4.09.2009
Ksiązki prawie za free na Pchlim Targu.
Wyjeżdżam, a w związku z tym sprzątam, sprzątam i różne rzeczy mi się nie mieszczą, a może komuś się przydadzą.
Tak też na początek książki wrzucam, bo zajmują mi sporą część szafy. Potem będą kocie miski metalowe w stojaczkach, miski metalowe RC, puszki RC, plecak nówka RC i holender wie co jeszcze
Ceny są symboliczne (na karmę dla piwniczaków) do których należy dodać koszt przesyłki - tak też wychodzi "prawie za free".
12.05.2009
Oto nowy "nabytek" - mała wiercipięta

10.05.2009
MaryLux napisał(a):
Zapraszam na spotkanie kociarzy zrzeszonych i niezrzeszonych do 4 Pór Roku, 10 maja (niedz).
MaryLux napisał(a):
Dojazd łatwy - należy jechać Wyszyńskiego prosto-prosto, skręcić w prawo w Jaracza - między stację benzynową a myjnię, zaparkować. Potem wejść po schodkach przy czerwonym budynku (tym przy Shellu) i podreptać tym "podestem", minąć lecznicę wet. - i już.
MaryLux napisał(a):
Osoby "tramwajowe" wysiadają z 6, 11 lub 23 na przystanku Mosty Warszawskie, Shella stamtąd widać. Autobusowe - jadą A, N lub 128 do przystanku Damrota, dalej spacerkiem w kierunku jazdy - aż do myjni/Shella.
01.05.2009
Mamy tymczasa z wrocławskiej sortowni
http://www.kociezycie.pl/forum_kocie/vi ... php?t=1020
10.04.2009
Dziś pożegnaliśmy się z naszą Bezczelną czyli Białą Łasicą [']
Dobrze nam było z Tobą koteczko

11.03.2009
Niestety lekarze twierdzą, że to już ostatnie chwile z BŁ.
Zaczynamy więc życia osładzanie.
08.03.2009
Paskulinda zwana Paskudnym Dinozaurem, w skrócie Dino już w domu
I zaczyna rzadzić malizna
12.02.2009
Poszukuję transportu dla kota na trasie Łódź - Wrocław - nieaktualne (jade osobiście)
15.01.2009
Jura Wichura już zadomowiony i na dodatek pomponów pozbawiony
13.12.2008
Jura już u nas!
03.12.2008
Czekamy na Jurę
Towarzysza, którego obiecałam moim futrom.
Poszukujemy dla niego transportu Warszawa -Wrocław.
16.11.2008
Po 1 roku, 2 miesiacach i 26 dniach drogi moje i NP['] rozeszły się...
Dzieki Ci mój kochany chłopaku za ten czas!07.11.2008
Czy ktoś ma coś konkretnego
o skutakch ubocznych ENROFLOKSACYNY? O uczuleniu/nadwrażliwosci na ten antybiotyk?
02.11.2008Pamiętajmy o tych kotach, które juz odeszły za TMEDIT:
Przeklejam z KB
żabciarybcia napisał(a):
Zimno się robi.................Mieszkanie trzeba podgrzać - i w związku z tym zapraszam łasuchy na kolejną edycję naszej cukierni.
Piekłam trochę ciastek dla klubu gdzie trenują moje dzieci - i teraz, już na spokojnie przyszło mi do głowy, że dawno,dawno nie robiłam
" świńskich uszek"
Powidełka właśnie usmażyłam osobiście - zdegustowałam, wyszły doskonałe, jak zawsze bez grama cukru - to dla odchudzających się.
Tak więc jeżeli ktoś jest chętny - zapraszam. Warunki standardowe - 15 zł za 1/2 kg + transport , zbieramy zamówienia przez 7 dni od pierwszej oferty.
I najważniejsze - tym razem zbieramy na kociaste którymi zaopiekowała się Marcjannakape
ZAPRASZAMY na łasuchowanie!
* # * # * # * # *
Kiedyś obiecałam sobie i chłopakom (PK i NP), że założę im wspólny watek.
I wreszcie przyszedł na to czas
Z tym, iz wątek poszerzy się o dziewczynę (BŁ) oraz tymczasy.
* * * * * * *
PK = Pan Kotviewtopic.php?t=61021&highlight=Dla nowych i niezorientowanych forumowiczów napiszę, że kocurek trafił do schronu z wyłamana tylna łapką

Tam mu ją amputowano
Podczas pobytu w klatce pogryzł czy też bardzo podrapał wolontariuszkę - został uznany za bardzo agresywnego kota.
Przeznaczono go do uśpienia
A ja w tamtym czasie szukałam małego rudego kociaka do mieszkania w bloku... Rude rozchwytywane są od razu, ale Colas podała mi linka do strony KŻ, bym pilotowała czy się "co nie urodzi". No i zobaczyłam PK (Pana Kota) i ....
zakochałam się!
Zresztą popatrzcie sami - niegdyś grrrrrroźny kot do uśpienia, dziś słodziak nad słodziaki!

* * * * * * *
NP = Niuniek Przylepa [']viewtopic.php?p=2423014Na samym poczatku zwany 1/3 kota. Jest moim ukochanym chłopakiem

. To historia kota prawie zagłodzonego i milutkiego przeradzajacego się w hrabiego Valgo De Sco

Młodzież poluje na siebie, a NP – stateczny men – ma to gdzieś i spogląda z wyżyn z … politowaniem
Zreszta popatrzcie sami:

Żyliśmy ze soba od 21.08.2007 do 16.11.2008.
Dzieki Ci mój Kochany Chłopaku za wszystko!
* * * * * * *
BŁ = Biała Łasica zwana Bezczelną [']viewtopic.php?t=7286029 lutego 2008 roku na miau dotarł apel o pomoc z gimbli. 10 letnia koteczka została na wariata wysterylizowana przez jedna z karicielek. Okazalo sie, że kotak była w 7 tygodniu ciąży, wypłynęły problemy zębowo-nerkowe. I dzien po sterylce aborcyjnej kotka miała wrócic na ulicę
Do mnie przyszła na DT
A oto Prawdziwa Kobieta

Po bardzo długiej chorobie pożegnałyśmy się 10.04.2009.
Mam jednak nadzieję, że to był dobry czas dla najbezczelniejszego kota jakiego miałam okazję poznać.
* * * * * * *
JW = Jura Wichuraviewtopic.php?t=84889Młody i
niewidomy towarzysz zabaw (i męczarni

) PK.
Przyjechał do nas z Konstancina 13.12.2008 i od razu zaczął rządzić cała chatą

.
Obecnie po ekstrakcji oczek, jak odzyska reszte sierści to wstawimy mu śliczne zdjątko.

* * * * * * *
DP= Demolish Paskulind zwana DemolkąMoje marzenie czyli cornish rex :gg2:
Pstrokate filigranowe paskudztwo z ADHD

Nie usiedzi na kolanach, za to bardzo lubi ładować mi mokrą mordkę w nos.

A gości ma w poważaniu

* * * * * * *
PM = Pięknooka Mack zwana Beczułkąhttp://www.kociezycie.pl/forum_kocie/vi ... f=1&t=1020
cdn