Kraków - młoda kicia pojechała do swojego domu :)))

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw maja 29, 2008 21:56

Basiu, dziękuje serdecznie :1luvu:
ObrazekObrazek

bechet

Od: Śro sie 24, 2005 9:54

Post » Sob maja 31, 2008 15:24

Uprzejmie informuję że widziałam Zunię na żywo :love:
I nic zdolnościom fotograficznym Bechet nie ujmując :wink: stwierdzam z pełną odpowiedzialnością, że w oryginale jest 10 razy piękniejsza niż na zdjęciach 8O Złoto-bura, szczuplutka (choć waży już 3,5 kg), na wysokich, cienkich nóżkach i z najpiękniejszym na świecie wąskim pyszczkiem oraz skośnymi złotymi oczami. Normalne cudo, na dodatek okrutnie miziaste i mruczące - nawet w torbie u weta :lol:
Jagikoś egzotyka miała w bliskiej rodzinie na 100 proc.

Bungo

Od: Pt lut 16, 2007 0:52

Post » Pon cze 02, 2008 8:18

Zuńka i Paciorek to zakochana para 8)
Młoda molestuje Paciora nieustannie, nawet nieraz niezmordowany Pacior ma dość i ucieka przed jej niegasnącą ochotą do zabawy (kto by pomyślał, że jednak trafi kosa na kamień i jakiś inny kot będzie miał więcej energii niż nasz niezmordowany Paciorek :roll: ). Koty ciągle przesiadują obok siebie, myją sobie pyszczki, a Zuńka, kiedy akurat nie tuli się do mnie, tuli się do Paciorka. Jak ja je rozdzielę :crying:
Po południu postaram się wrzucić jakieś nowe zdjęcia cudnej panny :D
ObrazekObrazek

bechet

Post » Pon cze 02, 2008 8:40

Strasznie się cieszę!
Obrazek Amelki już nie ma...

Miuti

Od: Pt lis 30, 2007 12:03

Post » Pon cze 02, 2008 8:49

bechet pisze: Zuńka i Paciorek to zakochana para 8)
Młoda molestuje Paciora nieustannie, nawet nieraz niezmordowany Pacior ma dość i ucieka przed jej niegasnącą ochotą do zabawy (kto by pomyślał, że jednak trafi kosa na kamień i jakiś inny kot będzie miał więcej energii niż nasz niezmordowany Paciorek :roll: ). Koty ciągle przesiadują obok siebie, myją sobie pyszczki, a Zuńka, kiedy akurat nie tuli się do mnie, tuli się do Paciorka. Jak ja je rozdzielę :crying:
Po południu postaram się wrzucić jakieś nowe zdjęcia cudnej panny :D

Jak na razie widzę same plusy z "mania" Zuni. Pacior przycichł, Zunia tuli się do Paciora - daje Tobie wytchnienie od przytulania :wink: ... Wiem, wiem - 4 :? ....
Marcelibu

Post » Pon cze 02, 2008 9:46

No, nie wydolę przy czterech :( Nie mam pojęcia jak ja ją oddam, nawet wczoraj wieczorem rozmawialiśmy o tym z Tż-tem i wiem, że jemu też będzie ciężko. Ale trzeba zachować resztki rozsądku. Choćby ze względu na finanse lub to, że nie mieszkamy sami tylko z moim ojcem. No i muszę też myśleć o pozostałych kotach (Toto się Zuńki po prostu boi, chociaż jest od niej cztery razy większy).
Serce mi chyba pęknie :cry:
ObrazekObrazek

bechet

Post » Pon cze 02, 2008 9:50

bechet pisze:No, nie wydolę przy czterech :( Nie mam pojęcia jak ja ją oddam, nawet wczoraj wieczorem rozmawialiśmy o tym z Tż-tem i wiem, że jemu też będzie ciężko. Ale trzeba zachować resztki rozsądku. Choćby ze względu na finanse lub to, że nie mieszkamy sami tylko z moim ojcem. No i muszę też myśleć o pozostałych kotach (Toto się Zuńki po prostu boi, chociaż jest od niej cztery razy większy).
Serce mi chyba pęknie :cry:

O tym właśnie myślałam... :?
Marcelibu

Post » Pon cze 02, 2008 11:18

Asiulek - może jednak?
Ja też kiedyś myślałam, że przy czterech nie wydolę - a teraz... widziałaś moją kociarnię.

Miuti

Post » Pon cze 02, 2008 11:26

Asiu - nie będę Cię do niczego przekonywać i namawiać. Zrobisz tak, jak Ci serce i rozum dyktuje.
I zrobię, co mogę, że znaleźć dla Zuni najlepszyna świecie domek.

Bungo

Od: Pt lut 16, 2007 0:52

Post » Pon cze 02, 2008 11:57

Jadziu, nie dam rady. Pomijając już nawet wszystko to, o czym pisałam wcześniej, obiecałam, że Zuńka będzie kotem tymczasowym. Jeśli teraz złamię tę obietnicę, Tż już nigdy mi w takiej kwestii nie uwierzy. A ja chcę, zeby mi ufał, bo to w końcu, cholera jasna, mój życiowy partner ;)

Basiu, dziękuję, jestem Ci bardzo wdzięczna. Za wszystko.
ObrazekObrazek

bechet

Post » Pon cze 02, 2008 13:49

Nie ma za co!
Jesteś taki kochany :aniolek:

Miuti

Post » Sob cze 21, 2008 13:46

Uprzejmie informuję wszystkie Kochane Ciocie, które cały czas o nas pamiętały i ciągle podrzucały wątek ( tia... :twisted: ) , że kilka godzin temu zawiozłam Zunię do nowego domu :D :crying: :D
Zuńka zamieszka z bardzo miłą Dużą i sześciomiesięcznym kolegą - Krówkiem od Sanny-ho. Bardzo prosimy o kciuki za szybką aklimatyzację i ogromną miłość między dzieciakami.
ObrazekObrazek

bechet

Post » Sob cze 21, 2008 14:05

Obrazek . Bardzo się cieszymy!!!!! I trzymamy :ok: !
Marcelibu

Post » Sob cze 21, 2008 14:50

[...]
Ostatnio edytowano Pt gru 30, 2011 6:47 przez sanna-ho, łącznie edytowano 1 raz

sanna-ho

Od: Wto sie 28, 2007 13:41

Post » Sob cze 21, 2008 15:04

No to cudna wiadomość :)

Wszystkiego najlepszego dla Zuni w nowym domku :ok:

:dance2:

skaskaNH

Od: Pt lut 03, 2006 0:21