Moje koty-moje szczęścia i nieszczęścia-część 5.

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt lip 31, 2009 7:56

mirka_t pisze:Jeszcze jeden wieczór, po którym będziecie padnięci oboje i szanse wyniosą 100%. 8)

Postaraj się kaa7 8)
ObrazekObrazek

villemo5

Od: Sob maja 05, 2007 17:14

Post » Pt lip 31, 2009 8:03

mirka_t pisze:Jeszcze jeden wieczór, po którym będziecie padnięci oboje i szanse wyniosą 100%. 8)

Na to liczę :)

A teraz do rzeczy. Wczoraj TŻ pieknie posprzątał, zrobił super zakupy, kupił mi wagon witamin, soczków i bąbelki do kąpieli...W ramach tego, że odkąd ma nową pracę mało bywa w domu i wszystkie domowe "przyjemności" spadły na mnie - a ja też pracuję i lekko nie jest, ale to z jego pracą wiążemy przyszłość i jakiś rozwój. Z tego wyszedł nam bardzo miły wieczór, ja się wzruszyłam, że o mnie tak dba itd. I na sam koniec nieśmiało zaczęłam rozmowę o Maszy. Przypomniałam mu, jak kiedyś opowiadałam o korniszkach, przekazałam wszystko, co wiem o niej, zapewniłam, że jeśli się zgodzi, to na pewno kotka przyjedzie do nas gdy się przygotujemy i że wiele osób z forum pomoże nam przebrnąć przez ewentualne trudności, także związane z alergią, o ile ona w ogóle wystąpi. Michał słuchał, uśmiechał się, w końcu powiedział: "Dobrze. Obiecuję to naprawdę szczerze przemyśleć". Potem pokazałam zdjęcia.
"Nooo, faktycznie sympatyczne pysio" - Michał? Takie słowa? O kocie? Do tej pory - nie do pomyślenia. Poza tym powiedział, że Masza mało go przeraża, bo nie przypomina mu kota, bardziej jakieś baśniowe stworzonko :) Wiem, że to może mało, a ja bardzo się podniecam, ale wczoraj naprawdę było inaczej, niż zawsze przy kocich rozmowach. Poza tym, TŻ naprawdę się uśmiechał jak oglądał fotki i pierwszy raz nie miał przerażonego wzroku.
A, zapytał jeszcze jak daleko jest do Bydgoszczy, bo "może byśmy pojechali ją zobaczyć, poznać, no wiesz...". Ale wystraszył się reszty kotów - głównie ze względu na ilość - stwierdził, że się udusi w progu ;) Nie naciskałam, bo sam fakt, że zaproponował taką wycieczkę wystarczająco mnie zszokował 8O
Teraz muszę odczekać chwilę, dać mu czas przetrawić wszystko i przymilać się znowu...
Masza, zaciskaj łapki :)

kaa7

Od: Śro cze 21, 2006 15:55

Post » Pt lip 31, 2009 8:06

Kaa7 jeśli Twój TŻ jest łasuchem, to nie będzie się nudził w B-szczy 8)
Ty pójdziesz do Maszki, a jego zostawisz w jednej z przemiłych cukierni :wink:
ObrazekObrazek

villemo5

Od: Sob maja 05, 2007 17:14

Post » Pt lip 31, 2009 8:55

villemo5 pisze:Kaa7 jeśli Twój TŻ jest łasuchem, to nie będzie się nudził w B-szczy 8)
Ty pójdziesz do Maszki, a jego zostawisz w jednej z przemiłych cukierni :wink:

Jakbyś zgadła. Michał uwieeeeelbia słodkości :)

kaa7

Post » Pt lip 31, 2009 9:12

Oczywiście trzymam kciuki za kaa7 no i Maszę.
Michał coraz bardziej mi się podoba, prawdziwy facet musi lubić słodycze!

I jeszcze jedno czy słyszałyście może kiedyś opinę , że facet który nie lubi słodyczy to pewne, że ma serce z kamienia? no wiecie taki nadęty psychopata

egwusia

Od: Pt paź 10, 2008 15:17

Post » Pt lip 31, 2009 9:44

Legnica pisze:8) a skąd masz kod do banerka? 8)

a mam :)

Obrazek

w edycji "cytuj" będzie do skopiowania do podpisu :)

Fredziolina

Od: Śro kwi 13, 2005 19:24

Post » Pt lip 31, 2009 9:53

egwusia pisze:Oczywiście trzymam kciuki za kaa7 no i Maszę.
Michał coraz bardziej mi się podoba, prawdziwy facet musi lubić słodycze!

I jeszcze jedno czy słyszałyście może kiedyś opinę , że facet który nie lubi słodyczy to pewne, że ma serce z kamienia? no wiecie taki nadęty psychopata
Michał ma dobre serduszko - i może to mieć związek ze słodyczami - jaki on jest szczęśliwy i jak się cieszy pięknie jak wracam z pracy i wyjmuję z torby żelki albo strzelającą czekoladę... Aż miło patrzeć.

Czy ja też sobie mogę w/w banerek wmontować do podpisu?

kaa7

Post » Pt lip 31, 2009 10:26

Myślę, że Seadramon nie będzie miał nic przeciwko wstawieniu banerka do Twojego podpisu.

A u nas czasem jest tak pięknie.Obrazek
Obrazek<=klik
Obrazek

mirka_t

Od: Pon gru 20, 2004 18:21

Post » Pt lip 31, 2009 11:18

Banerki robię ja i jeśli Mirka się zgadza to proszę jeszcze deczko inna wesja :wink:

Obrazek

Kod: Zaznacz cały
[url=http://tiny.pl/hhf6v][img]http://fotozrzut.pl/zdjecia/9685a63491.gif[/img][/url]

Cudna ta mała jasna przylepka :1luvu: :D
ObrazekObrazek

amyszka

Od: Czw mar 22, 2007 14:26

Post » Pt lip 31, 2009 11:23

Amyszka źle zrozumiałam Seadramon. Sądziłam, że sam chce wykonać banerek. Jeśli ten jest Twojego autorstawa to dziękuję za niego.
Obrazek<=klik
Obrazek

mirka_t

Post » Pt lip 31, 2009 11:43

Banerek wstawiony, dziękuję :)

Mirka, robisz fantastyczne zdjęcia kotom... Nie mogę się napatrzeć :1luvu:

kaa7

Post » Pt lip 31, 2009 11:49

Mirko, daj adres na priv, bardzo proszę. Troszkę acany z rybą mam, troszkę saszetek. W poniedziałek bym wysłała. Nr konta też podaj.
Od razu sobie wątek zaznaczę ;)
Aniada

Post » Pt lip 31, 2009 12:33

Nie ma za co :wink: :lol:
ObrazekObrazek

amyszka

Od: Czw mar 22, 2007 14:26

Post » Pt lip 31, 2009 12:44

mirka_t pisze:Myślę, że Seadramon nie będzie miał nic przeciwko wstawieniu banerka do Twojego podpisu.

A u nas czasem jest tak pięknie.Obrazek

O matko jakie cudeńka :D
A kto to jet obok Koki?Bo ja tych trzech białych Puchatków nie odróżniam :oops:
Legnica

Post » Pt lip 31, 2009 12:52

To Dyzio. Kalici już opuściło Dyzia i teraz musi nabrać ciałka przed kastracją.
Obrazek<=klik
Obrazek

mirka_t

[poprzednia][następna]