[wawa]SŁODKOŚCI Z PIWNICY szukają DOMKÓW-została szylkretka

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Nie maja 18, 2008 21:25 [wawa]SŁODKOŚCI Z PIWNICY szukają DOMKÓW-została szylkretka

No więc tak: słodkości jest trzy. Są tak naprawdę tymczasami jopop, ja im tylko pożyczyłam swoją łazienkę :wink: . Dostały też u mnie tymczasowe imiona. Są więc:

Gofer (domek jest):
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazekObrazek

Frużelina (nadal można ubiegać się o łapkę):
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazekObrazekObrazek

oraz
Dżem (szczęśliwy w nowym domku :) ):
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazekObrazek

wszystkie trzy jedzą już samodzielnie, są kuwetkowe i straszliwie bardzo miziaste (no i słodkie oczywiście :wink: ). Są po pierwszym odrobaczeniu, czeka ich jeszcze druga tura na robale oraz szczepienie. Potem będzie je można nareeeszcie (:twisted:) zabrać do domków. Tak więc (żeby potem nie było awantur i przepychanek) domki, proszę zgłaszać swoje kandydatury już od dziś :D .
Ponieważ (jak już wyżej wspomniałam) koteńki u mnie tylko wynajmują łazienkę, wszelkie zgłoszenia proszę kierować do jopop (obecnie w jej zastępstwie obowiązki świętej inkwizycji pełnią: Atka, Aleba :twisted:

I jeszcze o koteńkach, coby ułatwić wybór:
rudy Gofer jest najmniejszy z kociątek. Największa też z niego pierdoła :wink: - ostatni nauczył się jeść z miseczki, ostatni zrozumiał co to kuweta i jak do niej trafić, potrafi jeszcze wywrócić się na prostej drodze. W swej fajtłapowatości jest jednak przesłodki i przeuroczy. Tygrysi Dżemik jest największym z rodzeństwa i najodważniejszym, lubi opiekować się pozostalymi, ale sam też lubi być zaopiekowany - zawsze kiedy mnie widzi pcha się na ręce i domaga głaskania i przytulania :) . Szylkretowa Frużelinka z rudym wykrzyknikiem na pyszczku jest straszną rozrabiarą. Bawi się cały czas i czym tylko się da - nieważne czy to zrzucona rolka papieru, brat, kuleczka żwirku czy cokolwiek innego :twisted: . Jest też najbardziej samodzielna, pierwsza pluła na mnie mlekiem ze strzykawki domagając się podania jej w miseczce, pokazała też braciom, do czego używa się kuwety.
Wszystkie trzy są nieziemsko przytulaste i rozmruczane, nic sobie nie robią z syków mojej nietolerancyjnej kocicy i z prób polizania przez wylewną dożycę.
Hm.. czy muszę je jeszcze reklamować?
KOMU KOTECZKA? :kotek:
Ostatnio edytowano Czw cze 05, 2008 0:34 przez Pessa, łącznie edytowano 6 razy

Pessa

Od: Śro sie 22, 2007 11:48

Post » Nie maja 18, 2008 21:36

Wychodzi na to, że Frużelina ma plucie w genach. W piwnicy, po złapaniu, z głębi transportera opluła soczyście Agneskę :lol: Przez co dostała ksywkę jadowita plujka ;)
Potwierdzam, że dzieciarnia jest słodka. Proszę szybko się zgłaszać i zabierać, bo potrzebna jest nam łazienka Pessy :twisted:
Są chwile, kiedy brak ludożerców daje się boleśnie odczuć.
Alfons Allais

Aleba

Od: Czw sie 05, 2004 16:52

Post » Pon maja 19, 2008 0:37

kochane szkraby :0
Pessa, podziel te zdjecia wpierwszym poście, bo rozjechałaś forum :)
Obrazek

jopop

Od: Pt maja 20, 2005 20:05

Post » Pon maja 19, 2008 8:10

I koniecznie wklej tutaj zdjęcie burego maleńtasa z dożycą :wink:
Tylko nie wiem czy nie wyadoptujesz wtedy malucha razem z dożycą :roll: Zdjęcie jest słodkie :D

A maluchy urosły :!: Komu maluszka, komu :?: :?: :?:
Obrazek Staram się pisać poprawnie po polsku

barba50

Od: Nie kwi 03, 2005 12:01

Post » Pon maja 19, 2008 8:17

tak je zareklamowałaś, że długo u Ciebie nie posiedzą :twisted: :D
Obrazek

Aktualnie - Kacper, Benuś, Songo, Myszka i pies Antonio!

catawba

Od: Czw kwi 26, 2007 9:28

Post » Pon maja 19, 2008 8:44

:1luvu: rudy :1luvu:, cholercia spóźnił się troszkę :evil:

sfinks

Od: Pon kwi 10, 2006 20:12

Post » Pon maja 19, 2008 12:15

Cudowności absolutne.. :D

Kaprys2004

Od: Śro kwi 02, 2008 15:53

Post » Wto maja 20, 2008 10:26

Moja koleżanka szuka rudego kociaka. Ale jest z Krakowa.
...czekam na wiatr, co rozgoni ciemne, skłębione zasłony...
ObrazekObrazek

Bast

Od: Śro sie 17, 2005 15:18

Post » Wto maja 20, 2008 11:08

Witam! Jeste kolżanką Bast. Jestem ogromnie zainteresowana Rudym Goferem :) prosilabym o kontakt na moj mail: evurr@o2.pl. Jedyne "ale" to możliwość odbioru... jestem z Krakowa. Z gory dziekuje za kontakt. Ewa Barcik
...czekam na wiatr, co rozgoni ciemne, skłębione zasłony...
ObrazekObrazek

Bast

Od: Śro sie 17, 2005 15:18

Post » Wto maja 20, 2008 15:42

no koteńki, na górze się domu szuka.

Łeee.. nie miałam netu przez dwa dni, sądziłam że po powrocie dowiem się, że już natychmiast mam oddawać kocięta bo domki się niepokoją... a tu nic :(

Bast - napisz pw do jopop proszę (jeśli jeszcze się nie skontaktowałyście).. nie wiem, czy ona jest skłonna oddać kociaka do innego miasta.

Pessa

Od: Śro sie 22, 2007 11:48

Post » Wto maja 20, 2008 18:36

Mam parę numerów i maili do osób które do mnie dzwoniły po kota - rudzielca. Nie sprawdzane bo pierwsza osoba, która do mnie zadzwoniła okazała się super i została przyszłym właścicielem kota ale jakby co mogę przekazać (niektórzy się pytali czy znam jakieś inne koty do oddania - rudzielce, więc mam nadzieję, że się nie obrażą :wink: ). A może zdecydują się na nie rudzielca :roll:

justynaz87

Od: Czw sie 09, 2007 12:24

Post » Wto maja 20, 2008 21:53

justynaz87 pisze:Mam parę numerów i maili do osób które do mnie dzwoniły po kota - rudzielca. Nie sprawdzane bo pierwsza osoba, która do mnie zadzwoniła okazała się super i została przyszłym właścicielem kota ale jakby co mogę przekazać (niektórzy się pytali czy znam jakieś inne koty do oddania - rudzielce, więc mam nadzieję, że się nie obrażą :wink: ). A może zdecydują się na nie rudzielca :roll:

Myślę, że pomysł dobry. Może coś z tego wyjdzie i jakieś kocie znajdzie dom :?: :roll:
Obrazek Staram się pisać poprawnie po polsku

barba50

Od: Nie kwi 03, 2005 12:01

Post » Wto maja 20, 2008 22:26

Wysłałam pw. Zobaczymy może coś wypali. Kociaki przesłodkie :D

justynaz87

Od: Czw sie 09, 2007 12:24

Post » Wto maja 20, 2008 22:58

baby, ja jutro wyjeżdżam, a dziś padam na ryj. nie jestem w stanie nikogo ezgaminować

jak domek dobry to moze byc i na ksiezycu

Pipsi, agis, atka, aleba - badz inne doswiadczone wadopcjach baby - moglybyscie pogadac z kolezanka Bast? glupio zwlkeac tydzien...
Obrazek

jopop

Od: Pt maja 20, 2005 20:05

Post » Śro maja 21, 2008 6:14

Mogę egzaminować. Czy mam się czuć wybrana? Pessa, odezwij się :)

W niedzielę jadę pod Kraków...
Permanentny brak czasu...

Atka

Od: Wto maja 20, 2003 11:31

[następna]