Bazarek na moje tymczasy (kotki z tego wątku http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=94508&highlight= ). Potrzebuję kasy na wizyty u weta i na opłacenie przetrzymania ich matki w lecznicy po sterylce, a nie mam

Wszystkie ciuchy są bardzo fajne;) W większości są to moje lumpeksowe zdobycze, z których z bliżej nieokreślonych przyczyn nie noszę, choć bardzo mi się podobają – wiecie pewnie, jak to jest

1.

Hipisowaty top H&M. Rozmiar z metki 40, ja noszę 38 i na mnie też dobra. Z tyłu w górnej części ma taki kawałek przymarszczony z gumkami, więc się dopasowuje. Bluzka jest z cienkiej bawełny (na biuście podwójna warstwa materiału;) ) w śliczny wzorek. Ja nie mam do niej stanika :/ i nie jestem na tyle odważna, żeby chodzić bez, ale może ktoś? Materiał jest naprawdę śliczny

Mo-ty-lek licytuje za wywoławczą

2.

Top Atmosphere. Gdzieniegdzie wyszywany koralikami, ozdobiony koronką. Rozmiar 38. U dołu ściągany. 100% nylon. Nie wiem, jak się nazywa ten kolor – coś pomiędzy ciemna zieleń a granat:) bardziej w stronę ciemnej zieleni:)
aneta od zwierzyńca licytuje za wywoławczą

3.

Top H&M. Jest przesłodki. Rozmiar w okolicach 38. Ma takie długie paski do przewiązania się dokoła pod biustem. Uszyty z poliestru.
aneta od zwierzyńca licytuje za wywoławczą

4.

Czarna lniana spódnica do kolan. Rozmiar 40 (ja mam 38 i się na biodrach trzyma;) ). Ma fajne kieszenie po bokach, takie bojówkowe, i jedną kieszeń z tyłu. Jest czarniejsza niż na zdjęciu, nie umiem dobrze obfocić czarnych ubrań.

5.

Top Next. Rozmiar 40. Regulowane ramiączka, z boku zapinany na guziczki. Bardzo starannie wykończony i w ogóle piękny.

6.

Długa spódnica Atelier. Rozmiar 12 (czyli chyba 40) ale ma gumkę i na moje 38 też jest ok, tylko bardziej się marszczy. Długość 91cm. Ma śliczny wyszywany wzorek.
Wielbłądzio licytuje za 15zł

Zapraszam do wsparcia moich tymczasów