Jak to zwykle w takich sytuacjach bywa, z wielką trudnością wyciągnęła od p. Krysi część kotów pozostających pod jej opieką, z pomocą innych ludzi zostały wyleczone i znalazły dobre domy.
Teraz Biafra pisze: Minął rok odkąd zaczęłam pomagać Pani Krysi. Sytuacja zmieniła się diametralnie i akcja dobiega do końca. Mojego zwłaszcza... Przez rok niemal siłą wydzierałam p.Krysi koty, żeby stopniowo je leczyć i wydawać. Wiedziałam, że prędzej czy później zostanę z nimi sama, ale z trudem udało mi sie zabrać 10 , bo reszta ma zabezpieczone domy u znajomych... Przez ostatni tydzień dostałam 8. Pani Krysia idzie do hospicjum, nie jest w stanie juz funkcjonować, obdzwoniła znajomych żeby zabrali 8 obiecanych kotów a na końcu zadzwoniła do mnie ...
Więcej można poczytać tu - ale to dość oczywiste, koty są stare, wymagają leczenia, szczepień - i innej pomocy...
Dlatego też...
Młodość pomaga starości

Wszystkie w rozmiarze 19-22M (cokolwiek to znaczy

1. Błękitne - aukcja kończy się w sobotę 5.04 o 13:11

2. Granatowe - aukcja kończy się w sobotę 5.04 o 13:11

3. Różowe - aukcja kończy się w sobotę 5.04 o 13:50

4. Turkusowe - aukcja kończy się w sobotę 5.04 o 13:50

Każdą parę zaczynamy od 2 PLN, aukcja trwa dla każdej osobno tydzień od pierwszej oferty, koszty wysyłki pokrywam ja lub odbiór osobisty w Wawie