LDZ, dzika po sterylce, łapię dalej :)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro sie 19, 2009 1:44

No to gratuluję efektu pierwszej łapanki :dance:
Świetna robota! Kocicy życzę szybkiego powrotu do formy po sterylce.
Obrazek Obrazek

Patsi

Od: Pon wrz 04, 2006 23:52

Post » Śro sie 19, 2009 7:09

Cudnie :D
Byskawicznie Ci poszło :D
Łapiesz dalej?

Chcesz w nagrodę takiego zagluconego tymczasika a lepiej dwa :?: - małe, szybko się oswoją, bardzo potrzebują dt za kilka dni.....
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=72 ... start=1500
Zachęcam do zakupów w zooplusie przez zielony banerek na blogu - zooplus coś przekazuje na nasze podopieczne kocie bidy. http://domowepiwniczne.blogspot.com/

kalewala

Od: Śro cze 29, 2005 13:55

Post » Śro sie 19, 2009 8:05

Oooo :D
Jestem pod wrażeniem, super.
Karolina, tak się zastanawiałam czy ta Twoja pingwinka to nie czasem kotunia spod Energetyka. Widziałam tam ostatnio śpiącego w trawie dużego, wyglądającego na zadbanego, kota czarno-białego. Jest tam jeszcze buro-biały kocur, nawet się pomizialiśmy z tydzień temu.
Może by tak podpytać w tym Domu Kultury, mogę się z Tobą wybrać. Przy łapankach też mogę potowarzyszyć jakby co :D.
Obrazek

pisiokot

Od: Śro maja 03, 2006 15:37

Post » Śro sie 19, 2009 8:36

Super że udało Ci się złapać kicię :D

nika28

Od: Pt mar 21, 2008 21:15

Post » Śro sie 19, 2009 11:17

pisiokot pisze:Oooo :D
Jestem pod wrażeniem, super.
Karolina, tak się zastanawiałam czy ta Twoja pingwinka to nie czasem kotunia spod Energetyka. Widziałam tam ostatnio śpiącego w trawie dużego, wyglądającego na zadbanego, kota czarno-białego. Jest tam jeszcze buro-biały kocur, nawet się pomizialiśmy z tydzień temu.Może by tak podpytać w tym Domu Kultury, mogę się z Tobą wybrać. Przy łapankach też mogę potowarzyszyć jakby co :D.

Jajeczny?
Zachęcam do zakupów w zooplusie przez zielony banerek na blogu - zooplus coś przekazuje na nasze podopieczne kocie bidy. http://domowepiwniczne.blogspot.com/

kalewala

Post » Śro sie 19, 2009 11:24

Kocio był dosyć przyjacielski, dał się pogłaskać po łepetynie, ale był czujny i ostrożny. Na pewno by zwiał gdybym próbowała mu w tyłek zaglądać.
Obrazek

pisiokot

Post » Śro sie 19, 2009 19:53

pisiokotku - to ta pingwinka spod energetyka, a białoburego widziałam przedwczoraj i wczoraj, mnie tam wygląda na jajecznika, fakt że go widziałam z daleka, ale tak mi coś migało.
Łapę dalej :) Chcę, chcę, tyle mogę.
Za sterylkę zapłacę 80 złoty, to i tak ulgowo, kupiłam żwirek i puchy do lecznicy na przechowanie - wydałam jakieś 20 złotych. W sumie stówa, drogi ten sport :roll: Dlatego bedę potrzebować pomocy, mogę złapać, mogę zawieźć, no coś tam mogę, ale ja tam wczoraj widziałam 4 inne koty (ten buro-biały, czarne coś, burasek i chyba drugie czarne).Jest co łapać, dziś fizycznie nie wydolę, ale mogę jutro w nocy. iPomożecie?

edit: literówk
Potrzebna mi jest pomoc sterylkowa i możliwość potrzymania klatki łapki. Jutro się mogę ustawić wieczorem, jest szansa, że coś tam się złapie :)
Towarzystwo mile widziane 8)
Etyka szacunku dla życia nakazuje nam wszystkim poszukiwać sposobności, by za tyle zła, wyrządzonego zwierzętom przez ludzi, pośpieszyć im z jakąkolwiek pomocą. Albert Schweitzer
Jeśli komuś zalegam z płatnością, bądź wysyłką proszę o pw.
Rózne różności.

hydra_pl

Od: Nie cze 08, 2008 8:16

Post » Śro sie 19, 2009 20:00

Acha i newsy:
* kotka posiedzi w lecznicy do niedzieli/poniedziałku, ma jakiegoś pasożyta skórnego na h... będą psikać może się wytłucze, dlatego zostaje dłużej
* jest jednak trochę bardziej dzika niż myślałam, zdjęła sobie kaftanik i technik się bał założyć nowy :wink: dostanie dziewusia kołnierz, oj ale będzie nieszcześliwa
* nie była w ciąży, ona jest po prostu gruba 8O mnie jest wstyd, naprawdę byłam przekonana, że jest w ciąży, mega brzuchol na boki i do dołu. A tu proszę tłuścioch :oops:
Etyka szacunku dla życia nakazuje nam wszystkim poszukiwać sposobności, by za tyle zła, wyrządzonego zwierzętom przez ludzi, pośpieszyć im z jakąkolwiek pomocą. Albert Schweitzer
Rózne różności.

hydra_pl

Post » Śro sie 19, 2009 20:32

Dobra idę dzisiaj łapać. Proszę o kciuki :)
Rózne różności.

hydra_pl

Post » Śro sie 19, 2009 20:37

:ok:

nika28

Post » Śro sie 19, 2009 20:49

nika a może chcesz potowarzyszyć :twisted: :twisted: hehehe
Jeszcze nie wyszłam 8)
Rózne różności.

hydra_pl

Post » Śro sie 19, 2009 21:29

hydra_pl pisze:nika a może chcesz potowarzyszyć :twisted: :twisted: hehehe
Jeszcze nie wyszłam 8)

W sumie to nie tak daleko ode mnie :twisted: :wink:

nika28

Post » Śro sie 19, 2009 22:43

annskr klatka łapka do odbioru.
Spiknęłam się dzisiaj z karmicielkami, tu zostały same kocury to na ten moment nie tak super pilne. Ale jest podobno trudna sytuacja w innym rewirze. Jutro idziemy na rekonesans i tam są kotki podobno. Po rekonesansie będę wiedzieć więcej i wtedy będę prosić o pomoc.
Rózne różności.

hydra_pl

Post » Czw sie 20, 2009 7:19

Przejeżdżałam tam dzisiaj rowerkiem w drodze do pracy. Było buro-białe pod ścianą budynku (widziałam z daleka tylko ) i szamało coś, a wzdłuż ogrodzenia EC2 leżało zrudziałe czarne.
Karolina, ja z Tobą pomę połazić, tylko daj znać trochę wcześniej niz 5 minut przed wyjściem z domu :evil:.
Kasowo raczej nie pomogę, mam deficyt taki, że szkoda słów.
Obrazek

pisiokot

Post » Czw sie 20, 2009 10:54

hydra_pl pisze:annskr klatka łapka do odbioru.
Spiknęłam się dzisiaj z karmicielkami, tu zostały same kocury to na ten moment nie tak super pilne. Ale jest podobno trudna sytuacja w innym rewirze. Jutro idziemy na rekonesans i tam są kotki podobno. Po rekonesansie będę wiedzieć więcej i wtedy będę prosić o pomoc.

Strasznie daleko mam jechać po tę klatkę, jak już złapałać kontakt z karmicielami i kocimi damami, to może ciągnij temat dalej :?: :wink:

kalewala

[poprzednia][następna]