priorytety, praca musi być ważniejsza od schronu. ;-) A jak Ci się skończą wszystkie kontrole i inne cuda wianki i będziesz miała w końcu czas to koniecznie wpadaj. ;-)

paulinaelzbieta pisze:Fajne zdjęcia :) Cejlonek tak dzisiaj miziankował i barankował :1luvu: cudny Kot :)

Jak zmontuję będzie filmik miziankowy, bo jeszcze kilka kotów dziś nagrałem. ;-)
Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek
---

siriwan

Post » Sob lip 10, 2010 23:00 Re: S.K.Niekochane-XIV-tak strasznie ich dużo:(, za dużo:(

Dramatyczny apel Erki:

Witam

Mam ogromną prośbę, nasz psiak znalazł sie w bardzo trudnej sytuacji. W skrócie - bezdomny psiak na podkieleckiej wsi został potrącony przez samochód , chciałaysmy go zabrać, ale ktoś nas uprzedził i zawiózł do schronu umieralni.Tam podobno nawet nie wiedzieli,że jest z wypadku, bo juz chodził. Z wielkim trudem udało sie go stamtąd wyciagnąć, zawiozły go dziewczyny do lecznicy do zdiagnozowania i tam stwierdzoni,że wszytsko jest ok, nie potrzeba nawet robic rtg, bo tylko są powierzchowne otarcia.
Psiak miał mieć dt na wsi , 40 km od Katowic u znajomego Jaagi. Ale poniewaz niałysmy transport dopiero na dzisiaj, psiak został na dwa dni w szpitaliku w lecznicy.
Dzisiaj pojechał do Katowic, okazało się,że nadaje sie do natychmiastowej operacji. Opisuje to dzisaj na jego wątku.
Operowany był w Zabrzu, miał operację ratującą życie, ma założony sączek. W tej sytuacji nie może jechać na wieś, bo tam nawet nie ma weta.
Potzrebujemy dt w warunkach domowych dosłownie na 3-4 dni, jak sie troche podgoi , to go zabierzemy.

Czy nie wiesz, kto mógłby nam pomóc?
To jest malutki, jamnisiowaty psiak.
To jego watek.

http://www.dogomania.pl/threads/188836- ... Pako-po-ciężkiej-operacji-potrzebuje-wsparcia-i-domowego-DT-na-kilka-dni

Jutro musimy go odebrac od dr Parczyka z Zabrza.

Pozdrawiam serdecznie, Ewa
Obrazek ObrazekObrazek

.../\„,„/\ εїз ~
...( =';'=)
.../*♥♥*\
.(.|.|..|.|.)...(◕◡◕) ɯǝʇsǝɾ ɔęıʍ ęzɔnɹɯ

halbina

Od: Śro maja 23, 2007 22:26

[poprzednia][następna]