Bazarek na moje tymczasy (wątek http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=94508&highlight= ). Czeka mnie jeszcze parę wizyt u weta i muszę zapłacić za przetrzymanie ich matki w lecznicy po sterylce (pewnie z 70zł, 10zł za dzień) a nie mam kasy.
Bazarek kończy się 22 czerwca w południe

1.

„El Dorado, polowanie na legendę” Jacek Pałkiewicz, Andrzej Kapłanek. Gruba książka podróżnicza (prawie 450 stron) w świetnym stanie, jak ze sklepu. Podobno fajna, nie wiem, nie czytałam

magoska_ wylicytowała za 21zł

2.

„Gringo wśród dzikich plemion” Wojciech Cejrowski. Autora nie znoszę, ale książka jest naprawdę bardzo fajna i sprzedaję ją tylko z powodu urazu do autora;) z powodu jego działalności pozapodróżniczej. Ale przeczytać na pewno warto

margo22 wylicytowała za 25zł

3.

„Kot, który czytał wspak” Lilian Jackson Brown – pewien kot syjamski odegrał niebagatelną rolę w rozwikłaniu kryminalnej zagadki. Bardzo przyjemna lektura:) Cena wywoławcza 4zł. Przesyłka 2zł.
kaa7 wylicytowała za 5zł

4.

„Śmierci nie ma, lęku nie ma” Thich Nhat Hanh. Coś dla ducha:) Miękka okładka, 182 strony. Nie wiem o czym, bo tę książkę przekazał na bazarek mój TŻ. Cena wywoławcza 6zł, przesyłka 3zł.
kwiatkowa wylicytowała za 21zł

5.

„Opowieści o taoistycznych nieśmiertelnych” Eva Wong. Zbiór chińskich tradycyjnych opowieści o nieśmiertelnych. Bardzo ciekawa książka

kaa7 wylicytowała za 10zł