http://www.allegro.pl/item331430217__mr ... dzia_.html
Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
To troche dziwne?!
Akela3 pisze:To troche dziwne?!![]()
![]()
No to super.haniaszaraf pisze:Rozmawiałam z matahari.Grudzia na mnie czeka i...robi za wabik,ślicznota.To chyba nie grzech?No,ja się uspokoiłam.
Matahari pisze:wyjaśniam wszystkim...
koty wycofywane są z portali, na których mają ogłoszenia dopiero jak trafiają do swoich domków... to po pierwsze...
a po drugie - Grudzia przyciąga wzrok... i to daje szansę innym footrom u mnie...
DLATEGO CIĄGLE JEST NA ALLEGRO...
także proszę o wyrozumiałość i spokój... Grudzia zarezerwowana dla Hani i koniec... a jak pojedzie to wszystko będzie jak należy...
Tiris pisze:Może i dziwne...jednak muszę powiedzie, że osoba która do mnie dzwoniłą jest nieco niekulturalna zwłaszcza przerywając rozmowę wtedy kiedy jej to nie pasuje.
Bardzo się cieszę, że nie powiedziałam tej osobie całej prawdy bo chyba nie byłą warta tych wyjaśnień.
Bynajmniej gratuluję danej osobie tupetu. Brawo
MaybeXX pisze:Tiris pisze:Może i dziwne...jednak muszę powiedzie, że osoba która do mnie dzwoniłą jest nieco niekulturalna zwłaszcza przerywając rozmowę wtedy kiedy jej to nie pasuje.
Bardzo się cieszę, że nie powiedziałam tej osobie całej prawdy bo chyba nie byłą warta tych wyjaśnień.
Bynajmniej gratuluję danej osobie tupetu. Brawo
Tris,to ktoś z forum?Nie rozumiem.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 21 gości