Piwniczne maluchy potrzebują pomocy

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie sie 10, 2008 19:43

nie rozmyśliła sie, prosi tylko o tydzień, by sie odpowiednio przygotować... to Falconika przetrzymamy jeszcze tydziń... dziś kupiłam wędke z myszką i wszystkie kociaki maja zabawę... piłeczki odpadają u mnie... Platon je anektuje... :wink:
Obrazek ObrazekObrazek

.../\„,„/\ εїз ~
...( =';'=)
.../*♥♥*\
.(.|.|..|.|.)...(◕◡◕) ɯǝʇsǝɾ ɔęıʍ ęzɔnɹɯ

halbina

Od: Śro maja 23, 2007 22:26

Post » Pon sie 11, 2008 23:55

Info z Załęża bardzo dobrze wróży Farcikom... przesłana fotka, z obejmującymi się maluchami wspaniała, tyle... że nie wkleję na forum, bo MMS... mam na komórce, ale nie potrafię przesłąć na emaila...
A Falconik zaszczepiony i zdrowiutki czeka na swoją pańcię jeszcze niecały tydzień... muszę obfocić przystojniaka... który już nie w kuchni, a z nami wspólnie spędza czas... na spanku i zabawach... nad miziankiem trzeba będzie popracować, bo na razie kociak woli towarzystwo kocie... a przecież miziak ma byc z niego rasowy... :wink:
Obrazek ObrazekObrazek

.../\„,„/\ εїз ~
...( =';'=)
.../*♥♥*\

halbina

Post » Wto sie 12, 2008 7:20

no no proszę:)

mika_xx

Od: Pon lis 27, 2006 22:51

Post » Śro sie 13, 2008 16:25

Falconik szaleje z myszką na całego... juz na stałe w pokoju wśród stada... bawi sie kociakami, przytula do Byrona... i w poniedziałek mają po niego przyjechać...
Obrazek ObrazekObrazek

.../\„,„/\ εїз ~
...( =';'=)
.../*♥♥*\

halbina

Post » Pon sie 18, 2008 18:37

Falconik właśnie pojechał do swojego nowego domku w Będzinie... ma pańcia już po maturze i jego rodziców... no i dwa psy do towarzystwa... w tym... dożycę! :lol: Państwo mieli wcześniej koty, świadomi plusó i minusów... zwolennicy sterylizacji... umowa podpisana...
Piwniczne maluchy o urodzie klasyfikującej do filmów Disneya mają swoje domki!!!
Mam nadzieję, że cieszycie się wszyscy razem ze mną!!!
Obrazek ObrazekObrazek

.../\„,„/\ εїз ~
...( =';'=)
.../*♥♥*\

halbina

Post » Pon sie 18, 2008 18:43

Bardzo fajnie :D

mika_xx

Od: Pon lis 27, 2006 22:51

[poprzednia]